Ζown: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για αληθινές γνωριμίες στην πραγματική ζωή

Στην πολυσύχναστη πόλη μας, είμαστε περιτριγυρισμένοι από ενδιαφέροντα άτομα κάθε μέρα, αλλά πόσα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πραγματικά;

 Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο αληθινές γνωριμίες και νέες φιλίες,  μιας και μια νέα πλατφόρμα, το Zown, έρχεται στην Αθήνα για να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους στην πραγματική ζωή.

 Πώς λειτουργεί το Zown

Το Zown είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί άμεσες, πραγματικές συνδέσεις. Πρόκειται για ένα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να έρθουν σε επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στο ίδιο μέρος ή στην ίδια περιοχή, εντός ακτίνας 500 μέτρων. Κάνεις τη σύνδεση και έχεις 30 συναρπαστικά λεπτά για online chatting με σκοπό να κανονιστεί μια συνάντηση. Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις άτομα κοντά σου!

 Με το Zown, βάζουμε τέρμα στις πρώτες αμήχανες στιγμές που νιώθουμε όταν θέλουμε να κάνουμε μία γνωριμία. Πόσες φορές έχουμε αισθανθεί ότι θέλουμε να μιλήσουμε σε κάποιον αλλά δεν βρίσκουμε το θάρρος να το κάνουμε;  Το πρόβλημα αυτό λύνεται, γιατί η πλατφόρμα είναι αυτή που μας βοηθάει να κάνουμε το πρώτο «βήμα» και να μας φέρει πιο κοντά, στο να γνωρίσουμε τον άλλον, να κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να δημιουργήσουμε βαθιές σχέσεις και να μετατρέψουμε καθημερινές γνωριμίες σε αξέχαστες φιλίες ή και κάτι παραπάνω!

 Kαι βέβαια το Zown δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για ρομαντικές σχέσεις. Σκοπός του είναι να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε, για διάφορους λόγους, νέους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μας. Ψάχνεις ένα νέο φίλο; Ψάχνεις παρέα για ένα πάρτι ή απλά για ένα καφέ; Το Zown μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε πολυσύχναστες περιοχές της πόλης όπου πολλοί άνθρωποι βρίσκονται κοντά, όπως συναυλίες, πάρτι, παραλίες, εκδηλώσεις, συνέδρια και πανεπιστήμια.

 Σε ποιους απευθύνεται

Το Zown προσφέρει μια εμπειρία που υπερβαίνει το να κάνεις απλά online επαφές, εφόσον έχει σχεδιαστεί κυρίως για φοιτητές και νέους ανθρώπους που θέλουν να μεγαλώσουν τον κοινωνικό τους κύκλο.

 Φανταστείτε πως έχετε μόλις τελειώσει την εξέταση ενός μαθήματος και θέλετε να απολαύσετε έναν καφέ. Ανοίγετε το Zown και βρίσκετε έναν άλλο φοιτητή που μόλις έγραψε τα ίδια θέματα (και είναι έτοιμος να ξαναδώσει τον Σεπτέμβρη…). Συναντιέστε, και βυθίζεστε σε συζητήσεις για το πόσο δύσκολο ήταν το μάθημα, για τα προσωπικά σας σχέδια, συνειδητοποιείτε πως θα βρίσκεστε και οι δύο στο ίδιο μέρος για διακοπές! Χωρίς πίεση, χωρίς ψεύτικα προφίλ,  απλώς αυθεντικές, νέες γνωριμίες στην πραγματική ζωή. Αυτή είναι η εγγύηση του Zown.

Οι ιδρυτές του

Η πλατφόρμα ιδρύθηκε από μια ελληνική ομάδα και πρώτο-λειτούργησε στο Άμστερνταμ με μεγάλη απήχηση. Τώρα, ήρθε στην Αθήνα!

Όραμά τους, να προωθήσουν έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται περισσότερο στην πραγματική ζωή.


“Παρατηρήσαμε πως μέσα σε άλλες γνωστές πλατφόρμες, ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις πραγματικές γνωριμίες. Ατελείωτο swiping, ατελείωτες online συζητήσεις, και τελικά, κανένα αποτέλεσμα,” λέει ο Στάθης, ένας από τους ιδρυτές του Zown. “Στο Zown, στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια γέφυρα μεταξύ της ψηφιακής επικοινωνίας και της πραγματικής επαφής, αφήνοντας πίσω τον κύκλο των chat που μένουν πάντα στα chat.”

 Μπείτε στη σελίδα μας www.zown.co, ή κατεβάστε απευθείας τη δωρεάν εφαρμογή  https://onelink.to/zownγια να συμμετάσχετε στην κοινωνική επανάσταση της Αθήνας!

Θα σας δούμε εκεί!

Ειδήσεις / Άρθρα

Λεφτά γιά τήν Οὐκρανία ὑπάρχουν! 2 δισ. εὐρώ ἀπό τήν Ἑλλάδα στόν Ζελένσκυ

Εφημερίς Εστία
Ἐνῷ γιά τήν μείωση τοῦ ΦΠΑ στά τρόφιμα γιά τήν καταπολέμηση τῆς ἀκρίβειας δέν ὑπάρχουν, ἐπειδή εἶπε ὁ Πρωθυπουργός ὅτι «ξεράθηκαν τά λεφτόδεντρα» – Ἕως πότε θά πληρώνει ὁ Ἕλλην φορολογούμενος τόν ἀδιέξοδο πόλεμο τῆς Συμμαχίας;

Εἶναι μειοψηφία στό κόμμα, ἀλλά ἀκόμη δέν τό ξέρει!

Μανώλης Κοττάκης
Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ἀρτηριοσκληρωτισμός ὅλων τῶν δογματικῶν, φιλελευθέρων καί ἐκσυγχρονιστικῶν ρευμάτων πού ἐπικρατοῦν κατά καιρούς στήν πατρίδα μας, ἐκδηλώνεται πάντοτε στήν ἀρχή τῆς δεύτερης τετραετίας.

Κρίσις στό ΠΑΣΟΚ Ἀμφισβητεῖται ὁ Ν. Ἀνδρουλάκης

Εφημερίς Εστία
ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ἀποτέλεσμα τῆς Κυριακῆς ἄνοιξε τόν ἀσκό τοῦ Αἰόλου στό ΠΑΣΟΚ, μέ κορυφαῖα στελέχη νά ἀμφισβητοῦν εὐθέως τόν κ. Νῖκο Ἀνδρουλάκη καί νά ζητοῦν πρόωρες ἐσωκομματικές ἐκλογές γιά ἀνάδειξη νέου Προέδρου.

Ὅταν λείπει ὁ πατέρας, χορεύει ὁ υἱός

Δημήτρης Καπράνος
Ὁ Nῖκος Παπανδρέου, υἱός τοῦ Ἀνδρέα, ἐξελέγη εὐρωβουλευτής.

Σάββατον, 13 Ἰουνίου 1964

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΟΥΖΟ