Μεγάλη Βρεταννία: Πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Φέτος το ξενοδοχείο υποστηρίζει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου»

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας έλαμψε και πάλι και το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο στο ιστορικό ξενοδοχείο. Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενοδοχείου, που φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία καλεσμένων, σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το πανύψηλο έλατο ύψους 7 μέτρων δεσπόζει στο εντυπωσιακό λόμπυ διακοσμημένο με περίτεχνα στολίδια και πάνω από 20 χιλιάδες αστραφτερά λαμπάκια δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό. Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και η ατμόσφαιρα να μην πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας, όμως ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, φέτος θα υποστηρίξει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», που τα τελευταία 23 χρόνια με την καθοδήγηση του πάτερ Αντωνίου φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, από 4/12/2021 και για τους επόμενους 6 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με σκοπό τη συνεισφορά στο έργο του οργανισμού.

  • Στο βίντεο που ακολουθεί, η μικρή Ελένη από την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με πίστη, αγάπη και ελπίδα φωτίζει μαγικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις καρδιές μας:

 

Ειδήσεις / Άρθρα

«Γιαβόλ!» του Γιώργου Χαρβαλιά: Κυκλοφορεί η εμπλουτισμένη Δ’ έκδοση

Εφημερίς Εστία
Το βιβλίο-ορόσημο του Γιώργου Χαρβαλιά για τις ελληνογερμανικές σχέσεις, με τίτλο «Γιαβόλ! Αίμα, λήθη και υποτέλεια», επανακυκλοφορεί σε Δ’ έκδοση, εμπλουτισμένη με 150 επιπλέον σελίδες πολύτιμης τεκμηρίωσης.

Πρώτη φορά Ἕλλην Ὑπουργός Ἐξωτερικῶν προλέγει ὅτι θά κατηγορηθεῖ γιά μειοδοσία!

Μανώλης Κοττάκης
Πρός συνυποσχετικό γιά ὁριοθέτηση ὑφαλοκρηπῖδος μέ ἑλληνικά χωρικά ὕδατα στά 6 μίλια παντοῦ! – Τό Αἰγαῖο στά δύο – Ἰδού γιατί ὁ κ. Γεραπετρίτης δήλωσε στούς Δελφούς ὅτι ἡ παραπομπή στήν Χάγη θά ἔχει «ἀρνητικές συνέπειες γιά τό πρόσωπό μου» – Ὁ ρόλος Ροζάκη – Ὑποστολή σημαίας γιά τά 12 μίλια, κατ’ ἀπαίτησιν τοῦ κ. Φιντάν

Ἑλλάς καί Κύπρος στήν ὁριογραμμή τῶν συγκρούσεων

Εφημερίς Εστία
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ἤ ἴσως καί ὧρες θά δείξουν κατά πόσον θά ὑπάρξει αὐτοσυγκράτησις, καί δέν θά ἔχουμε κλιμάκωση, μέ ἐμπλοκή περισσοτέρων χωρῶν, στήν πολεμική ἐμπλοκή τῆς Μέσης Ἀνατολῆς ἤ θά ἀνοίξουν οἱ πύλες ἑνός Ἀρμαγεδδῶνος.

Ἡ ἀσφάλεια τῆς φρεγάτας «Ὕδρα» ἐτέθη στό ΚΥΣΕΑ

Εφημερίς Εστία
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ πού διαμορφώνεται μετά τήν μαζική ἐπίθεση τοῦ Ἰράν στό Ἰσραήλ ἐξήτασε τό ΚΥΣΕΑ, τό ὁποῖο συνεκλήθη ἐκτάκτως χθές ὑπό τήν προεδρία τοῦ Πρωθυπουργοῦ καί μέ συμμετοχή τοῦ ὑπουργοῦ Ἐθνικῆς Ἀμύνης κ. Νίκου Δένδια, ὁ ὁποῖος ὑπό τήν πίεση τῶν γεγονότων ὑπεχρεώθη νά διακόψει τό ταξίδι του στίς ΗΠΑ καί νά ἐπιστρέψει ἐσπευσμένως στήν Ἀθήνα.

Ὁ διπλωματικός πόλεμος ἄρχισε, ἄς τόν κερδίσουμε

Δημήτρης Καπράνος
Χωρίς ἀμφιβολία, ἡ ἀνθρωπότης βαδίζει πλέον ἐπί ξυροῦ ἀκμῆς.