Επίσκεψη του Πρέσβη του Ισραήλ στην INTRACOMDEFENSE

Κορωπί, 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ. YosefAmrani, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE (IDE) στο Κορωπί.O Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, υποδέχθηκε τον κ. Πρέσβη μαζί με ανώτατα στελέχη της εταιρίας.

Ο Πρέσβης ενημερώθηκε για τις προοπτικές συνεργασίας σε έργα των δύο χωρών, καθώς και της διεθνούς αγοράς.

Η IDE υπέγραψε πρόσφατα σύμβαση με την κρατική εταιρίαIsraelAerospaceIndustries (ΙΑΙ), τη μεγαλύτερη αμυντική εταιρία στο Ισραήλ, για την προμήθεια τουκαινοτόμουτης υβριδικού συστήματοςπαροχής και διαχείρισης ενέργειας για στρατιωτική χρήση. Η IDE ενδιαφέρεται να επεκτείνει τη συνεργασία της με τις Ισραηλινές βιομηχανίεςκαι σε άλλα υπό εξέλιξη προγράμματακαι σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν οι βέλτιστες μέθοδοι και η στρατηγική με σκοπό την ενίσχυση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας.

Ο Πρέσβης είχε επίσης την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης της IDE, η οποίαεπενδύει το 7% του κύκλου εργασιών της στην Έρευνα και Ανάπτυξη, καθώς και τις δυνατότητες παραγωγής της, εστιάζοντας στο εξαιρετικό δυναμικό της IDE που οδήγησε τις εξαγωγές της εταιρείας στο 93% κατά μέσο όρο του κύκλου εργασιών της κατά την τελευταία δεκαετία, κυρίως προς την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ὤ, τί κόσμος μπαμπᾶ!

Εφημερίς Εστία
Ὁ Μέρτς κλείνει τά σύνορα καί ἀναστέλλει τήν Συνθήκη τοῦ Δουβλίνου – Ὁ Τράμπ συμφωνεῖ μέ τόν Στάρμερ γιά τούς δασμούς, ἐνῷ ἡ Κομμισσιόν ἑτοιμάζεται γιά σύγκρουση – Ἡ Οὐκρανία ἐγκαταλείπει τό δολλάριο, κηρύσσει στάση πληρωμῶν καί φορτώνει τό χρέος της στήν Εὐρώπη

Μακράν ὁ καλύτερος Ἕλληνας δημόσιος λειτουργός μετά τόν Πόλεμο

Μανώλης Κοττάκης
Ἔτσι ἔζησα μαζί του τό θαῦμα τῆς δημοκρατίας, τήν νομοθέτηση καί τόν μαγικό κόσμο τῶν θεσμῶν – In memoriam τοῦ Πρυτάνεως τῆς Δημοσίας Διοικήσεως Βασίλη Ἀνδρονόπουλου

Ἔκρηξις τοῦ ἐμπορικοῦ ἐλλείμματος τό πρῶτο τρίμηνο τοῦ ἔτους

Εφημερίς Εστία
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ αὔξησις τοῦ ἐμπορικοῦ ἐλλείμματος κατά 25,3% κατεγράφη τόν Μάρτιο.

Νύχτα γεμάτη εἰκόνες καί διδάγματα στό «Ἀττικόν»

Δημήτρης Καπράνος
Τό ἀσθενοφόρο ἀπό τόν Πειραιᾶ μέχρι τό «Ἀττικόν» δέν χρειάστηκε περισσότερο ἀπό 12 λεπτά.

Σάββατον, 8 Μαΐου 1965

Πρό 60 ἐτῶν
O ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ