Η Viva Wallet ενώνει τις δυνάμεις της με τη JCB

Η Viva Wallet ενώνει τις δυνάμεις της με τη JCB και δίνει…

… τη δυνατότητα στους ευρωπαίους εμπόρους της να αποδέχονται φυσικές και ηλεκτρονικές πληρωμές από 140 εκατομμύρια πελάτες της JCB. Η Viva Wallet θα φέρει την αποδοχή των καρτών JCB σε 23 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη έως τα τέλη του 2020.

Η ανέπαφη πληρωμή με κάρτα JCB παρέχει στα μέλη της μια ασφαλή και γρήγορη λύση για την πραγματοποίηση πληρωμών σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι έμποροι είναι πλέον σε θέση να αποδέχονται πληρωμές από 24 χώρες στις οποίες εκδίδονται κάρτες JCB, συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Ρωσίας, του Χονγκ Κονγκ, της Ταϊλάνδης, του Βιετνάμ και της Βραζιλίας.

Ο Μάκης Αντύπας, CIO και συνιδρυτής της Viva Wallet, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την JCB και καλωσορίζουμε θερμά τα μέλη τους, όχι μόνο για να πραγματοποιούν ευκολότερες και γρηγορότερες online και offline πληρωμές, αλλά και για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση για εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής στην Ευρώπη, κάτι που πολύ λίγοι πάροχοι πληρωμών μπορούν να υποστηρίξουν.»

Ο Thomas Heigl, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της JCB International (Europe) Ltd., δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Viva Wallet και προσφέρουμε ασφαλείς πωλήσεις για τους εμπόρους της σε 23 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για εμάς καθώς αυξάνουμε την αποδοχή των μελών της κάρτας JCB τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και σε online συναλλαγές.»

Σχετικά με τη JCB

Η JCB είναι μια παγκόσμια εταιρεία πληρωμών και ένας από τους κορυφαίους εκδότες πιστωτικών καρτών στην Ιαπωνία. Η JCB ξεκίνησε στην Ιαπωνία το 1961 και άρχισε να επεκτείνεται παγκοσμίως το 1981. Το δίκτυο αποδοχής της περιλαμβάνει 34 εκατομμύρια εμπόρους. Οι κάρτες JCB εκδίδονται σε 24 χώρες με περισσότερα από 140 εκατομμύρια μέλη καρτών. Στο πλαίσιο της διεθνούς αναπτυξιακής στρατηγικής της, η JCB έχει συνάψει συμμαχίες με εκατοντάδες κορυφαίες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα παγκοσμίως για να αυξήσει την κάλυψη των εμπόρων και τη βάση των μελών της. Ως ολοκληρωμένος πάροχος λύσεων πληρωμών, η JCB δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής απόκρισης και ποιότητας σε όλους τους πελάτες της παγκοσμίως.

Σχετικά με τη Viva Wallet

Η Viva Wallet είναι ο πρώτος Ευρωπαϊκός πάροχος υπηρεσιών πληρωμών που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud. Η Viva Wallet είναι κύριο μέλος της Visa και Mastercard για υπηρεσίες εκκαθάρισης και έκδοσης καρτών. Προσφέρουμε σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών αποδοχή 24 μεθόδων πληρωμής μέσω των καινοτόμων τερματικών Smart Android. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες Card-Present και Card-Not-Present, υπηρεσίες αποδοχής πληρωμών από απόσταση καθώς και επιχειρηματικούς λογαριασμούς με τοπικό αριθμό IBAN και έκδοση χρεωστικών καρτών. Η Viva Payments Services S.A (Viva Payments) είναι ένα αδειοδοτημένο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος για δραστηριότητες στην περιοχή ΕΟΧ-31 και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Viva Wallet έχει γραφεία σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο , Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία, Γερμανία, Φινλανδία, Ρουμανία, Πολωνία, Κύπρο, και επεκτείνει την παρουσία της με τοπικά γραφεία σε όλες τις χώρες που παρέχει υπηρεσίες.

Ειδήσεις / Άρθρα

Δέν βλέπει αὐτοδυναμία – Ὁμίλησε γιά «διπλές ἐκλογές»

Εφημερίς Εστία
Ἐπίθεσις Μητσοτάκη στούς Ἕλληνες πολῖτες, τούς ὁποίους ἐχαρακτήρισε «ἐγκλωβισμένους», διαμαρτυρόμενος ὅτι δέν ἀντιλαμβάνονται τά ἐπιτεύγματα τῆς Κυβερνήσεώς του, σέ ἀντιδιαστολή μέ τούς ἀποδήμους πού βλέπουν τίς ἐξελίξεις μέ «καθαρότητα»

Οἱ ἐπαγγελματίες τοῦ ἐνδοτισμοῦ

Μανώλης Κοττάκης
Oταν ἔχεις περάσει πολύ χρόνο στήν ἐξουσία, μοιραῖα ἔχεις ἕνα μειονέκτημα: Γίνεσαι προβλέψιμος. Ἐπαναλαμβάνεσαι. Ἡ ἑπόμενη κίνησή σου εἶναι ἀναμενόμενη. Δύσκολα προκαλεῖς τήν ἔκπληξη.

Δένδιας: Ἡ χώρα μας εἶναι προστατευμένη ἀπό ἐπίθεση τοῦ Ἰράν καί ἡ Κύπρος ἀσφαλής ἀπό ἀέρος

Εφημερίς Εστία
Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Ἡ Κυπριακή Δημοκρατία δέν ἐπιδιώκει ρόλο σέ πολεμικό κάδρο»

Ἄλλο ἡ ἐλεύθερη ἀγορά καί ἄλλο ὁ μαυραγοριτισμός

Δημήτρης Καπράνος
Καλεσμένος σέ μιά τηλεοπτική ἐκπομπή, ἔβλεπα τό δελτίο εἰδήσεων τοῦ σταθμοῦ.

Σάββατον 5 Μαρτίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΤΡΟΙ