Γονείς και πλήθος θεατών στη θερινή εορτή των παιδικών σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος

Κέφι, χορός, παιχνίδι!

Κέφι, τραγούδια, χορός και πολύ παιχνίδι συνέθεσαν το σκηνικό στους παιδικούς σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, με την επωνυμία Ιωνική Αγωγή, στο πλαίσιο της μοναδικής θερινής εορτής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Το συνεδριακό κέντρο της τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία γέμισε από γέλια και χαρές, με τα παιδιά να αποχαιρετούν μια πλούσια σε εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες σχολική χρονιά, δίνοντας παντού μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Στη γιορτή παρέστησαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και προσφυγικών σωματείων, γονείς και πλήθος θεατών όλων των ηλικιών.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο διευθυντής των τριών παιδικών σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως, πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Ηλίας Καρατζάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο υπεύθυνο και συνάμα απαιτητικό έργο των μονάδων εκπαίδευσης της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίες, με το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, στηρίζουν πολλά χρόνια την ελληνική οικογένεια, συμβάλλοντας τόσο στην ανάπτυξη του συναισθηματικού κόσμου των παιδιών όσο και στην ανάδειξη των πρώιμων δεξιοτήτων τους μέσα σε ένα σχολικό πλαίσιο γεμάτο από αγάπη, συνέπεια και σεβασμό στις αξίες της παράδοσης και της μόρφωσης. Οι μικροί πρωταγωνιστές της γιορτής με τα χαμόγελα και των αυθορμητισμό τους παρουσίασαν μέσα από το τραγούδι και τον χορό σκηνές από τη δημιουργία του κόσμου, υπό την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια του ερμηνευτή και ηθοποιού Ζαχαρία Καρούνη.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης, κ. Γαβριήλ, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το υπεύθυνο παιδαγωγικό έργο που επιτελείται στους παιδικούς σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως και συνεχάρη τόσο τα παιδιά για τη λαμπερή εορταστική παρουσία τους όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το θεάρεστο έργο, το οποίο με σύνεση και υπευθυνότητα επιτελούν. Κλείνοντας, ο σεβασμιότατος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἡ Τουρκία «φλερτάρει» τόν Τράμπ ἐνῷ ἡ Ἑλλάς κοιμᾶται

Εφημερίς Εστία
Βαρειά ἡ σκιά τοῦ τέως Ἀμερικανοῦ Προέδρου στήν Σύνοδο τοῦ ΝΑΤΟ στήν Oὐάσιγκτων – Ὅλοι ἀναζητοῦσαν ραντεβού μέ συνεργάτες του καί ὑποστηρικτές του, πλήν ἡμῶν – Οἱ μυστικές ἐπαφές ἀξιωματούχων τῆς Ἀγκύρας καί τῶν Σκοπίων μέ τό «δεξί χέρι» τοῦ Ρεπουμπλικανοῦ ὑποψηφίου γιά τήν ἐξωτερική πολιτική

Τά κενά στήν ἄμυνά μας

Εφημερίς Εστία
ΓΛΩΤΤΑ λανθάνουσα τἀληθῆ λέγει. Προφανῶς αὐτό ἰσχύει γιά τήν παραδοχή τοῦ Πρωθυπουργοῦ, ὅτι ὑπάρχουν κενά στήν ἄμυνά μας.

«Kαῖνε» οἱ τιμές στήν χονδρεμπορική ἀγορά ρεύματος

Εφημερίς Εστία
ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ εὑρίσκονται τά συναρμόδια ὑπουργεῖα μπροστά στήν ἀπειλή μεγάλων ἀνατιμήσεων στούς λογαριασμούς ρεύματος, καθώς ἡ χονδρεμπορική ἀγορά κινεῖται σέ ἐπίπεδα ἐνεργειακῆς κρίσεως, μέ τήν τιμή νά σκαρφαλώνει χθές στό Χρηματιστήριο Ἐνέργειας στά 190 εὐρώ ἀνά μεγαβατώρα.

Ἀνοίξαμε καί σᾶς περιμένουμε…

Δημήτρης Καπράνος
«Ἀνοίξαμε καί σᾶς περιμένουμε» ἤ «Τά παράπονά σας στόν δήμαρχο».

ΚΑΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ

Παύλος Νιρβάνας
Ἀπό τό ἀρχεῖο τῆς «Ἑστίας», 12 Ἰουλίου 1924