Μήνυμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης στους μουσουλμάνους κήρυκες διχασμού

Βρώμικο παιχνίδι στην Θράκη- Παιχνίδια βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ με κορωνοϊό

Η ΤΟΥΡΚΙΑ καραδοκεί. Οι προετοιμασίες για ένα νέο κύμα εισβολέων είναι ορατές. Μεγάλη Εβδομάδα διανύουμε. Προσβλέπουν σε χαλάρωση των μέτρων επιτηρήσεως στα σύνορα. Σε κάποια κενά που ίσως τους επιτρέψουν να ανοίξουν δρόμους προς τον Έβρο και τα νησιά μας. Δρόμους για να περάσουν οι παράνομοι εισβολείς, κάποιοι (πόσοι άραγε;) από τους οποίους θα φέρνουν και τον φονικό κορωνοϊό. Τον ιό που σύσσωμη η ανθρωπότης προσπαθεί να αντιμετωπίσει και η Τουρκία το μετατρέπει σε ιδιότυπο βιολογικό όπλο, μέρος του υβριδικού πολέμου που εξαπολύει.

Αυτά στην ανατολική πλευρά των συνόρων. Γιατί δυτικά του Έβρου υπάρχει και άλλη εκδήλωσις κινήσεως που δημιουργεί προβληματισμό. Μια κίνησις η οποία επίσης τον κορωνοϊό χρησιμοποιεί ως όπλο για να φύγει η προσοχή από την παραπαίουσα Άγκυρα. «Γιατροί» της Ξάνθης, με πρώτους τους βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ και Μπουρχάν Μπαράν του ΚΙΝΑΛ, είναι αυτοί που δηλητηριάζουν την Ελλάδα μολύνοντας (μεταφορικώς) την μουσουλμανική μειονότητα με αιχμές κατά της Κυβερνήσεως. Φαρμακοποιός ο Ζεϊμπέκ, ιατρός, ψυχίατρος ο Μπαράν. Μορφωμένοι άνθρωποι από τους οποίους κανείς θα περίμενε υπευθυνότητα. Αλλά όχι. Της μορφώσεως και της επιστήμης προέχει η υπηρέτηση των σκοτεινών σχεδίων για συκοφάντηση της Ελληνικής Κυβερνήσεως. Αυτά τους έμαθαν στα πανεπιστήμια της γείτονος, όπου εσπούδασαν;;; Στην Άγκυρα ο ένας και στην Κωνσταντινούπολη ο άλλος…

Τώρα, αφού ανέχθησαν τους ψεδομουφτήδε να λειτουργήσουν τα τζαμιά τον περασμένο μήνα και να δημιουργηθούν αντικειμενικά οι συνθήκες μεταδόσεως του κορωνοϊού στα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητος, έρχονται να κατηγορήσουν την Ελλάδα για αυτό. Επικρίνουν παρασκηνιακώς την Κυβέρνηση της ΝΔ υποστηρίζοντας πως το νοσοκομείο Ξάνθης είναι η εστία μολύνσεως. Γι αυτό και ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε χθες για fake news. Τυχαίο είναι άραγε πως οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές βρήκαν συμπαραστάτες στο πρόσωπο ιατρών που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ; Άλλοι ανεύθυνοι και αυτοί. Θέλουν να εκμεταλλευθούν πολιτικά την πανδημία και ευρίσκονται να παίζουν το βρώμικο παιγνίδι τρίτων στην περιοχή…

Οι έλεγχοι έχουν γίνει. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ευρέθη εκεί. Το νοσοκομείο της Ξάνθης λειτουργεί υποδειγματικά. Το προσωπικό έχει υποβληθεί στο τεστ του κορωνοϊού και όλα είναι κανονικά. Ουδόλως τους ενδιαφέρει. Δεν θα αφήσουν την αλήθεια να τους χαλάσει τα σχέδια. Οι προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ ιατροί σιγοντάρουν την προπαγάνδα υποστηρίζοντας πως τα τεστ έχουν γίνει προγενέστερα. Και οι μουσουλμάνοι παράγοντες διαμαρτύρονται ψιθυριστά ότι… τους κολλάνε οι Χριστιανοί.

«Εκτός από τη ρύπανση των πληροφοριών, η Κυβέρνησις δεν παρουσιάζει τα γεγονότα για χάρη μικροπολιτικών κερδών» κόπτεται ο Μπουρχάν Μπαράν, με μήνυμα το οποίο διετύπωσε στα τουρκικά και διακινεί μέσω κινητού. Του φταίει η Κυβέρνησις. Όχι οι ψευδομουφτήδες που άνοιξαν τα τζαμιά και ΕΞΕΘΕΣΑΝ σε κίνδυνο τον πληθυσμό στα ορεινά. Όχι η ανευθυνότης που δημιούργησε προβλήματα στον οικισμό Ήφαιστος (Καλκάντζα) των Ρομά της Ροδόπης…

Ευτυχώς η Πολιτεία δεν υπνώτει. Ο πρώτος από τους υπαιτίους παρανόμων πράξεων καλείται να λογοδοτήσει. Πρόκειται για τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, ο οποίος (για άλλο λόγο – ομιλία στην Προύσσα) κατηγορείται για πρόκληση σε διάπραξη βιαίων εγκλημάτων, με ρατσιστικό μάλιστα κίνητρο. Θα πρέπει αμέσως μετά το Πάσχα να παρουσιασθεί στην Αστυνομία της Κομοτηνής να δώσει ανωμοτί κατάθεση σχετικώς με τις κατηγορίες που του απευθύνονται για παραβίαση του Αντιρατσιστικού Νόμου (υποκίνηση σε μίσος- ποινή φυλακίσεως έως τρία έτη) και των άρθρων 184-186 του Ποινικού Κώδικος!!! Ο Οντέρ Μουμίν, το ρατσιστικό παραλήρημα του οποίου στην Προύσσα απεκάλυψε πρώτη η “Εστία”, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Πρωτοστατεί σε ενέργειες που προωθούν τις τουρκικές επιρροές στην Θράκη φιλοδοξώντας να γίνει -όπως αρέσκεται να λέγει- ο νέος Αχμέτ Σαδίκ.

Ο Οντέρ, λοιπόν, υποκινεί, συμφώνως προς την Δικαιοσύνη, το μίσος στην μειονότητα. Οι άλλοι κατά κλασσική ανατολίτικη τακτική κατηγορούν την Ελλάδα για να ανομήματα της Τουρκίας. Αποδίδουν στην Ελλάδα επιθετικότητα και επεκτατισμό, τον οποίο η Τουρκία επιδεικνύει. Αυτό κάνουν οι εγκάθετοι στην μειονότητα, αυτό κάνουν και επισήμως οι Τούρκοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι την στιγμή που η νέα εισβολή ετοιμάζεται στα σύνορα, που ζιζάνια ενσπείρονται στα μετόπισθεν της Θράκης, σύμβουλος του Ερντογάν βυσσοδομεί κατά της Ελλάδος. Ο σύμβουλος του Ερντογάν απόστρατος ναύαρχος Τσιχάτ Γιαουτσί κυκλοφορεί βιβλίο υπό τον εύγλωττο τίτλο: «Ελληνικές απαιτήσεις – Προβλήματα στο Αιγαίο: με ερωτήσεις και απαντήσεις». Για αυτόν τα προβλήματα διαμορφώθηκαν «από τις παράνομες ελληνικές απαιτήσεις και τις ελληνικές επεκτατικές πολιτικές». Κάνει λόγο για «μονομερείς απαιτήσεις της Ελλάδος, όπως στρατιωτικοποίηση των νήσων, διεύρυνση των χωρικών υδάτων και του εναερίου χώρου, χρήση του FIR ως κυριαρχικού δικαιώματός της και κατοχή των μη παραχωρηθεισών νήσων.
Κατ’ αυτόν τα προβλήματα θα επιλυθούν εφ’ όσον η Τουρκία διεκδικήσει το καθεστώς κυριαρχίας των νησιών, νησίδων και βραχονησίδων «των οποίων η κυριότης δεν μεταβιβάσθηκε στην Ελλάδα με διεθνείς συμφωνίες». Επαναλαμβάνει δηλαδή την γνωστή θέση πως στο Αιγαίο Πέλαγος υπάρχουν νησιά, νησίδες και βραχονησίδες που δεν απεκτήθησαν από την Ελλάδα με διεθνείς συνθήκες και πως αποτελούν τουρκικό έδαφος, δεδομένου ότι η Τουρκία αποτελεί διάδοχη χώρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. «Δεν είναι δυνατόν οι εν λόγω γεωγραφικοί σχηματισμοί, που είναι αρκετά μεγάλα νησιά, να θεωρηθούν ως απλά βραχώδη μορφώματα». Τέλος, αναφέρει ότι η επίλυσις των λοιπών προβλημάτων εξαρτάται από την επίλυση του προβλήματος καθορισμού της κυριαρχίας των νήσων.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Η τουρκική επιβουλή ήταν και παραμένει πολυεπίπεδη. Επιβάλλεται συνεπώς εγρήγορσις από όλους. Κυβέρνηση, μηχανισμούς ασφαλείας και πολίτες.

Κεντρικό θέμα