Το περιοδικό η «Φωνή των Κούρδων» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα

20 χρόνια μετά το τελευταίο μας τεύχος…

… η Φωνή των Κούρδων επέστρεψε, για να επαναφέρει το Κουρδικό ζήτημα στο επίκεντρο του διαλόγου στη χώρα.

Πρόκειται για την καθαρή, ανεξάρτητη και αμερόληπτη φωνή του Κουρδικού λαού στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε με τη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού μας, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα “www.kurdishvoice.gr”, ενώ θα ακολουθήσει στο προσεχές μέλλον και η έντυπη έκδοση.

Η «Φωνή των Κούρδων»,επέστρεψεσε μία ιστορική στιγμή και συγκυρία για τον Ελληνικό και τον Κουρδικό λαό. Σε μία εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την περιοχή μας, παρατηρούμε την Τουρκική παραβατικότητα και επιθετικότητα να κορυφώνεται, δρώντας αποσταθεροποιητικά στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Στόχος μας είναι η ένωση όλων των λαών που επιθυμούν να διαβιούν με ασφάλεια και ειρήνη στην περιοχή.

Εξίσου σημαντική αφορμή της επανέκδοσης, υπήρξε και το τεράστιο κενό στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, σχετικά με το Κουρδικό ζήτημα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία ειδήσεων και αφιερωμάτων που άπτονται θεμάτων ιστορίας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ξεκινάμε λοιπόν διαδικτυακά,ενώ σκοπεύουμε πολύ σύντομα να βρεθούμε και στα χέρια των αναγνωστών μας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Οἱ μέρες τοῦ ’31 πού ἔστρωσαν τόν δρόμο γιά τήν Κατοχή καί τό Ὁλοκαύτωμα στήν Θεσσαλονίκη

Εφημερίς Εστία
«Ἑκούσιο πάθος καί πυρετός καθ’ ἕξιν» εἶναι γιά τόν πεζογράφο καί δημοσιογράφο τῆς Θεσσαλονίκης τό μυστήριο τῆς ἔμπνευσης καί τοῦ γραψίματος.

Οἱ «Ἵπποι τοῦ Ἁγίου Μάρκου»: Ἕνα ταξίδι ἀπό τήν Κωνσταντινούπολη στήν Βενετία

Εφημερίς Εστία
Τέσσερα χάλκινα ἄλογα, αἰῶνες Ἱστορίας καί ἕνα ταξίδι πού συνδέει τήν Ἀρχαιότητα, τό Βυζάντιο, τήν Βενετία καί τόν Ναπολέοντα

Συμβαίνουν καί ἀλλοῦ, ἀλλά χωρίς κραυγές

Δημήτρης Καπράνος
Ἡ σιδηροδρομική τραγωδία (ἡ δεύτερη μέσα σέ λίγους μῆνες) στήν Ἱσπανία καλό θά εἶναι νά μᾶς διδάξει μερικά πράγματα

Ἐργαστήριο παραγωγῆς… Ἑλληνισμοῦ τό Κέντρο Πολιτισμοῦ Τασκένδης

Εφημερίς Εστία
«Δάκρυσα ἀπό τήν συγκίνηση, ὅταν στήν γιορτή τῆς 25ης Μαρτίου τραγούδησαν τό “Ἡ Ἑλλάδα ποτέ δέν πεθαίνει”. Τότε, στήν πρόβα, τρελλάθηκα. Δάκρυσα»

Ἀνακήρυξις ΑΟΖ ἡ μόνη δυνατή ἀπάντηση

Εφημερίς Εστία
Eάν ἔχουμε καθορίσει καί ἀνακοινώσει, μέσῳ χαρτῶν καί συντεταγμένων, τήν ΑΟΖ μας, τότε ἡ ἐπέκταση τῶν χωρικῶν μας ὑδάτων, καθολικά ἤ ἐπιλεκτικά, μπορεῖ νά ἀκολουθήσει