Το περιοδικό η «Φωνή των Κούρδων» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα

20 χρόνια μετά το τελευταίο μας τεύχος…

… η Φωνή των Κούρδων επέστρεψε, για να επαναφέρει το Κουρδικό ζήτημα στο επίκεντρο του διαλόγου στη χώρα.

Πρόκειται για την καθαρή, ανεξάρτητη και αμερόληπτη φωνή του Κουρδικού λαού στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε με τη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού μας, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα “www.kurdishvoice.gr”, ενώ θα ακολουθήσει στο προσεχές μέλλον και η έντυπη έκδοση.

Η «Φωνή των Κούρδων»,επέστρεψεσε μία ιστορική στιγμή και συγκυρία για τον Ελληνικό και τον Κουρδικό λαό. Σε μία εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την περιοχή μας, παρατηρούμε την Τουρκική παραβατικότητα και επιθετικότητα να κορυφώνεται, δρώντας αποσταθεροποιητικά στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Στόχος μας είναι η ένωση όλων των λαών που επιθυμούν να διαβιούν με ασφάλεια και ειρήνη στην περιοχή.

Εξίσου σημαντική αφορμή της επανέκδοσης, υπήρξε και το τεράστιο κενό στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, σχετικά με το Κουρδικό ζήτημα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία ειδήσεων και αφιερωμάτων που άπτονται θεμάτων ιστορίας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ξεκινάμε λοιπόν διαδικτυακά,ενώ σκοπεύουμε πολύ σύντομα να βρεθούμε και στα χέρια των αναγνωστών μας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἡ «ὁμολογία» Ντίλιαν γκρεμίζει τό κυβερνητικό ἀφήγημα

Εφημερίς Εστία
Νέα διάσταση προσλαμβάνει ἡ ὑπόθεσις τῶν ὑποκλοπῶν, κατόπιν τῆς αἰτήσεως τοῦ δικηγόρου Ζαχαρία Κεσσέ πρός τήν Εἰσαγγελία τοῦ Ἀρείου Πάγου περί ἀνασύρσεως τῆς σχετικῆς δικογραφίας.

Ἀναμνήσεις ἀπό τίς ἡμέρες τῆς «ἀποστασίας» τοῦ ’65

Δημήτρης Καπράνος
Ὁ πατέρας, ἰατρός, μέ ἐνεργό ἀνάμειξη στά κοινά, στέλεχος τῆς Ἑνώσεως Κέντρου, παλαιός ἀριστερός, μετέπειτα «βενιζελικός» καί τότε «μέ τόν Γέρο τῆς Δημοκρατίας».

Παρασκευή 15 Ἰουλίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΗΔΕΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ

Στό περιθώριο τῆς Ἱστορίας ὁ ΣΥΡΙΖΑ

Εφημερίς Εστία
Δέν εἶναι μόνον ὅτι ὁ ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται.

Ἡ ΝΔ χάνει αὐτό τό καλοκαίρι τίς ἐκλογές

Μανώλης Κοττάκης
Σᾶς γράφω ἀπό τό νησί μου. Ἀπό τό 1974 ἕως σήμερα, 52 χρόνια μετά, ἡ Νέα Δημοκρατία εἶναι πάντοτε πρῶτο κόμμα ἐδῶ.