Το περιοδικό η «Φωνή των Κούρδων» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα

20 χρόνια μετά το τελευταίο μας τεύχος…

… η Φωνή των Κούρδων επέστρεψε, για να επαναφέρει το Κουρδικό ζήτημα στο επίκεντρο του διαλόγου στη χώρα.

Πρόκειται για την καθαρή, ανεξάρτητη και αμερόληπτη φωνή του Κουρδικού λαού στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε με τη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού μας, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα “www.kurdishvoice.gr”, ενώ θα ακολουθήσει στο προσεχές μέλλον και η έντυπη έκδοση.

Η «Φωνή των Κούρδων»,επέστρεψεσε μία ιστορική στιγμή και συγκυρία για τον Ελληνικό και τον Κουρδικό λαό. Σε μία εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την περιοχή μας, παρατηρούμε την Τουρκική παραβατικότητα και επιθετικότητα να κορυφώνεται, δρώντας αποσταθεροποιητικά στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Στόχος μας είναι η ένωση όλων των λαών που επιθυμούν να διαβιούν με ασφάλεια και ειρήνη στην περιοχή.

Εξίσου σημαντική αφορμή της επανέκδοσης, υπήρξε και το τεράστιο κενό στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, σχετικά με το Κουρδικό ζήτημα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία ειδήσεων και αφιερωμάτων που άπτονται θεμάτων ιστορίας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ξεκινάμε λοιπόν διαδικτυακά,ενώ σκοπεύουμε πολύ σύντομα να βρεθούμε και στα χέρια των αναγνωστών μας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Δυσφορία σέ Kυβέρνηση καί βουλευτές ἀπό τόν νέο τοπικό ΕΝΦΙΑ Λιβάνιου

Εφημερίς Εστία
Ἐν ἀγνοίᾳ τῶν συναρμοδίων οἰκονομικῶν ὑπουργείων τό νέο Τέλος Τοπικῆς Ἀνάπτυξης μέ ἐπιβάρυνση ἕως 33 εὐρώ ἀνά ἰδιοκτήτη κατοικίας – Ἐνόχλησις καί στούς δήμους: Θά παρεμβαίνει ὡς διάδικος τό Ὑπουργεῖο Ἐσωτερικῶν σέ δίκες μεταξύ ΟΤΑ καί 20.000 ὁμήρων συμβασιούχων

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: Πώς αντιδρούν κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Εφημερίς Εστία
Η Ολλανδία ήδη έχει θέσει μια σειρά ζητημάτων στο πλαίσιο των προωθούμενων αλλαγών, εκφράζοντας την ανησυχία της για το «τι μέλλει γενέσθαι»

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: Οι νομικές ενστάσεις σε σχέση με το CSA2

Εφημερίς Εστία
Σύμφωνα με τη Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η εθνική ασφάλεια παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη κάθε κράτους-μέλους της Ε.Ε.

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΕΡΕΥΝΑ – ΦΑΚΕΛΟΣ 2ο ΜΕΡΟΣ – Έως 4 δισ. € το κόστος για την Ελλάδα από τις προτεινόμενες αλλαγές

Εφημερίς Εστία
Τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, τράπεζες και υγεία βρίσκονται στο επίκεντρο των νέων απαιτήσεων, που συνολικά καλύπτει 18 κρίσιμους τομείς

Εἴχαμε ἄδικο γιατί εἴχαμε δίκιο πολύ νωρίς

Μανώλης Κοττάκης
Διαβάζω τήν κυριακάτικη ἀνάρτηση τοῦ Πρωθυπουργοῦ γιά τόν ἀπολογισμό στό κυβερνητικό ἔργο, ἀλλά, παραμονές τῆς ἑορτῆς τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, καμμία ἀναφορά σέ αὐτήν.