Το Κολλέγιο Αθηνών συγκεντρώνει χρήματα για την Μονάδα Νεογνών του «Αττικόν»

Αγαπητά μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας…

…Αυτές τις ημέρες, κανονικά, θα κάναμε τον απολογισμό του Πανηγυριού μας, για να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και θα παρακολουθούσαμε τα τελευταία μαθήματα, πριν αποχαιρετιστούμε για τις διακοπές του Πάσχα. Όμως, αυτές τις ημέρες μένουμε σπίτι, μαθαίνουμε εξ αποστάσεως και επικοινωνούμε μόνο διαδικτυακά. Ανυπομονούμε τώρα να επιστρέψουμε στις τάξεις μας και στην καθημερινότητά μας, να ξαναδούμε τους φίλους και τους δασκάλους μας, που μας έχουν τόσο λείψει.

Οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς που είχαμε σχεδιάσει για φέτος (Εξόρμηση, δενδροφυτεύσεις, επισκέψεις σε ιδρύματα κ.ά.). Ωστόσο, από το σπίτι, παραμένουμε δραστήριοι και σας καλούμε να δράσουμε όλοι μαζί. Με μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής αλληλεγγύης στο Σχολείο μας, δεν μπορούμε εμείς να μείνουμε αμέτοχοι στην πρωτοφανή πραγματικότητα που ζούμε. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη προς όλους εκείνους που προασπίζονται την υγεία μας δίνοντας καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα και θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε υποστηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Σας καλούμε όλους να ανταποκριθείτε δυναμικά και να στηρίξετε την προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε χρήματα για την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» όπου νοσηλεύονται νεογνά, οι μητέρες των οποίων έχουν προσβληθεί από τον COVID-19. Δείτε εδώ τη σχετική επιστολή.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ

Ειδήσεις / Άρθρα

«Ξεπαγώνουν» οἱ σχέσεις µέ τήν Ρωσσία µέσῳ πολιτισµοῦ

Εφημερίς Εστία
H ἀλλαγή φρουρᾶς στήν ρωσσική πρεσβεία τῆς Ἀθήνας, ἡ αποκατάστασις τῶν σχέσεων Οὐάσιγκτων-Μόσχας, ἡ ἑλληνική ναυτιλία καί ἡ παράστασις τῶν Μπαλέτων Μπολσόι - Αντίστοιχες «γέφυρες» μέ τίς ΗΠΑ καί μέ τήν Κίνα

Οἱ κεραυνοί πίπτουν ἐπί τῶν κορυφῶν

Μανώλης Κοττάκης
Ἡ ἀπαγορευμένη συζήτηση γιά τήν ναυτιλία, τίς κυρώσεις, τό Ἰράν, τά διαβήματα βαλκανικῶν χωρῶν στόν Λευκό Οἶκο καί τήν ἐπίμαχη σύμβαση τῆς ΔΕΠΑ Ἐμπορίας μέ τήν Ἀλβανία τοῦ Ράμα

Ἡ Εὐρώπη σέ περιδίνηση

Μύρνα Νικολαΐδου
Τό τοξικό παρασκήνιο τῶν Βρυξελλῶν καί ἡ κοινωνική ἔκρηξις

Φόρμουλα συνεκμετάλλευσης χωρίς Δίκαιο τῆς Θάλασσας!

Μανώλης Κοττάκης
Πρόταση-σόκ ἀπό τόν ὑποψήφιο γιά τήν Ἀκαδημία Ἀθηνῶν Χρῆστο Ροζάκη στό νέο του βιβλίο γιά τήν «Ἐλευθερία τῶν Θαλασσῶν»

Την Τρίτη 27.10 με την «Εστία»: Σημαίες

Εφημερίς Εστία
Την Τρίτη 27.10 με την «Εστία»: Σημαίες