Το Κολλέγιο Αθηνών συγκεντρώνει χρήματα για την Μονάδα Νεογνών του «Αττικόν»

Αγαπητά μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας…

…Αυτές τις ημέρες, κανονικά, θα κάναμε τον απολογισμό του Πανηγυριού μας, για να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και θα παρακολουθούσαμε τα τελευταία μαθήματα, πριν αποχαιρετιστούμε για τις διακοπές του Πάσχα. Όμως, αυτές τις ημέρες μένουμε σπίτι, μαθαίνουμε εξ αποστάσεως και επικοινωνούμε μόνο διαδικτυακά. Ανυπομονούμε τώρα να επιστρέψουμε στις τάξεις μας και στην καθημερινότητά μας, να ξαναδούμε τους φίλους και τους δασκάλους μας, που μας έχουν τόσο λείψει.

Οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς που είχαμε σχεδιάσει για φέτος (Εξόρμηση, δενδροφυτεύσεις, επισκέψεις σε ιδρύματα κ.ά.). Ωστόσο, από το σπίτι, παραμένουμε δραστήριοι και σας καλούμε να δράσουμε όλοι μαζί. Με μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής αλληλεγγύης στο Σχολείο μας, δεν μπορούμε εμείς να μείνουμε αμέτοχοι στην πρωτοφανή πραγματικότητα που ζούμε. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη προς όλους εκείνους που προασπίζονται την υγεία μας δίνοντας καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα και θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε υποστηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Σας καλούμε όλους να ανταποκριθείτε δυναμικά και να στηρίξετε την προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε χρήματα για την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» όπου νοσηλεύονται νεογνά, οι μητέρες των οποίων έχουν προσβληθεί από τον COVID-19. Δείτε εδώ τη σχετική επιστολή.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ

Ειδήσεις / Άρθρα

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑ

Εφημερίς Εστία
Παρακολουθήστε την εκδήλωση της Εφημερίδας «Εστία» για τα 150 χρόνια από την ίδρυση και κυκλοφορία της

Εἶναι δυνατόν μιά χώρα νά «ἀλλάξει» ἤπειρο;

Εφημερίς Εστία
Ὁ Καναδᾶς, ἡ Εὐρωπαϊκή Ἕνωσις καί τό νέο γεωπολιτικό στοίχημα τῶν ἐνδιαμέσων δυνάμεων

Τά ἀπόνερα τοῦ γερμανικοῦ σεισμοῦ: εὐρωπαϊκά κονδύλια, ἀγορές καί προσφυγικό

Μύρνα Νικολαΐδου
Ἡ συντριπτική ἧττα τοῦ Χριστιανοδημοκρατικοῦ Κόμματος (CDU) καί τοῦ Καγκελλαρίου Φρῆντριχ Μέρτς στίς περιφερειακές κάλπες δέν συνιστᾶ ἁπλῶς ἕναν ἐσωτερικό πολιτικό σεισμό

Σάββατον, 1 Ὀκτωβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΛΑΒΕΡΟΝ ΔΑΣΟΣ, ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ Η ΔΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Ἐπιλήσμονες τῆς Ἱστορίας γιά λίγες ψήφους στίς Σέρρες

Μανώλης Κοττάκης
Τόν καιρό πού ἦταν ἀρχηγός τῆς Ἀξιωματικῆς ἀντιπολίτευσης ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε μέ ἀνθρώπους τῶν Γραμμάτων καί τῶν Τεχνῶν, τινές ἐκ τῶν ὁποίων τόν παρότρυναν νά ἀσχοληθεῖ ἐνεργά μέ τόν Πολιτισμό.