ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Παρασκευή 7 Αυγούστου 2026

Σύνταξη Γέφυρα από την Παγκρήτια Τράπεζα

Σύνταξη-Γέφυρα χορηγεί η Παγκρήτια Τράπεζα…

… προς τους συνταξιοδοτούμενους καλύπτοντας το μεσοδιάστημα αναμονής από την υποβολή της αίτησης συνταξιοδότησης προς τον φορέα τους, μέχρι την επίσημη απονομή της σύνταξης.

Η χρηματοδότηση έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δικαιούχοι συντάξεων, λόγω της αλλαγής της εργασιακής τους σχέσης, κυρίως όσοι δεν έχουν επαρκείς αποταμιεύσεις ή εναλλακτικά εισοδήματα.

Το δάνειο απευθύνεται σε συνταξιοδοτούμενους του Δημοσίου τομέα και στα μέλη του πρώην ΕΤΑΑ  (Ιατρούς, Δικηγόρους και Μηχανικούς).

Τo ύψος του αιτούμενου δανείου προκύπτει από το ποσό της προσωρινής σύνταξης που ο συνταξιούχος αναμένεται να λάβει για έξι μήνες, διπλασιαζόμενο,  σύμφωνα με τα σχετικά δικαιολογητικά που προσκομίζονται κατά την αίτηση δανειοδότησης, με ανώτερο όριο τις 20.000 ευρώ.

Ο χρόνος αποπληρωμής ανέρχεται σε 24 μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι η ηλικία του δανειολήπτη δεν ξεπερνά τα 70 έτη κατά τη λήξη του δανείου.

Προσδιορίζεται έντοκη περίοδος χάριτος 6 μηνών της οποίας οι τόκοι κεφαλαιοποιούνται και επιμερίζονται στις δόσεις του δανείου, εξασφαλίζοντας ότι ο συνταξιοδοτούμενος δεν επιβαρύνεται κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σε περίπτωση που  δεν έχει καταβληθεί στον αιτούντα η σύνταξη μετά το εξάμηνο, η περίοδος χάριτος συνεχίζεται για άλλους έξι μήνες, ενώ θα είναι δυνατή η χορήγηση νέου δανείου για ένα επιπλέον εξάμηνο, επιμηκύνοντας αντίστοιχα το χρόνο αποπληρωμής.

Το προϊόν, που έχει τη μορφή ειδικού καταναλωτικού δανείου, φέρει μόνον προσωπικές εγγυήσεις, ενώ δεν υπάρχει ποινή για την πρόωρη αποπληρωμή του.

Ειδήσεις / Άρθρα

Σάββατον, 6 Αὐγούστου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων

Ὑπερπτήσεις πάνω ἀπό νησιά καί παραβιάσεις ἄρχισε ξανά ἡ Τουρκία

Εφημερίς Εστία
Μία ἡμέρα μετά τήν ἐπίσκεψη τοῦ Πρωθυπουργοῦ Κυριάκου Μητσοτάκη στό Ἀγαθονήσι, τουρκικό drone πέταξε πάνω ἀπό τό Φαρμακονήσι

Τεχνολογίες τοῦ παρελθόντος διηγοῦνται τήν ἱστορία τῶν «ἐργαλείων πού ἄλλαξαν τόν κόσμο»

Εφημερίς Εστία
Στό πλαίσιο ἐκθέσεως στό Κέντρο Διαδόσεως Ἐπιστημῶν καί τό Μουσεῖο Τεχνολογίας «Νόησις», ὁ ὑπολογιστής τοῦ Ἀριστοτελείου, τό 1959, ἐκόστιζε ἄνω τῶν. 500.000 εὐρώ, σέ σημερινές τιμές

Ἐρωτήματα συγκυριαρχίας γιά τό καλώδιο στό Αἰγαῖο

Εφημερίς Εστία
Θολές ἡ συμφωνία πού ὑπέγραψε ὁ Πρωθυπουργός μέ τήν γαλλική Μeridiam καί ἡ τριμερής ΑΔΜΗΕ - GSI - Nexans

Ἡ στιβαρότητα τῆς Δεξιᾶς

Μανώλης Κοττάκης
H μνήμη μπορεῖ νά ὑποχωρεῖ ἐνίοτε, ἀλλά διαθέτει ἕνα χαρακτηριστικό: δέν διαγράφει τά γεγονότα