Σύνταξη Γέφυρα από την Παγκρήτια Τράπεζα

Σύνταξη-Γέφυρα χορηγεί η Παγκρήτια Τράπεζα…

… προς τους συνταξιοδοτούμενους καλύπτοντας το μεσοδιάστημα αναμονής από την υποβολή της αίτησης συνταξιοδότησης προς τον φορέα τους, μέχρι την επίσημη απονομή της σύνταξης.

Η χρηματοδότηση έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δικαιούχοι συντάξεων, λόγω της αλλαγής της εργασιακής τους σχέσης, κυρίως όσοι δεν έχουν επαρκείς αποταμιεύσεις ή εναλλακτικά εισοδήματα.

Το δάνειο απευθύνεται σε συνταξιοδοτούμενους του Δημοσίου τομέα και στα μέλη του πρώην ΕΤΑΑ  (Ιατρούς, Δικηγόρους και Μηχανικούς).

Τo ύψος του αιτούμενου δανείου προκύπτει από το ποσό της προσωρινής σύνταξης που ο συνταξιούχος αναμένεται να λάβει για έξι μήνες, διπλασιαζόμενο,  σύμφωνα με τα σχετικά δικαιολογητικά που προσκομίζονται κατά την αίτηση δανειοδότησης, με ανώτερο όριο τις 20.000 ευρώ.

Ο χρόνος αποπληρωμής ανέρχεται σε 24 μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι η ηλικία του δανειολήπτη δεν ξεπερνά τα 70 έτη κατά τη λήξη του δανείου.

Προσδιορίζεται έντοκη περίοδος χάριτος 6 μηνών της οποίας οι τόκοι κεφαλαιοποιούνται και επιμερίζονται στις δόσεις του δανείου, εξασφαλίζοντας ότι ο συνταξιοδοτούμενος δεν επιβαρύνεται κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σε περίπτωση που  δεν έχει καταβληθεί στον αιτούντα η σύνταξη μετά το εξάμηνο, η περίοδος χάριτος συνεχίζεται για άλλους έξι μήνες, ενώ θα είναι δυνατή η χορήγηση νέου δανείου για ένα επιπλέον εξάμηνο, επιμηκύνοντας αντίστοιχα το χρόνο αποπληρωμής.

Το προϊόν, που έχει τη μορφή ειδικού καταναλωτικού δανείου, φέρει μόνον προσωπικές εγγυήσεις, ενώ δεν υπάρχει ποινή για την πρόωρη αποπληρωμή του.

Ειδήσεις / Άρθρα

«Τρῦπα» στό ἀσφαλιστικό σύστημα βλέπει ὁ Διοικητής τῆς Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος

Εφημερίς Εστία
Ἀδυνατεῖ νά ἐξασφαλίσει στήν Εὐρώπη καί εἰδικώτερα στήν Ἑλλάδα «ἐπαρκῆ ποσοστά ἀναπληρώσεως γιά τούς ἐργαζομένους» – Ζητεῖ νά ἀναπτυχθεῖ ἡ ἀσφαλιστική καί ἐπενδυτική κουλτούρα στήν πατρίδα μας ἐννοῶντας νά μετέχουν οἱ ἀσφαλισμένοι σέ συμπληρωματικά συνταξιοδοτικά σχήματα πού ἀγοράζουν μετοχές καί ὁμόλογα

Θά χωρίσουμε τόν Ποινικό Κώδικα σέ «Ἀνδρῶν» καί «Γυναικῶν»;

Μανώλης Κοττάκης
Τό σύνδρομο τῆς ἀπορρίψεως εἶναι ἡ αἰτία, ὄχι τό φῦλο

Κατά 2,3 δισ. εὐρώ αὐξήθηκε τό χρέος σέ ἀπόλυτες τιμές

Εφημερίς Εστία
Παρά τήν συνεχιζομένη ἀποκλιμάκωση τοῦ λόγου χρέους πρός ΑΕΠ, τά στοιχεῖα δέν δικαιολογοῦν ἐφησυχασμό.

Ἀνοίγοντας τό «καπώ» τοῦ παλαιοῦ αὐτοκινήτου

Δημήτρης Καπράνος
Ἄνοιξα χθές τό «καπώ» τοῦ παλιοῦ μου αὐτοκινήτου, μιᾶς «Μπέ-ἐμ-βέ» 1602, μοντέλο τοῦ 1971, πού ἀγόρασα σέ νεαρά ἡλικία, ὅταν ἐργαζόμουν ὡς μουσικός.

Σάββατον, 18 Ἰουνίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ