Σύνταξη Γέφυρα από την Παγκρήτια Τράπεζα

Σύνταξη-Γέφυρα χορηγεί η Παγκρήτια Τράπεζα…

… προς τους συνταξιοδοτούμενους καλύπτοντας το μεσοδιάστημα αναμονής από την υποβολή της αίτησης συνταξιοδότησης προς τον φορέα τους, μέχρι την επίσημη απονομή της σύνταξης.

Η χρηματοδότηση έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δικαιούχοι συντάξεων, λόγω της αλλαγής της εργασιακής τους σχέσης, κυρίως όσοι δεν έχουν επαρκείς αποταμιεύσεις ή εναλλακτικά εισοδήματα.

Το δάνειο απευθύνεται σε συνταξιοδοτούμενους του Δημοσίου τομέα και στα μέλη του πρώην ΕΤΑΑ  (Ιατρούς, Δικηγόρους και Μηχανικούς).

Τo ύψος του αιτούμενου δανείου προκύπτει από το ποσό της προσωρινής σύνταξης που ο συνταξιούχος αναμένεται να λάβει για έξι μήνες, διπλασιαζόμενο,  σύμφωνα με τα σχετικά δικαιολογητικά που προσκομίζονται κατά την αίτηση δανειοδότησης, με ανώτερο όριο τις 20.000 ευρώ.

Ο χρόνος αποπληρωμής ανέρχεται σε 24 μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι η ηλικία του δανειολήπτη δεν ξεπερνά τα 70 έτη κατά τη λήξη του δανείου.

Προσδιορίζεται έντοκη περίοδος χάριτος 6 μηνών της οποίας οι τόκοι κεφαλαιοποιούνται και επιμερίζονται στις δόσεις του δανείου, εξασφαλίζοντας ότι ο συνταξιοδοτούμενος δεν επιβαρύνεται κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σε περίπτωση που  δεν έχει καταβληθεί στον αιτούντα η σύνταξη μετά το εξάμηνο, η περίοδος χάριτος συνεχίζεται για άλλους έξι μήνες, ενώ θα είναι δυνατή η χορήγηση νέου δανείου για ένα επιπλέον εξάμηνο, επιμηκύνοντας αντίστοιχα το χρόνο αποπληρωμής.

Το προϊόν, που έχει τη μορφή ειδικού καταναλωτικού δανείου, φέρει μόνον προσωπικές εγγυήσεις, ενώ δεν υπάρχει ποινή για την πρόωρη αποπληρωμή του.

Ειδήσεις / Άρθρα

Βουλιάζει στήν διαφθορά ἡ ΝΔ

Εφημερίς Εστία
Ἔνταλμα συλλήψεως στόν πρώην Ἐπίτροπο καί βουλευτή Δ. Ἀβραμόπουλο γιά τό Κατάρ – 20 μῆνες φυλακή στήν τ. εὐρωβουλευτή κ. Ἀσημακοπούλου καί 8-12 μῆνες σέ κομματικά στελέχη – Στόν Ἄρειο Πάγο ἡ Κοβέσι

Χρυσᾶ δόντια

Μανώλης Κοττάκης
Ἡ δημιουργική καταστροφή καί οἱ πιό ἀδύνατοι ἀπό τούς δυνατούς

Ὀκτώ στούς δέκα νέους λυγίζουν ἀπό τήν ἀκρίβεια καί τούς μισθούς τῆς ντροπῆς

Εφημερίς Εστία
Η εικόνα εὐημερίας πού ἐπιχειρεῖ νά προβάλει τό Μέγαρο Μαξίμου ἔρχεται σέ εὐθεῖα ἀντίθεση μέ τά συμπεράσματα τῆς πανελλαδικῆς ἐρεύνης τῆς «Παρεμβάσεως Νέων 2026».

Ἐκ τῶν κάτω πρός τά ἄνω καί πάλι καλά…

Δημήτρης Καπράνος
Ἐμπιστεύθηκα ἕναν φίλο καί ἀποφάσισα νά πάω γιά «πεντικιούρ» σέ μιά δική του φίλη.

Πέμπτη 23 Ἰουνίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΡΟΥ