Συνεργασία της G.A AVIATION με την EFA VENTURES στο χώρο της άμυνας και της ασφάλειας

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία G.A. AVIATION SERVICES S.A. ανακοίνωσε τη Δευτέρα η EFA VENTURES (μέλος του EFA GROUP), για την παροχή υπηρεσιών επισκευής, συντήρησης (MRO services) και αναβάθμισης ιπτάμενων μέσων στον χώρο της άμυνας και της ασφάλειας, με έδρα τις εγκαταστάσεις της G.A. στο ελικοδρόμιό της στο Κορωπί και το Αεροδρόμιο Πάχης των Μεγάρων.

Για τον σκοπό αυτό, η EFA VENTURES και η G.A. AVIATION SERVICES S.A. θα συνεργαστούν με εταιρίες επισκευής και συντήρησης αεροσκαφών από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, εξυπηρετώντας ολοκληρωμένα διαφορετικές πλατφόρμες και ανάγκες για ελικόπτερα και αεροπλάνα.

Πρόθεση των δύο εταιριών είναι να επικεντρωθεί η συνεργασία κυρίως στην παροχή MRO υπηρεσιών και αναβαθμίσεων ιπτάμενων μέσων, με έμφαση στην περιοχή της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής – Βόρειας Αφρικής, υποστηρίζοντας παράλληλα τη συντήρηση, την επισκευή και την αναβάθμιση των μέσων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ὅταν λέμε ἰσόβια ἐννοοῦμε ἰσόβια

Εφημερίς Εστία
Ἐπεχείρησαν τήν κατάλυση τοῦ δημοκρατικοῦ πολιτεύματος μέ τά ὅπλα, δολοφόνησαν βουλευτές, διπλωμάτες, δικαστές, ἀστυνομικούς, ἐκδότες, βιομηχάνους καί ἀποροῦν γιατί παραμένουν στήν φυλακή – Μέ ἀφορμή τό αἴτημα Γιωτόπουλου

Μέρτς: Ἡ Οὐκρανία στήν ΕΕ χωρίς δικαίωμα ψήφου

Μανώλης Κοττάκης
Μέ Ἐπίτροπο καί εὐρωβουλευτές – Ἀντιστάθμισμα γιά τήν ἐπαναπροσέγγιση Βρυξελλῶν καί Μόσχας – Εἴσοδος τῆς Τουρκίας στήν ΕΕ δι’ ἀντιπροσώπου

Κυβερνοασφάλεια: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η επεξεργασία των αλλαγών

Εφημερίς Εστία
Οι αλλαγές στην κυβερνοασφάλεια βρίσκονται στη φάση θεσμικής διαπραγμάτευσης, με κράτη, Κοινοβούλιο και φορείς να πιέζουν για τροποποιήσεις.

Κυβερνοασφάλεια: Γιατί η CSA2 δεν αφορά μόνο τις τηλεπικοινωνίες

Εφημερίς Εστία
Πώς η νέα αναθεώρηση του Cybersecurity Act επεκτείνει την κυβερνοασφάλεια πέρα από την τεχνική πιστοποίηση, αγγίζοντας κράτη και προμηθευτές.

Έρευνα: Η Κομισιόν ανοίγει θέμα κυριαρχίας μέσω της κυβερνοασφάλειας;

Εφημερίς Εστία
Η συζήτηση στις Βρυξέλλες για το Cybersecurity Act και τον πιθανό περιορισμό του ρόλου των κρατών της Ε.Ε. – Η ιδιαίτερη περίπτωση της Ελλάδας