Στον δρόμο για το Τόκυο η Ειρήνη Βασιλείου με τη στήριξη της Παγκρήτιας Τράπεζας

Καλή επιτυχία στην πρωταθλήτρια στίβου Ειρήνη Βασιλείου για…

… τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Τόκυο ευχήθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος και μέλη της ανώτερης διοίκησης, στο πλαίσιο σύντομης τιμητικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Τράπεζας στο Ηράκλειο.

Στην συνάντηση παρέστη διαδικτυακά ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος συνεχάρη την αθλήτρια για την επιτυχία της επισημαίνοντας ότι η Παγκρήτια Τράπεζα στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και τις αξίες που εκφράζονται στο πλαίσιο του «ΕΥ ΑΓΩΝΊΖΕΣΘΑΙ», ενώ θα συνεχίζει να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις σε δράσεις και πρωτοβουλίες προς όφελος όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα.

Σε διαδικτυακή παρέμβαση μετέφεραν επίσης τις ευχές τους στην πρωταθλήτρια ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, καθώς και ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι οποίοι και θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της Ειρήνης όπως και των υπολοίπων αθλητών της ελληνικής αποστολής στο Τόκυο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κος Αντώνης Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στην αμέριστη στήριξη της προσπάθειας της Ειρήνης Βασιλείου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στην κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση που αποτελεί το όνειρο κάθε αθλητή. «Από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε στις δυνατότητες της Ειρήνης. Είναι πραγματική τιμή να εκπροσωπεί την Ελλάδα, αλλά και το νησί της Κρήτης μια μαχήτρια, μια πανελληνιονίκης, μια κορυφαία πρωταθλήτρια που συγκεντρώνει ήθος και όλες εκείνες τις αξίες του υγιούς αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας» πρόσθεσε.

Η Ειρήνη Βασιλείου θα αναχωρήσει για το Τόκυο με την Ολυμπιακή ομάδα την επόμενη εβδομάδα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους αγώνες που ξεκινούν στις 23 Ιουλίου

Ειδήσεις / Άρθρα

Τό δίκτυο τοῦ Ἐρντογάν καί ἡ ἰσλαμική διείσδυσις στήν Εὐρώπη

Μύρνα Νικολαΐδου
Τό φιλόδοξο στρατηγικό σχέδιο τοῦ Ρετζέπ Ταγίπ Ἐρντογάν γιά τήν ἐξαγωγή τοῦ πολιτικοῦ Ἰσλάμ καί τήν ἑδραίωση μίας ἰδεολογικῆς καί πολιτισμικῆς κηδεμονίας στήν Γηραιά Ἤπειρο δέν ἐφαρμόζεται μέ συμβατικούς στρατιωτικούς ὅρους.

«Μπορεῖ τό ποσοστό της νά ἀρχίζει καί ἀπό 1…»

Μανώλης Κοττάκης
Oἱ δημοσκοπήσεις δέν λένε πάντα τήν ἀλήθεια, ἀλλά δέν λένε καί ψέματα.

«Mέ ἐντολή τοῦ Πρωθυπουργοῦ» συντόνισε τό μπάζωμα ὁ Τριαντόπουλος!

Εφημερίς Εστία
Ὁ ὑφυπουργός «κάρφωσε» τόν κ. Μητσοτάκη – Εἶπε ὅτι οἱ ἁρμοδιότητές του διευρύνθηκαν μετά ἀπό τηλεφώνημα τοῦ ἐπί κεφαλῆς τοῦ Γραφείου Πρωθυπουργοῦ Γ.Μπρατάκου, πού τοῦ μετέφερε ἄνωθεν ἐντολές – Δριμύ κατηγορῶ γιά «ἀλλοίωση τοῦ χώρου», «καταστροφή ἀποδεικτικῶν στοιχείων», «παρεμπόδιση Δικαιοσύνης» καί «βλάβη στίς οἰκογένειες τῶν θυμάτων»

Ἡ ἄμμος κινεῖται

Μανώλης Κοττάκης
Κορυφαῖος ὑπουργός μοῦ προεξοφλοῦσε πρό καιροῦ ὅτι ἡ Καρυστιανοῦ θά ξεφουσκώσει σταδιακά καί ὅτι ὁ Σαμαρᾶς μέ βάση τίς μετρήσεις τοῦ Μεγάρου Μαξίμου «δέν θά ξεπεράσει τό 3%».

Ἡ Ἕνωσις Δικαστῶν καί Εἰσαγγελέων καταγγέλλει τήν κατάργηση τοῦ αὐτοδιοικήτου

Εφημερίς Εστία
Σφοδρές αἰχμές κατά τοῦ Ὑπουργείου Δικαιοσύνης διατυπώνει ἡ Ἕνωσις Δικαστῶν καί Εἰσαγγελέων γιά τήν νομοθετική παρέμβαση, βάσει τῆς ὁποίας παρατείνεται ἐκ νέου ἡ θητεία τῶν διοικήσεων τῶν μεγάλων δικαστηρίων, κάνοντας λόγο γιά πρακτική πού ὁδηγεῖ στήν οὐσιαστική κατάργηση τοῦ αὐτοδιοικήτου, ζήτημα τό ὁποῖο ἀπό χθές ἔχει ἀναδείξει ἡ «Ἑστία».