Στις 3 Μαρτίου ξεκινά το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα

Η νέα περίοδος του Κυνηγιού Τρούφας στα Μετέωρα ξεκινά στις 3 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου του 2024.

Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη δράση που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στα δάση της περιοχής, όπου η επαφή με τη φύση, συνδυάζεται με την εύρεση του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού, αλλά και με μοναδικές γευστικές απολαύσεις.

Το βρίσκουν εξειδικευμένα σκυλιά, ενώ στη συνέχεια η τρούφα μετατρέπεται σε μία υπέροχη τρουφομακαρονάδα, την οποία οι επισκέπτες απολαμβάνουν μέσα στην καρδιά του υπεραιωνόβιου δάσους βελανιδιών.

Πιο συγκεκριμένα το Κυνήγι Τρούφας περιλαμβάνει:

1.     Κυνήγι Τρούφας με εκπαιδευμένα σκυλιά

2.      Γευσιγνωσία μανιταριών

3.      Μαγείρεμα και γεύμα τρουφομακαρονάδας

4.      Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο

Το γεύμα συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό κρασί, αναψυκτικά, νερά κ.α.

Στο Κυνήγι Τρούφας μπορούν να συμμετέχουν group, μεμονωμένα άτομα, ενώ γίνονται ειδικές τιμές στα σχολεία. Γίνονται, επίσης, και prive κυνήγια.

Οι ημερομηνίες του Μαρτίου, που μπορούν να λάβουν μέρος οι επισκέπτες της περιοχής είναι στις 3, 17, 18, 24, 25 και 31 του μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2432024959 και στο email [email protected]. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε τα site www.meteoramuseum.gr και www.trufflehunting.net .

Δείτε το video της δράσης:

 

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἡγετικό στέλεχος τοῦ ΕΛΙΑΜΕΠ ὁ νέος Συνήγορος τοῦ Πολίτη

Εφημερίς Εστία
Ἰσχυρές πιέσεις κοινοβουλευτικῶν παραγόντων σέ ἀρχηγούς κομμάτων, προκειμένου νά ψηφισθεῖ ὁ κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος στήν σημερινή διάσκεψη τῶν προέδρων καί νά ἐξασφαλίσει πλειοψηφία τριῶν πέμπτων

Ζήτημα ἁρμοδιοτήτων τοῦ Προέδρου τῆς Δημοκρατίας ἄνοιξε ἡ κ. Σακελλαροπούλου

Μανώλης Κοττάκης
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ πού εἶδα προχθές τό βράδυ, στήν ἐκπομπή «Ἐπίλογος» τῆς ΕΡΤ, τήν Πρόεδρο τῆς Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου νά παραχωρεῖ συνέντευξη στόν ἀξιόλογο συνάδελφο Ἀπόστολο Μαγγηριάδη.

Περί τηλε-μαγειρικῆς καί πραγματικότητος…

Δημήτρης Καπράνος
Προχθές ἔγινε πρῶτο θέμα σέ κάποιες ἐφημερίδες ἡ αἰφνίδια ἀπώλεια μιᾶς νέας γυναίκας.

Σάββατον, 25 Ἰουλίου 1964

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΩΖΑΝ ΚΑΧΡΑΜΑΝΙ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ίωνα Δραγούμη στην Αθήνα

Εφημερίς Εστία
Με τη συμπλήρωση εκατόν τεσσάρων (104) ετών από την άνανδρη και φρικώδη δολοφονία του Ίωνος Δραγούμη από τα βενιζελικά παρακρατικά τάγματα του Γύπαρη, η «Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων» και ο ακομμάτιστος πατριωτικός Σύλλογος «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν.» αποτίουν από κοινού μετά σέβας φόρο τιμής στον εμβληματικό Έλληνα θεωρητικό του Εθνικισμού του οποίου οι μνημειώδεις μάχες για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, τις παραδοσιακές κοινότητες και την ενύλωση της Μεγάλης Ιδέας χάραξαν τις σύγχρονες αγωνιστικές διαδρομές για την ελευθερία της Φυλής μας και την θυσιαστική υπηρέτηση του συμφέροντός της.