Στις 3 Μαρτίου ξεκινά το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα

Η νέα περίοδος του Κυνηγιού Τρούφας στα Μετέωρα ξεκινά στις 3 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου του 2024.

Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη δράση που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στα δάση της περιοχής, όπου η επαφή με τη φύση, συνδυάζεται με την εύρεση του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού, αλλά και με μοναδικές γευστικές απολαύσεις.

Το βρίσκουν εξειδικευμένα σκυλιά, ενώ στη συνέχεια η τρούφα μετατρέπεται σε μία υπέροχη τρουφομακαρονάδα, την οποία οι επισκέπτες απολαμβάνουν μέσα στην καρδιά του υπεραιωνόβιου δάσους βελανιδιών.

Πιο συγκεκριμένα το Κυνήγι Τρούφας περιλαμβάνει:

1.     Κυνήγι Τρούφας με εκπαιδευμένα σκυλιά

2.      Γευσιγνωσία μανιταριών

3.      Μαγείρεμα και γεύμα τρουφομακαρονάδας

4.      Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο

Το γεύμα συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό κρασί, αναψυκτικά, νερά κ.α.

Στο Κυνήγι Τρούφας μπορούν να συμμετέχουν group, μεμονωμένα άτομα, ενώ γίνονται ειδικές τιμές στα σχολεία. Γίνονται, επίσης, και prive κυνήγια.

Οι ημερομηνίες του Μαρτίου, που μπορούν να λάβουν μέρος οι επισκέπτες της περιοχής είναι στις 3, 17, 18, 24, 25 και 31 του μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2432024959 και στο email [email protected]. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε τα site www.meteoramuseum.gr και www.trufflehunting.net .

Δείτε το video της δράσης:

 

Ειδήσεις / Άρθρα

Τό διεθνές περιβάλλον τοῦ 2030: Ἡ Ἑλλάδα ἀπέναντι στήν νέα γεωοικονομική πραγματικότητα

Εφημερίς Εστία
Ἡ γεωγραφική θέση τῆς χώρας, στό σταυροδρόμι τῆς Ἀνατολικῆς Μεσογείου, τῶν Βαλκανίων καί τῆς Εὐρώπης, τῆς ἐπιτρέπει νά ἐξελιχθεῖ σέ κόμβο ἐνέργειας, δεδομένων, τεχνολογίας καί ἀσφάλειας

Σάββατον, 27 Αὐγούστου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων

Τό τέλος τοῦ φθηνοῦ χρήματος: Γιατί αὐξάνονται οἱ ἀποδόσεις τῶν ὁμολόγων

Εφημερίς Εστία
Πόσο ἀκριβή γίνεται ἡ χρηματοδότησις κρατῶν καί ἐπιχειρήσεων

Τό ἀκατοίκητο Κίεβο, μέσον πιέσεως γιά τήν λήξη τοῦ πολέμου

Εφημερίς Εστία
Ο πόλεμος τῆς Οὐκρανίας ἔχει ξεπεράσει σέ διάρκεια τόν Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ἀλλά προοπτικές συντόμου τερματισμοῦ δέν διαφαίνονται

Τοῦ ἑξῆντα οἱ ἐκδρομεῖς καί ἡ κατάσταση…

Δημήτρης Καπράνος
Βγαίνω, νωρίς τό πρωί, γιά περπάτημα