Στα ράφια το βιβλίο – εξομολόγηση των Ομπάμα, Σπρίνγκστιν

Με την πολύτιμη συνεισφορά του δημοφιλούς Ελληνα καλλιτέχνη Νίκου Πορτοκάλογλου…

… ο οποίος ανέλαβε την απόδοση των στίχων του Μπρους Σπρίνγκστιν στα ελληνικά, κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου το πολυαναμενόμενο βιβλίο «RENEGADEDS – Ασυμβίβαστοι Γεννημένοι στην Αμερική» των Μπρους Σπρίνγκστιν και Μπαράκ Ομπάμα.

Μετά τη θριαμβευτική υποδοχή των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα τόσο από το διεθνές όσο και από το ελληνικό κοινό, ο δημοφιλής πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρέφει με το νέο του βιβλίο, το οποίο συνέγραψε με τον θρύλο της ροκ μουσικής.

Πρόκειται για μια πολυτελή, έγχρωμη, μεγάλη έκδοση (coffee table book), η οποία στις ΗΠΑ έγινε ανάρπαστη από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της.

Μέσα στις σελίδες του ο αναγνώστης θα διαβάσει μία συγκλονιστική εξομολόγηση δύο σημαντικών αλλά διαφορετικών προσωπικοτήτων και μια βαθιά ψυχαναλυτική λεκτική επικοινωνία ανάμεσα σε δύο φίλους που, με τον τρόπο του ο καθένας, έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην πρόσφατη ιστορία της χώρας τους. Πάνω και πέρα απ’ όλα όμως είναι δύο άνδρες, δύο Αμερικανοί πολίτες που κουβαλούν τα ψυχολογικά βάρη τού όχι και τόσο εύκολου παρελθόντος τους και ανησυχούν για το αβέβαιο μέλλον της πατρίδας τους.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ὅταν λέμε ἰσόβια ἐννοοῦμε ἰσόβια

Εφημερίς Εστία
Ἐπεχείρησαν τήν κατάλυση τοῦ δημοκρατικοῦ πολιτεύματος μέ τά ὅπλα, δολοφόνησαν βουλευτές, διπλωμάτες, δικαστές, ἀστυνομικούς, ἐκδότες, βιομηχάνους καί ἀποροῦν γιατί παραμένουν στήν φυλακή – Μέ ἀφορμή τό αἴτημα Γιωτόπουλου

Μέρτς: Ἡ Οὐκρανία στήν ΕΕ χωρίς δικαίωμα ψήφου

Μανώλης Κοττάκης
Μέ Ἐπίτροπο καί εὐρωβουλευτές – Ἀντιστάθμισμα γιά τήν ἐπαναπροσέγγιση Βρυξελλῶν καί Μόσχας – Εἴσοδος τῆς Τουρκίας στήν ΕΕ δι’ ἀντιπροσώπου

Κυβερνοασφάλεια: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η επεξεργασία των αλλαγών

Εφημερίς Εστία
Οι αλλαγές στην κυβερνοασφάλεια βρίσκονται στη φάση θεσμικής διαπραγμάτευσης, με κράτη, Κοινοβούλιο και φορείς να πιέζουν για τροποποιήσεις.

Κυβερνοασφάλεια: Γιατί η CSA2 δεν αφορά μόνο τις τηλεπικοινωνίες

Εφημερίς Εστία
Πώς η νέα αναθεώρηση του Cybersecurity Act επεκτείνει την κυβερνοασφάλεια πέρα από την τεχνική πιστοποίηση, αγγίζοντας κράτη και προμηθευτές.

Έρευνα: Η Κομισιόν ανοίγει θέμα κυριαρχίας μέσω της κυβερνοασφάλειας;

Εφημερίς Εστία
Η συζήτηση στις Βρυξέλλες για το Cybersecurity Act και τον πιθανό περιορισμό του ρόλου των κρατών της Ε.Ε. – Η ιδιαίτερη περίπτωση της Ελλάδας