Reggeborgh: Επίσημη εξώδικη διαμαρτυρία προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Με επίσημη εξώδικη διαμαρτυρία της προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς απάντησε σήμερα η Reggeborgh στη φημολογία σχετικά με τη λήψη απόφασης περί ελέγχου της για υποτιθέμενη συντονισμένη δράση της με την Atlas, στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

H Reggeborgh επισημαίνει ότι για τα ζητήματα αυτά έχει παράσχει σαφείς απαντήσεις προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ουδεμία τέτοια συνεργασία υφίσταται, ότι με τη φημολογία αυτή υφίσταται βλάβη η ίδια, αλλά και η ΕΛΛΑΚΤΩΡ, τη στιγμή που ο όμιλος ανακάμπτει μετά την επιτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την επάνοδό του σε κερδοφορία στο Γ’ τρίμηνο του 2021 και ότι πλήττονται οι συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία διαμαρτύρεται για διακριτική και εχθρική αντιμετώπισή της – ως κοινοτικού επενδυτή στη χώρα – κατά παράβαση του ευρωπαϊκού και ελληνικού δικαίου, και επιφυλάσσεται να αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για τη διαφύλαξη των εννόμων συμφερόντων της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια δικαιοδοσία.

Ειδήσεις / Άρθρα

Πρός τί ἡ ἐξαγωγή τοῦ Predator σέ δικτατορίες

Μανώλης Κοττάκης
Ἡ ἐνέργεια συνδέει τά αὐταρχικά καθεστῶτα τῆς Μαδαγασκάρης, τοῦ Νότιου Σουδάν καί τῆς Οὐκρανίας

9 μονάδες ἡ διαφορά ΝΔ-ΕΛΑΣ

Εφημερίς Εστία
Η ΕΛΑΣ τοῦ Ἀλέξη Τσίπρα εἶναι δεύτερο κόμμα στήν πρόθεση ψήφου, συμφώνως πρός τήν δημοσκόπηση τῆς Alco, καί μάλιστα μέ μονοψήφια διαφορά ἀπό τήν Νέα Δημοκρατία.

Ὁ Ἐθνικός Ὕμνος δέν εἶναι «ταραντέλα» οὔτε «τραγούδι»

Δημήτρης Καπράνος
Δέν γνωρίζουμε ποιός εἶχε τήν φαεινή ἰδέα νά καθιερωθεῖ ἡ ἀνάκρουση τοῦ Ἐθνικοῦ Ὕμνου στούς ἀγῶνες μπάσκετ, ὅπου στίς κερκίδες ἐπικρατεῖ κατάσταση –ἐπιεικῶς– ἀπαράδεκτη, ἀλλά καί στό παρκέ συνήθως δέν ὑπάρχουν Ἕλληνες ἀθλητές!

Πέμπτη, 16 Ἰουνίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ

«Από το χάος στον κόσμο»: Έκθεση ζωγραφικής της Άννας Μαρίας Τσακάλη και του Εδουάρδου Σακαγιάν

Εφημερίς Εστία
Στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού 10 Ιουλίου – 23 Αυγούστου 2026