PRODEA INVESTMENTS: Κήρυξη έναρξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του εταιρικού της ομολόγου

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Prodea Investments με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του πράσινου εταιρικού της ομολόγου, του πρώτου για αειφόρες επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Συνολικά αντλήθηκαν 300.000.000 ευρώ. O Εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ & Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής, κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος ΄Αρις  Καρυτινός, κήρυξαν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Διοίκησης, τα στελέχη της Prodea και τους εκπροσώπους των Συντονιστών Κυρίων Αναδόχων και των Κυρίων Αναδόχων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία διάθεσης της έκδοσης του «πράσινου» Ομολόγου.

Για μία σημαντική ημέρα και μία μεγάλη επιτυχία της PRODEA Investments  έκανε λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της PRODEA, κος Άρις Καρυτινός, ευχαριστώντας με την σειρά του όλους όσους κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Prodea Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές επιτυχίες της εταιρείας.

Ειδήσεις / Άρθρα

«Από το χάος στον κόσμο»: Έκθεση ζωγραφικής της Άννας Μαρίας Τσακάλη και του Εδουάρδου Σακαγιάν

Εφημερίς Εστία
Στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού 10 Ιουλίου – 23 Αυγούστου 2026

Στό μεγαλύτερο φιάσκο τῆς ἱστορίας τῶν ΗΠΑ ἐξελίσσεται ὁ πόλεμος στό Ἰράν

Εφημερίς Εστία
Οἱ στόχοι δέν ἐπετεύχθησαν – Ἡ συμφωνία Ὀμπάμα τοῦ 2015

Ἡ στυμμένη λεμονόκουπα

Μανώλης Κοττάκης
Τό κίνημα τῶν ΛΟΑΤΚΙ γνώρισε φέτος μία ὀδυνηρή ἔκπληξη: οἱ βασικοί ἐκφραστές τοῦ πολιτικοῦ συστήματος πού ψηφοθηροῦν ὅλα αὐτά τά χρόνια ἀσύστολα ἐπενδύοντας στήν ἰδιαιτερότητα χιλιάδων Ἑλλήνων, κατ’ ἀκρίβειαν στόν διαφορετικό σεξουαλικό τους προσανατολισμό, τούς γύρισαν τήν πλάτη.

Ἄκρες στό Μαξίμου εἶχε ἡ διεφθαρμένη τῶν Πολεοδομιῶν

Εφημερίς Εστία
Νέες διαστάσεις λαμβάνει τό σκάνδαλο διαφθορᾶς στίς Πολεοδομίες τῆς Ἀττικῆς.

Νά σκύψει τό κράτος ἐπάνω στούς ξωμάχους

Δημήτρης Καπράνος
Κάθε Ἰούνιο, κάποιοι συμπατριῶτες μας ζοῦν μέ τήν ἀγωνία τῆς ξαφνικῆς κακοκαιρίας.