ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026

PRODEA INVESTMENTS: Κήρυξη έναρξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του εταιρικού της ομολόγου

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Prodea Investments με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του πράσινου εταιρικού της ομολόγου, του πρώτου για αειφόρες επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Συνολικά αντλήθηκαν 300.000.000 ευρώ. O Εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ & Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής, κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος ΄Αρις  Καρυτινός, κήρυξαν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Διοίκησης, τα στελέχη της Prodea και τους εκπροσώπους των Συντονιστών Κυρίων Αναδόχων και των Κυρίων Αναδόχων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία διάθεσης της έκδοσης του «πράσινου» Ομολόγου.

Για μία σημαντική ημέρα και μία μεγάλη επιτυχία της PRODEA Investments  έκανε λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της PRODEA, κος Άρις Καρυτινός, ευχαριστώντας με την σειρά του όλους όσους κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Prodea Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές επιτυχίες της εταιρείας.

Ειδήσεις / Άρθρα

«Λογαριασμό» στό Εἰδικό Δικαστήριο ἄνοιξε ἡ ΝΔ μέ τόν κ. Τριαντόπουλο

Εφημερίς Εστία
Φοβοῦνται συνέχεια μέ τόν πρώην ὑπουργό Καραμανλῆ σέ προεκλογική περίοδο

Ὅταν ἔχεις τέτοιους φίλους, νά φυλάγεσαι…

Δημήτρης Καπράνος
«Εἴμαστε δύο κράτη, ἕνα ἔθνος» ἔχει πεῖ ὁ Ταγίπ Ἐρντογάν, ἀναφερόμενος στήν Τουρκία καί τό Ἀζερμπαϊτζάν

Σενάρια παράτασης τῆς θητείας ἤ ἐπιστροφῆς τοῦ Μακρόν τό 2032

Εφημερίς Εστία
Ἡ πόλωση στά ἄκρα καί τό «παιχνίδι» τοῦ Ἐλυζέ γιά τήν ἑπόμενη ἡμέρα

Σάββατον, 8 Ὀκτωβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΟΝΩΝ ΣΚΙΑΣ» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ»

Ὁ βασιλικός μαράθηκε

Μανώλης Κοττάκης
Μακριά τά χέρια σας ἀπό ἐκεῖ, «βιάζετε» τήν ἱστορία τῆς ΝΔ