PRODEA INVESTMENTS: Κήρυξη έναρξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του εταιρικού της ομολόγου

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Prodea Investments με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του πράσινου εταιρικού της ομολόγου, του πρώτου για αειφόρες επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Συνολικά αντλήθηκαν 300.000.000 ευρώ. O Εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ & Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής, κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος ΄Αρις  Καρυτινός, κήρυξαν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Διοίκησης, τα στελέχη της Prodea και τους εκπροσώπους των Συντονιστών Κυρίων Αναδόχων και των Κυρίων Αναδόχων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία διάθεσης της έκδοσης του «πράσινου» Ομολόγου.

Για μία σημαντική ημέρα και μία μεγάλη επιτυχία της PRODEA Investments  έκανε λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της PRODEA, κος Άρις Καρυτινός, ευχαριστώντας με την σειρά του όλους όσους κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Prodea Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές επιτυχίες της εταιρείας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Δείτε την μεγάλη εκδήλωση των 150 χρόνων της Εστίας στην Κύπρο

Εφημερίς Εστία
150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Τό σύνδρομο τῆς ἀπορρίψεως

Μανώλης Κοττάκης
«Tό ψέμα νά εἶναι μιά ἀλήθεια πιό δυνατή»

Τετάρτη, 19 Ὀκτωβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ» - « ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΦΘΑΣΕΝ ΕΙΣ ΠΑΝΑΜΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΠΑΝΑΜΑΣ»

Τό πρόβλημα τῆς ΝΔ εἶναι στά δεξιά

Εφημερίς Εστία
Οἱ διαρροές τοῦ Μαξίμου στόν κυριακάτικο Τύπο γιά τίς ἐκτιμήσεις τοῦ Ἀμερικανοῦ συμβούλου τοῦ Πρωθυπουργοῦ Στάν Γκρῆνμπεργκ – Θεωρεῖ τόν Ἀντώνη Σαμαρᾶ ρυθμιστή

Ὅταν ἡ «Wall Street Journal» τοῦ 1889 παραπέμπει στήν «Ἑστία» τοῦ 1876

Εφημερίς Εστία
Ὁ Γενικός Διευθυντής Ψηφιακῆς Στρατηγικῆς τοῦ Ὁμίλου μας περιγράφει ὅσα ἔζησε ὡς στέλεχος στήν μεγάλη ἀμερικανική ἐφημερίδα στήν Νέα Ὑόρκη