Πιστοποίηση Great Place to Work για τις εταιρίες EFA VENTURES, SCYTALYS, ES SYSTEMS

Για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Οι εταιρίες του EFA GROUP,  EFA VENTURES, SCYTALYS και ES SYSTEMS, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αεροδιαστημικής, Ασφάλειας, Άμυνας και Βιομηχανικών Συνεργασιών, ανακοινώνουν ότι απέκτησαν, για 2η συνεχόμενη χρονιά,  την Πιστοποίηση Great Place to Work®, μετά από αξιολόγηση που διενήργησε ο οργανισμός  Great Place to Work® Hellas.

Η αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος έγινε από τους ίδιους τους εργαζόμενους των εταιριών, οι οποίοι κλήθηκαν, για μία ακόμη φορά, να απαντήσουν ανώνυµα και εµπιστευτικά στο ερωτηματολόγιο της Great Place to Work® Hellas. Μέσα από την εν λόγω αξιολόγηση, οι εργαζόμενοι επιβράβευσαν τις εταιρίες του EFA GROUP, συγκεκριμένα την EFA VENTURES, τη SCYTALYS και την ES SYSTEMS για την εταιρική τους κουλτούρα και το εργασιακό τους περιβάλλον συνολικά, για τις επενδύσεις που επιχειρούν οι εταιρίες, για τη συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων τους, τη διεύρυνση των οριζόντων τους,  την πολιτιστική και ψηφιακή τους μετεκπαίδευση.  

Χαρακτηριστικά, στο 90% ανέρχεται το ποσοστό υπερηφάνειας που νιώθουν για την εταιρία που δουλεύουν οι εργαζόμενοι στην EFA VENTURES, ενώ 90% στην ίδια εταιρία θεωρούν ότι η εργασία τους έχει εξαιρετική σημασία και ότι οι πελάτες της θα βαθμολογούσαν τις υπηρεσίες της ως «άριστες». Στη SCYTALYS,  89% των υπαλλήλων της πιστεύουν ότι αντιμετωπίζονται δίκαια, ανεξάρτητα από το φύλο ή τη φυλή τους, ενώ το 85% βασίζεται στη συνεργασία των ομάδων. Στην ES SYSTEMS, 82% θεωρεί πολύ φιλόξενο τον χώρο εργασίας, ενώ πολύ υψηλό επίσης είναι το ποσοστό δίκαιης μεταχείρισης.

Με αφορμή την τιμητική διάκριση των εταιριών, ο Νίκος Καλογιάννης, CEO της EFA VENTURES, δήλωσε: «Η πιστοποίηση Great Place to Work αποτελεί για εμάς έμπρακτη επιβεβαίωση και αναγνώριση των επενδύσεων αλλά και των προσπαθειών μας, να δημιουργούμε ένα ισορροπημένο, υποδειγματικό εργασιακό περιβάλλον, που θα εμπνέει, μετεκπαιδεύει και εξελίσσει όλους τους εργαζόμενους στο EFA GROUP».

Ειδήσεις / Άρθρα

Δένδιας: «Ὁ Κωνσταντῖνος Καραμανλῆς προδιαγράφει τό μέλλον τῆς ΝΔ»

Εφημερίς Εστία
Αἰχμές μέ νόημα ἀπό τόν ὑπουργό Ἐθνικῆς Ἀμύνης – Κοινοβουλευτική ἀντιπαράθεσις γιά Σκόπια – Ἑλληνοτουρκικά μέ τόν πρόεδρο τῆς «Νίκης» γιά τήν πολιτική παρακαταθήκη τοῦ Ἐθνάρχη – Ἐπανέλαβε τά περί ὑπαρξιακῆς ἀπειλῆς

Πειθαρχημένη Δημοκρατία

Μανώλης Κοττάκης
Στήν νέα Δύση δέν ὑπάρχει χῶρος γιά ἐνοχλητικούς

Ἐγκληματική ὀργάνωσις στήν ΔΟΥ Χαλκίδος

Εφημερίς Εστία
Εγκληματική ὀργάνωση τῆς ὁποίας ἠγεῖτο προϊσταμένη στήν ΔΟΥ Χαλκίδος καί ἐκβίαζε πολῖτες λαμβάνοντας ποσά γιά νά «κλείσει» ὑποθέσεις ἐξάρθρωσαν στελέχη τοῦ τμήματος Ἐσωτερικῶν Ὑποθέσεων τῆς ΕΛ.ΑΣ.

Ὅταν ὁ Ἐπίτροπος ζητᾶ νά… ὁρισθεῖ Ἐπίτροπος

Δημήτρης Καπράνος
Τήν οἰκουμενικότητα τῆς ἑλληνικῆς ἐμπορικῆς Ναυτιλίας καί τήν δυνατότητά της νά στέκεται ὑπεράνω κομμάτων, παρατάξεων καί συνόρων ἀπέδειξε τό χθεσινό γεῦμα ἐργασίας στήν Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιῶς.

Σάββατον, 23 Μαΐου 1964

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΥΝΙΣΙΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ