Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη

Στην παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαΐου, ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που είχε προγραμματίσει.

Ο κ. Κωνσταντέλλος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της δημοτικής παράταξης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καθώς και τους 138, από τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό των 158, υποψήφιους.

Αρχικά, έκανε μία σύντομη αναφορά στην κατεύθυνση του έργου που έχει γίνει συνολικά από το 2014 που ανέλαβε την ευθύνη διοίκησης της πόλης και αναφέρθηκε στις κεντρικές στοχεύσεις για την επόμενη δημοτική περίοδο, που αρχίζει το 2024 και ολοκληρώνεται το 2028.

Στη συνέχεια παρουσίασε ανά δημοτική ενότητα τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, ο οποίος αποτελείται από μια σύνθεση έμπειρων στελεχών, με την προσθήκη νέων υποψηφίων με γνώσεις και όρεξη για προσφορά.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αποφάσισε να διευρύνει το στελεχιακό δυναμικό του, με αποτέλεσμα κάθε ψηφοδέλτιο που καταρτίζει να είναι ισχυρότερο, ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο, αρχής γενομένης από το 2010, και συνεχίζοντας το 2014, το 2019 και πλέον το 2023.

Ειδική αναφορά έκανε στο γεγονός πως έχουν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο τρεις υποψήφιοι που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019 ως επικεφαλής συνδυασμών, οι Μαρία Σίνα και Μανώλης Δασκαλάκης, οι οποίοι πέτυχαν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο ως υποψήφιοι δήμαρχοι, καθώς και ο Διονύσης Κοντονής, ο οποίος ηγήθηκε ψηφοδελτίου που συμμετείχε στις εκλογές για το τοπικό συμβούλιο Βουλιαγμένης.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε το σύνολο των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν έμπρακτα στο έργο της δημοτικής Αρχής, και τόνισε το γεγονός πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο αλλά και για τη δημοτική Αρχή το γεγονός πως, καθώς ολοκληρώνεται η δεύτερη θητεία της παράταξης, η αποδοχή σε επίπεδο πολιτικών σχηματισμών αλλά και της κοινωνίας διευρύνεται σημαντικά.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντέλλος ενημέρωσε τους παρισταμένους πως μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει αναλυτικός απολογισμός του δημοτικού έργου.

Ειδήσεις / Άρθρα

«Ἀσύμμετρη ἀπειλή οἱ πρόσφυγες, πρέπει νά ἀμυνθοῦμε»

Εφημερίς Εστία
Ὁ Πρωθυπουργός προετοιμάζει τόν ἑλληνικό λαό γιά δύσκολες ἡμέρες – Δυσφορεῖ μέ τίς συνέπειες ἑνός πολέμου γιά τόν ὁποῖον ἐπ’ οὐδενί ἐπιφυλάχθηκε – Ἔκλεισε ἡ «χαίνουσα» πληγή τῆς Κύπρου – Κάλυψις ἀπό Μακρόν καί Μητσοτάκη στό εὐρωπαϊκό ἔδαφός της

Ὅ,τι ἔχασε στήν εἰρήνη τό ἀναζητᾶ στόν πόλεμο

Μανώλης Κοττάκης
Η κρίση βαθαίνει. Καί ὅσο βαθαίνει, τά κτυπήματα μεταξύ τῶν ἀντιμαχομένων μερῶν γίνονται πιό βίαια.

Γιά δεύτερη φορά στόχος πυραύλου ἡ Τουρκία

Εφημερίς Εστία
Ἄγκυρα.- Νά ὑποβαθμίσει τό σοβαρό περιστατικό μέ τήν κατάρριψη ἰρανικοῦ βαλλιστικοῦ πυραύλου ἐπί τουρκικοῦ ἐδάφους ἐπεχείρησε χθές ὁ Τοῦρκος Πρόεδρος, ὁ ὁποῖος αἰφνιδίασε μέ τήν ἤπια ἀντίδρασή του.

Ὅταν ἁπλώνεις τραχανᾶ καί πιάνει βροχή…

Δημήτρης Καπράνος
Κανείς, ἀσφαλῶς, δέν μπορεῖ νά εἶναι βέβαιος τόσο γιά τήν διάρκεια ὅσο καί γιά τήν κατάληξη τοῦ πολέμου στό Ἰράν.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ