Παπαγγελόπουλος κατά Μιωνή

«Απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεπλύνει τις θηριώδεις μίζες»

Η ΧΘΕΣΙΝΗκατάθεσις του επιχειρηματία ΣάμπυΜιωνή στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, για την υπόθεση Novartis προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του πρώην αν. υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου καθώς και της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου. Ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε ότι ο κ. Μιωνής, όπως έπραξε προχθές και ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου στην δική του κατάθεση, συνεχίζουν «την απεγνωσμένη και μάταιη προσπάθειά τους να ξεπλύνουν τις θηριώδεις μίζες στα εξοπλιστικά και την τεράστια φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και να τις εμφανίσουν ως δήθεν σκευωρίες του Παπαγγελόπουλου, όπως και το σκάνδαλο της Novartis».

Η κ. Παπαδάκου υπενθύμισε ότι ο κ. Μιωνής, τον οποίο έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο επικαλούμενος την παραμονή του στο εξωτερικό. Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωσις της δημοσιογράφου: «Ο ελεγχόμενος από την Ελληνική Δικαιοσύνη για διάπραξη υποκλοπών και παράνομη χρήση των πρακτικών της Βουλής, σε βαθμό κακουργήματος, ΣάμπυΜιωνής, έχει ήδη μηνυθεί από εμένα για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση Προσωπικών δεδομένων.

«Όταν τον αναζητούν οι ανακριτές για να δώσει εξηγήσεις κρύβεται πίσω από την διαμονή του στο εξωτερικό. Επιλέγει εκείνος, πότε θα εμφανιστεί δήθεν ως μάρτυρας για να καταθέσει τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του. Χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς να φοβάται τις συνέπειες από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι»!, ανέφερε η ίδια.

Ειδήσεις / Άρθρα

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Εφημερίς Εστία
Λαμπάδες και δώρα για καλό σκοπό & πολλές εκπλήξεις!

Κτύπημα ἀπό τό Σταίητ Ντηπάρτμεντ γιά διαφθορά καί ἐλευθερία τοῦ Τύπου

Εφημερίς Εστία
Κατηγορεῖται εὐθέως ἡ Κυβέρνησις – Ἐνόχλησις στό Ὑπουργεῖο Ἐξωτερικῶν ἀπό τήν ἀρνητική γιά τήν Ἑλλάδα ἔκθεση ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων τῶν ΗΠΑ

Ἡ μυστική συνάντησις τοῦ Ἀρχιεπισκόπου μέ τήν «Νίκη»

Μανώλης Κοττάκης
«Ἔχει καί ἀλλοῦ πορτοκαλιές», τό μήνυμά του πρός τά κατεστημένα κόμματα γιά τό μονοπώλιο τῆς Ὀρθοδοξίας

Ἡ γεωπολιτική ἀστάθεια ἀπειλεῖ τήν ἑλληνική οἰκονομία

Εφημερίς Εστία
Πιό χαμηλές πτήσεις θά πραγματοποιήσει ἡ ἑλληνική οἰκονομία τό 2024 συμφώνως πρός τό Ἵδρυμα Οἰκονομικῶν καί Βιομηχανικῶν Ἐρευνῶν πού ἐκτιμᾶ ὅτι ἡ ἀνάπτυξις θά τρέξει μέ ρυθμό 2,1% ἔναντι τοῦ 2,4% πού ἦταν ἡ προηγουμένη του πρόβλεψις.

Λές καί ἦταν (πού νά μήν ἦταν) χθές

Δημήτρης Καπράνος
Σάν χθές, 23 Ἀπριλίου τοῦ 2010, ὁ Γιῶργος Παπανδρέου, ὁ ὁποῖος εἶχε ἐκλεγεῖ μέ μεγάλο ποσοστό ψήφων πρωθυπουργός, διαβεβαιώνοντας τούς πολῖτες ὅτι «λεφτά ὑπάρχουν», μᾶς ἔβαλε στό πρῶτο «μνημόνιο».