Παπαγγελόπουλος κατά Μιωνή

«Απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεπλύνει τις θηριώδεις μίζες»

Η ΧΘΕΣΙΝΗκατάθεσις του επιχειρηματία ΣάμπυΜιωνή στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, για την υπόθεση Novartis προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του πρώην αν. υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου καθώς και της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου. Ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε ότι ο κ. Μιωνής, όπως έπραξε προχθές και ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου στην δική του κατάθεση, συνεχίζουν «την απεγνωσμένη και μάταιη προσπάθειά τους να ξεπλύνουν τις θηριώδεις μίζες στα εξοπλιστικά και την τεράστια φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και να τις εμφανίσουν ως δήθεν σκευωρίες του Παπαγγελόπουλου, όπως και το σκάνδαλο της Novartis».

Η κ. Παπαδάκου υπενθύμισε ότι ο κ. Μιωνής, τον οποίο έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο επικαλούμενος την παραμονή του στο εξωτερικό. Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωσις της δημοσιογράφου: «Ο ελεγχόμενος από την Ελληνική Δικαιοσύνη για διάπραξη υποκλοπών και παράνομη χρήση των πρακτικών της Βουλής, σε βαθμό κακουργήματος, ΣάμπυΜιωνής, έχει ήδη μηνυθεί από εμένα για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση Προσωπικών δεδομένων.

«Όταν τον αναζητούν οι ανακριτές για να δώσει εξηγήσεις κρύβεται πίσω από την διαμονή του στο εξωτερικό. Επιλέγει εκείνος, πότε θα εμφανιστεί δήθεν ως μάρτυρας για να καταθέσει τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του. Χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς να φοβάται τις συνέπειες από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι»!, ανέφερε η ίδια.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἡ Μελόνι μειώνει τόν φόρο βενζίνης, ἡ Ἑλλάς γιατί ὄχι, κ. Πρωθυπουργέ;

Εφημερίς Εστία
Ἰταλία, Πορτογαλία καί Αὐστρία ἀκολουθοῦν ἐθνική πολιτική καί ἀνακουφίζουν τούς πολῖτες τους ἀπό τίς συνέπειες τοῦ πολέμου – Ἀπαράδεκτη ἡ ἐπιβολή φόρου (ΦΠΑ) στόν φόρο (ΕΦΚ)

Ἡ «ἀξιοπρεπής» ἐπαιτεία στήν κοινωνία τῆς στερήσεως

Μανώλης Κοττάκης
Πρῶτα οἱ ἀριθμοί, μετά οἱ εἰκόνες. Γνωστός ἐπιχειρηματίας ὁ ὁποῖος συνηθίζει νά παραγγέλνει δημοσκοπήσεις σέ ἰδιαίτερες περιφέρειες τοῦ Λεκανοπεδίου ὥστε νά ἔχει καθαρή εἰκόνα τῆς κοινωνίας πῆρε τά χέρια του προχθές τήν τελευταία ἀποτύπωση.

Ὑπό τήν ἀπειλή φτώχειας 2,8 ἑκατ. Ἕλληνες

Εφημερίς Εστία
Σέ κίνδυνο φτώχειας ἤ κοινωνικό ἀποκλεισμό εὑρίσκεται τό 27,5% τοῦ πληθυσμοῦ τῆς χώρας παρουσιάζοντας αὔξηση κατά 0,6 ποσοστιαῖες μονάδες ἐν σχέσει πρός τό 2024 (26,9%).

Ἔλλειψις προτύπων, στάσις κοσμιότητος

Δημήτρης Καπράνος
Ἔβγαλε ἡ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου στό «μεϊντάνι» βίντεο (προφανῶς τραβηγμένο μέ τό φορητό της τηλέφωνο) μέ τόν ὑπουργό Ὑγείας Ἄδωνι Γεωργιάδη νά τρώει ἕνα «κράκερ» μέσα στήν Βουλή –στά ὑπουργικά ἕδρανα– καί νά προσφέρει τό «πακετάκι» στούς συνεργάτες του.

Σάββατον, 19 Μαρτίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ