Παγκρήτια Τράπεζα: Το ΔΣ ενέκρινε τη συμμετοχή της στην ΑΜΚ της Attica Bank

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας ενέκρινε τη συμμετοχή της Τράπεζας στην τρέχουσα Aύξηση Mετοχικού Kεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής ως το ποσό των 34 εκατ. ευρώ και τη σύναψη σχετικής επενδυτικής συμφωνίας με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την THRIVEST HOLDING LTD, βασικό μέτοχο της Παγκρήτιας Τράπεζας, και την Τράπεζα Αττικής.

Με τη συμμετοχή της Παγκρήτιας Τράπεζας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής τίθενται οι βάσεις και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη συνένωση των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων σε δεύτερο χρόνο, ώστε να επιδιωχθεί η δημιουργία ενός υγιούς χρηματοπιστωτικού ιδρύματος το οποίο θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Ειδήσεις / Άρθρα

Πλήρης αἰφνιδιασμός τῆς Ἑλλάδος γιά τήν ἰσλαμική συμμαχία Τουρκίας – Σαουδικῆς Ἀραβίας

Μύρνα Νικολαΐδου
Διεργασίες γιά μεγάλο ἰσλαμικό ΝΑΤΟ, πού διευρύνεται καί ἀποσπᾶται ἀπό τήν Δύση κάτω ἀπό τήν μύτη μας

Ἑλιγμός Μητσοτάκη με συνταγή πατρός

Μανώλης Κοττάκης
Τριπλές εκλογές από την άνοιξη τού 2027 με πρόσχημα την Ευρωπαϊκή Προεδρία, κατά τα πρότυπα τού 1989

Η μαγεία της θάλασσας στον κινηματογράφο

Εφημερίς Εστία
Aλλοτε απέραντη και γαλήνια, άλλοτε τρομακτική και αδυσώπητη, η θάλασσα υπήρξε ένας από τους πιο δυνατούς «πρωταγωνιστές» στην ιστορία του σινεμά

Αποστολάκος: «Η τέχνη μπορεί -και εννοείται το έχει κάνει- να αλλάξει ολόκληρες κοινωνίες και πολιτισμούς»

Εφημερίς Εστία
Για τον Νίκο Αποστολάκο η τέχνη δεν υπάρχει για να εξηγεί τα πάντα, αλλά για να γεννά εικόνες, συναισθήματα και ερωτήματα.

Ἡ ἡρωική νῆσος Ρῶ στό στόχαστρο τῆς Ἀγκύρας

Εφημερίς Εστία
Ἀπειλοῦν μέ νέα Ἴμια μέσω τοῦ CNN Turk ἐπειδή κτίσθηκαν ἐκεῖ ξενῶνες μέ δωρεά ἰδιωτῶν