ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026

Η Παγκρήτια Τράπεζα στηρίζει την Ειρήνη Βασιλείου στην προολυμπιακή της προετοιμασία

H Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό.

Ετσι χορηγεί ευγενικά, σε μια περίοδο με αυξημένες δυσκολίες και στον τομέα του κλασσικού αθλητισμού,  την προ- ολυμπιακή προετοιμασία της  πρωταθλήτριας στίβου Ειρήνης Βασιλείου.

Η Ειρήνη Βασιλείου είναι απόφοιτη του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και από το 2014 επιστρέφοντας στην ενεργό δράση συνδυάζει επιτυχημένα την εργασία της με τον πρωταθλητισμό.

Έχει αναδειχθεί έξι φορές Χρυσή Πανελληνιονίκης Ανοιχτού & Κλειστού Στίβου στα 400 μέτρα ( 2015, 2016, 2017, 2021 ) και δύο φορές στα 200 μέτρα (2019, 2021).

Το ατομικό της ρεκόρ 51.75 αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στο αγώνισμα των 400 μέτρων.

Οι κυριότερες διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου (London 2017 / Doha 2019), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού & Κλειστού Στίβου (Αmsterdam 2016 / Berlin 2018 / Glasgow 2019 / Torun 2021) με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Rio 2016 στη Βραζιλία.

Τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο μεγάλος στόχος της Ειρήνης είναι η συμμετοχή στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, Tokyo 2020, στην Ιαπωνία.

Ειδήσεις / Άρθρα

«Λογαριασμό» στό Εἰδικό Δικαστήριο ἄνοιξε ἡ ΝΔ μέ τόν κ. Τριαντόπουλο

Εφημερίς Εστία
Φοβοῦνται συνέχεια μέ τόν πρώην ὑπουργό Καραμανλῆ σέ προεκλογική περίοδο

Ὅταν ἔχεις τέτοιους φίλους, νά φυλάγεσαι…

Δημήτρης Καπράνος
«Εἴμαστε δύο κράτη, ἕνα ἔθνος» ἔχει πεῖ ὁ Ταγίπ Ἐρντογάν, ἀναφερόμενος στήν Τουρκία καί τό Ἀζερμπαϊτζάν

Σενάρια παράτασης τῆς θητείας ἤ ἐπιστροφῆς τοῦ Μακρόν τό 2032

Εφημερίς Εστία
Ἡ πόλωση στά ἄκρα καί τό «παιχνίδι» τοῦ Ἐλυζέ γιά τήν ἑπόμενη ἡμέρα

Σάββατον, 8 Ὀκτωβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΟΝΩΝ ΣΚΙΑΣ» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ»

Ὁ βασιλικός μαράθηκε

Μανώλης Κοττάκης
Μακριά τά χέρια σας ἀπό ἐκεῖ, «βιάζετε» τήν ἱστορία τῆς ΝΔ