Παγκρήτια Τράπεζα: Σημαντικές μειώσεις στις προμήθειες κίνησης κεφαλαίων

Σε σημαντική μείωση των προμηθειών που σχετίζονται με την κίνηση κεφαλαίων και τις ηλεκτρονικές πληρωμές προχωρά η Παγκρήτια Τράπεζα.

Η μείωση αφορά σε προμήθειες για εμβάσματα, πληρωμές λογαριασμών και χρεωστικές κάρτες με στόχο την παρότρυνση των καταναλωτών να συνεχίσουν την υποκατάσταση μετρητών με ηλεκτρονικές πληρωμές.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

  1. Μειώνονται κατά 50% οι προμήθειες των εισερχόμενων εμβασμάτων ανεξαρτήτως ποσού.
  2. Μειώνονται κατά 50% οι προμήθειες των εξερχόμενων εμβασμάτων έως του ποσού των €12.500, που κατά κύριο λόγο αφορά τους ιδιώτες πελάτες.
  3. Μειώνονται κατά 50% οι προμήθειες για πληρωμές λογαριασμών τρίτων από τα καταστήματα (σε €0,50)  και κατά 67% από την ηλεκτρονική τραπεζική (σε €0,10), όταν αυτές πραγματοποιούνται με χρέωση του λογαριασμού του πελάτη.
  4. Δεν χρεώνεται προμήθεια για την επανέκδοση χρεωστικών καρτών.
  5. Αυξάνεται από €20 στα €300 το όριο στα εισερχόμενα εμβάσματα για το οποίο δεν παρακρατείται προμήθεια.
  6. Καταργούνται οι επιπλέον προμήθειες στα εμβάσματα άμεσης προτεραιότητας και πλέον τιμολογούνται ενιαία όπως τα εμβάσματα κανονικής προτεραιότητας.

Οι εν λόγω αναπροσαρμογές στην τιμολογιακή πολιτική της Παγκρήτιας Τράπεζας αναμένεται να ενδυναμώσουν τη θετική αντίληψη των πελατών για τη σημασία των ηλεκτρονικών πληρωμών και να συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση χρήσης αυτών.

Οι αναπροσαρμοσμένες προμήθειες τίθενται σε ισχύ από την 3η Ιανουαρίου 2023.

* Αναλυτική ενημέρωση παρέχεται στην  ιστοσελίδα της Τράπεζας www.pancretabank.gr  

Ειδήσεις / Άρθρα

IV Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης Θεσσαλίας: Σχεδιάζοντας το μέλλον της Θεσσαλίας – Οικοδομώντας την Ελλάδα της Ευρώπης

Εφημερίς Εστία
Σε μια κρίσιμη εποχή κατά την οποία η Ευρώπη επαναπροσδιορίζει τις στρατηγικές της προτεραιότητες και οι περιφέρειες καλούνται να διαμορφώσουν τη δική τους βιώσιμη και ανταγωνιστική αναπτυξιακή πορεία, το 4ο Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης Θεσσαλίας επιστρέφει στη Λάρισα στις 28 και 29 Απριλίου 2026, καθιστώντας τη Θεσσαλία τόπο σύνθεσης ιδεών και παραγωγής πολιτικής σκέψης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η “Χρηστίδειος τελετή 2026”

Εφημερίς Εστία
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του συλλόγου, ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.

Πέτρος Γαϊτάνος – Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Ο βίος – Οι λόγοι & οι ύμνοι του Αγίου

Εφημερίς Εστία
Συμμετέχουν η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης Αφηγηματική Μουσική Παράσταση

Πῶς θά ἐπιστρέψουμε στίς πλειοψηφίες

Εφημερίς Εστία
Καί πῶς θά ἀπαλλαγοῦμε ἀπό τούς κεκράκτες τοῦ φανατισμοῦ – Ἄν δέν κάνουμε κάτι γιά τήν Δημοκρατία, θά μᾶς ξεψυχήσει στά χέρια

Κρίσιμο τέστ συνοχῆς ἡ ψηφοφορία γιά τήν ἄρση ἀσυλίας τῶν βουλευτῶν

Εφημερίς Εστία
Γιά αὔριο εἶναι προγραμματισμένη ἡ συνεδρίασις τῆς Ὁλομελείας τῆς Βουλῆς, ἡ ὁποία θά κληθεῖ νά λάβει τήν ἀπόφαση γιά τίς ἄρσεις ἀσυλίας τῶν 13 ἐν συνόλῳ βουλευτῶν.