ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026

Ο Γιώργος Ανδρούτσος παρουσιάζει τη νέα του έκθεση ζωγραφικής στην Βαρκελώνη

Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης ζωγράφος Γιώργος Ανδρούτσος, παρουσιάζει την νέα του ατομική του έκθεση στην Ισπανία!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 12 Ιουλίου, στην Arteria Art Gallery, C/ de Sant Marc, 26, Bajo, Gracia, 08012 στην Βαρκελώνη. Οι διάρκεια της έκθεσης θα είναι 2 εβδομάδες και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα έργα του ζωγράφου Γιώργου Ανδρούτσου.

Ο Γιώργος Ανδρούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε ζωγραφική στην σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Επίσης είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής (ΑΠΘ) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιστορία της Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ (MA), καθώς και διδακτορικού διπλώματος στην Φιλοσοφία της Τέχνης στον τομέα ΑΚΕΔ του ΕΜΠ.

Ειδήσεις / Άρθρα

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑ (Ζωντανή Μετάδοση)

Εφημερίς Εστία
Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση της Εφημερίδας «Εστία» για τα 150 χρόνια από την ίδρυση και κυκλοφορία της

Εἶναι δυνατόν μιά χώρα νά «ἀλλάξει» ἤπειρο;

Εφημερίς Εστία
Ὁ Καναδᾶς, ἡ Εὐρωπαϊκή Ἕνωσις καί τό νέο γεωπολιτικό στοίχημα τῶν ἐνδιαμέσων δυνάμεων

Τά ἀπόνερα τοῦ γερμανικοῦ σεισμοῦ: εὐρωπαϊκά κονδύλια, ἀγορές καί προσφυγικό

Μύρνα Νικολαΐδου
Ἡ συντριπτική ἧττα τοῦ Χριστιανοδημοκρατικοῦ Κόμματος (CDU) καί τοῦ Καγκελλαρίου Φρῆντριχ Μέρτς στίς περιφερειακές κάλπες δέν συνιστᾶ ἁπλῶς ἕναν ἐσωτερικό πολιτικό σεισμό

Σάββατον, 1 Ὀκτωβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΛΑΒΕΡΟΝ ΔΑΣΟΣ, ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ Η ΔΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Ἐπιλήσμονες τῆς Ἱστορίας γιά λίγες ψήφους στίς Σέρρες

Μανώλης Κοττάκης
Τόν καιρό πού ἦταν ἀρχηγός τῆς Ἀξιωματικῆς ἀντιπολίτευσης ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε μέ ἀνθρώπους τῶν Γραμμάτων καί τῶν Τεχνῶν, τινές ἐκ τῶν ὁποίων τόν παρότρυναν νά ἀσχοληθεῖ ἐνεργά μέ τόν Πολιτισμό.