ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2025

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξανά στην προεδρία του ΣΑΦΕΕ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αποφάνθηκε…

… τη συνέχιση των καθηκόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ως Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων.

Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο κ. Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι του ΣΑΦΕΕ που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2000 από τον «πατριάρχη» της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για τη σωστή αποτίμηση των αναγκών υγείας των Ελλήνων πολιτών, στοχεύοντας στην ορθολογική χρηματοδότηση του Συστήματος», τόνισε ο Δ. Γιαννακόπουλος υπογραμμίζοντας την ανάγκη για εθνικό στρατηγικό σχέδιο που θα διασφαλίσει βιωσιμότητα στο σύστημα Υγείας.

Το φιλόδοξο πρόγραμμα για τις ασθενείς κοινωνικές ομάδες

Άμεσος στόχος του Συλλόγου, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς με στοχευμένες δράσεις και ενέργειες που αποσκοπούν στην βοήθεια «ασθενών» κοινωνικών ομάδων. Η ανάπτυξη μιας πολυδιάστατης αγαθοποιού δυναμικής, σε ένα εκτεταμένο φάσμα κοινωφελών δραστηριοτήτων, με πρωταρχικό στόχο τους συμπολίτες μας που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό και περιθωριοποίηση.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ὅπου οἱ Δυτικές ἀξίες φθείρονται τό Ἰσλάμ προελαύνει ὡς «σοσιαλισμός»

Εφημερίς Εστία
Τί σηματοδοτεῖ ἡ ἐκλογή τοῦ μουσουλμάνου ὑποψηφίου τῶν Δημοκρατικῶν Ζοχράν Μαμντάνι στήν θέση τοῦ δημάρχου Νέας Ὑόρκης, 24 χρόνια μετά τούς Δίδυμους Πύργους – Θέλει νά διεκδικήσει καί τό Προεδρικό ἀξίωμα

Θά ἔχει τήν πολιτική τύχη τῶν Μπλαίρ, Σρέντερ, Σημίτη

Μανώλης Κοττάκης
ΟΙ πληροφορίες εἶναι σαφεῖς καί συγκεκριμένες: Τό λουκέτο στά ΕΛΤΑ δέν εἶναι ἀθῶο.

Ὅλα τά εἴχαμε, μᾶς ἔρχεται καί ὁ κ. Ζελένσκυ

Εφημερίς Εστία
Τήν Αθήνα μας θά ἐπισκεφθεῖ τόν Νοέμβριο ὁ Βολόντυμυρ Ζελένσκυ μέ σκοπό τήν κατάρτιση συμφωνίας γιά τήν προμήθεια φυσικοῦ ἀερίου μέσῳ τῆς χώρας μας.

Μιά τυχαία συνάντηση, στό Κολωνάκι…

Δημήτρης Καπράνος
Προχθές, ἤμουν μέ φίλους στό Κολωνάκι, σέ γνωστό ρεστωράν, ὅταν ἄκουσα νά μέ φωνάζουν ἀπό ἕνα τραπέζι, στήν γωνία.

Σάββατον, 6 Νοεμβρίου 1965

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΝ