Nέο λειτουργικό μοντέλο καταστήματος από την Παγκρήτια Τράπεζα

Προσωπική εξυπηρέτηση αλλά και ψηφιακά εργαλεία για…

 τη διενέργεια συναλλαγών θα προσφέρει το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο πρότυπο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας που στεγάζεται σε ιδιόκτητο ακίνητό της επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 22 και Φωτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο νέο κατάστημα, όπου μεταφέρθηκαν οι εργασίες των καταστημάτων Παπανδρέου και Παπαναστασίου, εφαρμόζεται το νέο σύγχρονο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας που συνδυάζει την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα. Για τον σκοπό αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι που υποστηρίζουν αφενός τις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, αφετέρου τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη σε digital corner, καθώς επίσης και τη συμβουλευτική διαχείριση των πελατειακών σχέσεων από εξειδικευμένο προσωπικό, ακόμη και απομακρυσμένα με την πρωτοποριακή μέθοδο του video conference.

Μέσω του αναβαθμισμένου μοντέλου εξυπηρέτησης όπως εφαρμόζεται στο νέο κατάστημα, επιτυγχάνεται η αποτελεσματική ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και η παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας τόσο για απλές, όσο και για σύνθετες, αλλά και για εξειδικευμένες ανάγκες.

«Η Παγκρήτια Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή αναδιοργάνωσης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

«Το νέο μας σημείο στο κέντρο του Ηρακλείου ανοίγει το δρόμο για το πέρασμα στην νέα αυτή εποχή, δημιουργώντας ένα εξελιγμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης προσαρμοσμένο στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, με στόχο την καλύτερη δυνατή τραπεζική εμπειρία μέσα στο χώρο του καταστήματος, με καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού μας, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, γρήγορη, ευέλικτη και προπάντων προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση».

Ειδήσεις / Άρθρα

Το University of London παρουσιάζει επίσημα τα προγράμματά του στην Ελλάδα μέσω του Athens International College και του IMS College

Εφημερίς Εστία
Το Athens International College και το IMS College διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των προγραμμάτων του University of London στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας την πρώτη επίσημη παρουσία του Πανεπιστημίου στη χώρα μας. Το University of London, ένα από τα πιο ιστορικά πανεπιστημιακά ιδρύματα και ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά δίκτυα στον κόσμο, επέλεξε το Athens International College και το IMS College ως τα δύο Recognised Teaching Centres του στην Ελλάδα, μετά από αυστηρή και πολύμηνη διαδικασία αξιολόγησης. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας αξιολογήθηκε σε βάθος η δυνατότητα των δύο κολλεγίων να ανταποκριθούν στις ακαδημαϊκές, οργανωτικές και ποιοτικές απαιτήσεις του University of London. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, οι φοιτητές στην Ελλάδα αποκτούν πρόσβαση σε προγράμματα του University of London, τα οποία συνδέονται με πανεπιστήμια όπως τα Royal Holloway, Goldsmiths, Queen Mary και UCL, που συγκαταλέγονται στα πλέον αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2026 απηύθυναν χαιρετισμό η Αυτού Εξοχότητα ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Mr Matthew Lodge, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Καθηγητής κ. Δημήτρης Μπουραντώνης, η Διευθύντρια του British Council στην Ελλάδα, κυρία Αναστασία Ανδρίτσου, καθώς και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κολλεγίων, κ. […]

Ἑλληνοκινεζική γέφυρα ἐνημερώσεως ἀπό τόν ὅμιλο Φιλιππάκη καί τήν «People’s Daily»

Εφημερίς Εστία
Εν μέσῳ μιᾶς ἐποχῆς κατά τήν ὁποία ἡ τεχνολογική πρόοδος μεταβάλλει ταχύτατα τόν τρόπο μέ τόν ὁποῖο παράγεται καί διακινεῖται ἡ πληροφορία, ἡ Ἑλλάς καί ἡ Κίνα ἐπιχειροῦν νά ἐνισχύσουν περαιτέρω τούς διαύλους ἐπικοινωνίας τους μέ πρωταγωνιστές τήν Δημοκρατική Ἐνημέρωση Α.Ε., τοῦ ὁμίλου IFMG τοῦ Ἰωάννη Φιλιππάκη, καί τήν μεγαλύτερη ἐφημερίδα τῆς Κίνας, «People’s Daily».

«Ἀνάσα» γιά τήν Παιδιατρική Κλινική τοῦ ΠΓΝΛ ἡ δωρεά τοῦ ἐκδότου Ἰωάννου Φιλιππάκη

Εφημερίς Εστία
Ὁ πρόεδρος τοῦ Ἐκδοτικοῦ Ὁμίλου IFMG Ἰωάννης Φιλιππάκης προσέφερε σημαντική ἐνίσχυση στόν τεχνολογικό ἐξοπλισμό τῆς Παιδιατρικῆς Κλινικῆς τοῦ Πανεπιστημιακοῦ Γενικοῦ Νοσοκομείου Λαρίσης, μέσῳ δωρεᾶς δέκα ἠλεκτρονικῶν ὑπολογιστῶν καί τεσσάρων ἐκτυπωτῶν.

Ἤθελαν νά φορτώσουν τό Ἐρέχθειο καί τίς Καρυάτιδες σέ πολεμικό πλοῖο!

Εφημερίς Εστία
Κοῦπες μέ καφέ καί σπρέυ γιά κουνούπια πάνω στά ἀριστουργήματα πού «ἐξετίθεντο» στό σαλόνι τῆς κ. Ἔλγιν – Ἀποκαλοῦσε τίς Καρυάτιδες «Καρυsomething»! – Ἀδικαιολογήτως ἀπουσίαζαν ὁ Πρωθυπουργός καί τό Ὑπουργεῖο Πολιτισμοῦ – Σταμπολίδης: «Ὥρα γιά ἀποκαταστατική Δικαιοσύνη»

Ὁ «Χρυσοδάκτυλος» καί ἡ Ὀρθοδοξία

Μανώλης Κοττάκης
Ἕλληνες ἄγευστοι τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀνακαλύπτουν μέ καθυστέρηση τήν ἀξία της