Nέο λειτουργικό μοντέλο καταστήματος από την Παγκρήτια Τράπεζα

Προσωπική εξυπηρέτηση αλλά και ψηφιακά εργαλεία για…

 τη διενέργεια συναλλαγών θα προσφέρει το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο πρότυπο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας που στεγάζεται σε ιδιόκτητο ακίνητό της επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 22 και Φωτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο νέο κατάστημα, όπου μεταφέρθηκαν οι εργασίες των καταστημάτων Παπανδρέου και Παπαναστασίου, εφαρμόζεται το νέο σύγχρονο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας που συνδυάζει την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα. Για τον σκοπό αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι που υποστηρίζουν αφενός τις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, αφετέρου τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη σε digital corner, καθώς επίσης και τη συμβουλευτική διαχείριση των πελατειακών σχέσεων από εξειδικευμένο προσωπικό, ακόμη και απομακρυσμένα με την πρωτοποριακή μέθοδο του video conference.

Μέσω του αναβαθμισμένου μοντέλου εξυπηρέτησης όπως εφαρμόζεται στο νέο κατάστημα, επιτυγχάνεται η αποτελεσματική ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και η παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας τόσο για απλές, όσο και για σύνθετες, αλλά και για εξειδικευμένες ανάγκες.

«Η Παγκρήτια Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή αναδιοργάνωσης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

«Το νέο μας σημείο στο κέντρο του Ηρακλείου ανοίγει το δρόμο για το πέρασμα στην νέα αυτή εποχή, δημιουργώντας ένα εξελιγμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης προσαρμοσμένο στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, με στόχο την καλύτερη δυνατή τραπεζική εμπειρία μέσα στο χώρο του καταστήματος, με καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού μας, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, γρήγορη, ευέλικτη και προπάντων προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση».

Ειδήσεις / Άρθρα

Ὁ «μετα-ἄνθρωπος» δημιούργημα τῆς Τεχνητῆς Νοημοσύνης

Εφημερίς Εστία
Μποροῦμε νά δώσουμε μιά ἐπιστημονική ἐξήγηση βασισμένη στούς φυσικούς νόμους;

Ἑστία, Παρασκευή 29 Ἰουλίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΦΕΟΥΔΟΝ

Τό «σοῦπερ ἐκλογικό ἔτος» τοῦ 2027: Ἡ κατάρρευσις τοῦ Κέντρου καί τό ἠχηρό καμπανάκι γιά τήν Ἀθήνα

Μύρνα Νικολαΐδου
Ὄπισθεν τῶν μεγαλοστόμων διακηρύξεων τῶν Βρυξελλῶν καί τῆς ἀθεραπεύτου τεχνοκρατικῆς αὐταρεσκείας τῶν φιλελευθέρων διευθυντηρίων, ἡ εὐρωπαϊκή πραγματικότης ἀποδεικνύεται ἀδυσώπητος.

Ἐνόχλησις Μαξίμου γιά Φλωρίδη – Τριαντόπουλο

Εφημερίς Εστία
Γκάφα Μαρινάκη: Μίλησε γιά «τεκμήριο ἀθωότητος Τριαντόπουλου» πρίν παραπεμφθεῖ στό Εἰδικό Δικαστήριο – Δυσαρέσκεια γιά τό «κάρφωμα» στόν Πρωθυπουργό, πού ἀνοίγει ζήτημα «ἠθικῆς αὐτουργίας»

Ἑνιαία ἡ Δικαιοσύνη;

Μανώλης Κοττάκης
Στήν πράξη: «Δέν μπορεῖς, κυρία ἀντιπολίτευση, νά διαμαρτύρεσαι γιά τήν ἀρχειοθέτηση τῶν ὑποκλοπῶν καί τήν ἄλλη νά χαίρεσαι γιά τήν εἰσαγγελική πρόταση περί παραπομπῆς Τριαντόπουλου. Ἤ τά σέβεσαι ὅλα ἤ τίποτα. Ἀ λά κάρτ Δικαιοσύνη δέν ὑπάρχει».