Nέο λειτουργικό μοντέλο καταστήματος από την Παγκρήτια Τράπεζα

Προσωπική εξυπηρέτηση αλλά και ψηφιακά εργαλεία για…

… τη διενέργεια συναλλαγών θα προσφέρει το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο πρότυπο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας που στεγάζεται σε ιδιόκτητο ακίνητό της επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 22 και Φωτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο νέο κατάστημα, όπου μεταφέρθηκαν οι εργασίες των καταστημάτων Παπανδρέου και Παπαναστασίου, εφαρμόζεται το νέο σύγχρονο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας που συνδυάζει την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα. Για τον σκοπό αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι που υποστηρίζουν αφενός τις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, αφετέρου τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη σε digital corner, καθώς επίσης και τη συμβουλευτική διαχείριση των πελατειακών σχέσεων από εξειδικευμένο προσωπικό, ακόμη και απομακρυσμένα με την πρωτοποριακή μέθοδο του video conference.

Μέσω του αναβαθμισμένου μοντέλου εξυπηρέτησης όπως εφαρμόζεται στο νέο κατάστημα, επιτυγχάνεται η αποτελεσματική ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και η παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας τόσο για απλές, όσο και για σύνθετες, αλλά και για εξειδικευμένες ανάγκες.

«Η Παγκρήτια Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή αναδιοργάνωσης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

«Το νέο μας σημείο στο κέντρο του Ηρακλείου ανοίγει το δρόμο για το πέρασμα στην νέα αυτή εποχή, δημιουργώντας ένα εξελιγμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης προσαρμοσμένο στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, με στόχο την καλύτερη δυνατή τραπεζική εμπειρία μέσα στο χώρο του καταστήματος, με καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού μας, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, γρήγορη, ευέλικτη και προπάντων προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση».

Ειδήσεις / Άρθρα

Πῶς ἡ ἀλλαγή στήν Σερβία θά θέσει φρένο στόν Ράμα

Μύρνα Νικολαΐδου
Στήν πολιτική σκακιέρα τῶν Βαλκανίων, οἱ συσχετισμοί σπανίως ἀλλάζουν μέ τυμπανοκρουσίες ἐντός τῶν συνόρων

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΒΟΥΑΡ-ΒΙΒΡ!» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΑΡΙΟΥ»

Ἡ Μονή τοῦ Σινᾶ καί τά ὅρια τῆς ἑλληνοαιγυπτιακῆς στρατηγικῆς σχέσης

Εφημερίς Εστία
H προστασία τῆς Ἁγίας Αἰκατερίνης δέν ἀποτελεῖ ἁπλῶς ζήτημα θρησκευτικῆς καί πολιτιστικῆς κληρονομιᾶς

Τά σύνορά μας στό Τέξας

Μανώλης Κοττάκης
Κάποιους «ἀγανακτεῖ» ἡ διαφθορά καί ἡ ἀκρίβεια στίς ΗΠΑ, ἀλλά ὄχι στήν Ἑλλάδα

Ἐθνική… ἀπατεώνων

Εφημερίς Εστία
Ἔπαιζαν στό στοίχημα τίς δωρεές χιλιάδων εὐρώ γιά ἄρρωστα παιδιά – «Ἔστηναν» σχολικούς ἀγῶνες μπάσκετ γιά νά κλέβουν τίς θέσεις ἄλλων στό Πανεπιστήμιο