ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Νέα σειρά καρτών από την Aegean και την Alpha Bank

Με περισσότερα προνόμια και επιλογές οι νέες κάρτες θα φέρουν όλους πιο κοντά σε αγαπημένους τους προορισμούς

H AEGEAN, συνεχίζοντας την επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία της με την Alpha Bank, δημιούργησε μία νέα σειρά καρτών πληρωμών Aegean  Bonus Visa, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την αξία και τις επιλογές που δίνει στους επιβάτες της για να έρθουν πιο κοντά στους αγαπημένους τους προορισμούς.

Οι νέες κάρτες Aegean Bonus Visa, με αναβαθμισμένη εικόνα και πολλές, μοναδικές πρόσθετες δυνατότητες που αναβαθμίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν συνδυαστικά στους πελάτες των δυο εταιρειών όλες τις παροχές  του Προγράμματος Επιβράβευσης Βοnus της Alpha Bank και τα μοναδικά προνόμια του Miles+Bonus, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στα μέλη των δυο προγραμμάτων.

Οι νέες κάρτες Aegean Bonus Visa προσφέρουν την αποκλειστική δυνατότητα μετατροπής των Bonus πόντων που συλλέγονται με τη χρήση τους, σε μίλια εξαργύρωσης του Προγράμματος Επιβράβευσης Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air, καθώς και μοναδικά τραπεζικά και ταξιδιωτικά προνόμια, όπως κουπόνια για δωρεάν αποσκευή, έκπτωση στο εισιτήριο, δωρεάν υπηρεσίες προτεραιότητας  Fast Track και επιλογής Upfront θέσης, δωρεάν εισιτήριο για τον/τη συνοδό των κατόχων, άτοκες δόσεις για αγορές στην AEGEAN και σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, την υπηρεσία Alpha Alerts χωρίς χρέωση, ταξιδιωτική ασφάλιση, την υπηρεσία VISA Luxury Hotels με μοναδικές επιλογές διαμονής σε όλο τον κόσμο, αλλά και τακτικές προσφορές για αγορές και διασκέδαση μέσω των διεθνών συνεργασιών της VISA.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλίας Μανδρούκας, Digital & Loyalty Director της AEGEAN «H συνεργασία της AEGEAN και της Alpha Bank με μια κοινή πιστωτική κάρτα για περισσότερα από 10 χρόνια έχει προσφέρει σημαντικά προνόμια στους κατόχους της, πολλαπλασιάζοντας την αξία των αγορών τους και διευκολύνοντας τα ταξίδια τους. Η νέα σειρά καρτών διευρύνει τα προνόμια των Μελών μας, αναβαθμίζοντας τις ταξιδιωτικές τους επιλογές και τους προσκαλεί να έρθουν κοντά σε αγαπημένους προορισμούς αλλά και νέες εμπειρίες. Στη νέα εποχή της AEGEAN πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η μεγιστοποίηση της αξίας και των επιλογών που προσφέρουμε στα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus, μέσα από εδραιωμένες σχέσεις με μεγάλους συνεργάτες όπως η Alpha Bank».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Προϊόντων Λιανικής Τραπεζικής κ. Ιωάννης Ιωαννίδης σημείωσε: «Η νέα σειρά καρτών συνεργασίας της Alpha Bank και της AEGEAN σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας ακόμη δημιουργικής περιόδου για τις δύο εταιρείες και ανοίγει νέους ορίζοντες μοναδικών προνομίων στο ταξιδιωτικό κοινό. H Alpha Bank, με τις νέες κάρτες Aegean Bonus Visa επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και στη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρει στους πελάτες της».

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τα διαφορετικά προνόμια που προσφέρει η νέα σειρά καρτών Aegean Bonus Visa επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com

Οι κάρτες Aegean Bonus Visa διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank καθώς και ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards για πιστωτικές κάρτες ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web για χρεωστικές.

Ειδήσεις / Άρθρα

H SCYTALYS διοργανώνει Bootcamp στην Ανάπτυξη Λογισμικού

Εφημερίς Εστία
Bootcamp for Software Engineers and Software Testers

Ἐξ οἰκείων τά βέλη γιά τόν Πρωθυπουργό: Βαθμός 5,85 γιά τό Κράτος Δικαίου

Εφημερίς Εστία
Τό Κέντρο Φιλελευθέρων Μελετῶν τῶν Μιράντας Ξαφᾶ, Ἀριστείδη Χατζῆ, Ἀλέξανδρου Σκούρα καί Γρηγόρη Βαλλιανάτου κατατάσσει τήν Ἑλλάδα 25η στούς «27» τῆς ΕΕ

Ποιός θά προστατέψει ἐπί τέλους τούς ψηφοφόρους ἀπό τούς πολιτικούς;

Μανώλης Κοττάκης
Τό ἀτόπημα τῆς Προέδρου τῆς Δημοκρατίας εἰς βάρος τοῦ Μητροπολίτου Ἰωαννίνων – Κυρά Ἀφροσύνη!

Ἡ Ἐλίζα Βόζεμπεργκ καταγγέλλει τήν Τουρκία καί «σπάει» τήν γραμμή Μαξίμου

Εφημερίς Εστία
Η ΑΚΡΩΣ προκλητική στάσις τῆς Τουρκίας τίς τελευταῖες ἡμέρες, μέ τίς παράνομες Navtex καί τίς ἀπειλές γιά ἀποστρατιωτικοποίηση τῶν ἑλληνικῶν νησιῶν, κινητοποίησε τήν εὐρωβουλευτή τῆς Νέας Δημοκρατίας κ. Ἐλίζα Βόζεμπεργκ.

Περιδιαβαίνοντας τόν κόσμο τῆς τηλοψίας…

Δημήτρης Καπράνος
Καθηλωμένος στό κρεβάτι, ἔπειτα ἀπό μία αἰφνίδια περιπέτεια, ἐκ τῶν πραγμάτων ἀναγκάσθηκα νά ἔχω ἀνοιχτή τήν τηλεόραση.