ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Νέα σειρά καρτών από την Aegean και την Alpha Bank

Με περισσότερα προνόμια και επιλογές οι νέες κάρτες θα φέρουν όλους πιο κοντά σε αγαπημένους τους προορισμούς

H AEGEAN, συνεχίζοντας την επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία της με την Alpha Bank, δημιούργησε μία νέα σειρά καρτών πληρωμών Aegean  Bonus Visa, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την αξία και τις επιλογές που δίνει στους επιβάτες της για να έρθουν πιο κοντά στους αγαπημένους τους προορισμούς.

Οι νέες κάρτες Aegean Bonus Visa, με αναβαθμισμένη εικόνα και πολλές, μοναδικές πρόσθετες δυνατότητες που αναβαθμίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν συνδυαστικά στους πελάτες των δυο εταιρειών όλες τις παροχές  του Προγράμματος Επιβράβευσης Βοnus της Alpha Bank και τα μοναδικά προνόμια του Miles+Bonus, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στα μέλη των δυο προγραμμάτων.

Οι νέες κάρτες Aegean Bonus Visa προσφέρουν την αποκλειστική δυνατότητα μετατροπής των Bonus πόντων που συλλέγονται με τη χρήση τους, σε μίλια εξαργύρωσης του Προγράμματος Επιβράβευσης Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air, καθώς και μοναδικά τραπεζικά και ταξιδιωτικά προνόμια, όπως κουπόνια για δωρεάν αποσκευή, έκπτωση στο εισιτήριο, δωρεάν υπηρεσίες προτεραιότητας  Fast Track και επιλογής Upfront θέσης, δωρεάν εισιτήριο για τον/τη συνοδό των κατόχων, άτοκες δόσεις για αγορές στην AEGEAN και σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, την υπηρεσία Alpha Alerts χωρίς χρέωση, ταξιδιωτική ασφάλιση, την υπηρεσία VISA Luxury Hotels με μοναδικές επιλογές διαμονής σε όλο τον κόσμο, αλλά και τακτικές προσφορές για αγορές και διασκέδαση μέσω των διεθνών συνεργασιών της VISA.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλίας Μανδρούκας, Digital & Loyalty Director της AEGEAN «H συνεργασία της AEGEAN και της Alpha Bank με μια κοινή πιστωτική κάρτα για περισσότερα από 10 χρόνια έχει προσφέρει σημαντικά προνόμια στους κατόχους της, πολλαπλασιάζοντας την αξία των αγορών τους και διευκολύνοντας τα ταξίδια τους. Η νέα σειρά καρτών διευρύνει τα προνόμια των Μελών μας, αναβαθμίζοντας τις ταξιδιωτικές τους επιλογές και τους προσκαλεί να έρθουν κοντά σε αγαπημένους προορισμούς αλλά και νέες εμπειρίες. Στη νέα εποχή της AEGEAN πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η μεγιστοποίηση της αξίας και των επιλογών που προσφέρουμε στα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus, μέσα από εδραιωμένες σχέσεις με μεγάλους συνεργάτες όπως η Alpha Bank».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Προϊόντων Λιανικής Τραπεζικής κ. Ιωάννης Ιωαννίδης σημείωσε: «Η νέα σειρά καρτών συνεργασίας της Alpha Bank και της AEGEAN σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας ακόμη δημιουργικής περιόδου για τις δύο εταιρείες και ανοίγει νέους ορίζοντες μοναδικών προνομίων στο ταξιδιωτικό κοινό. H Alpha Bank, με τις νέες κάρτες Aegean Bonus Visa επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και στη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρει στους πελάτες της».

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τα διαφορετικά προνόμια που προσφέρει η νέα σειρά καρτών Aegean Bonus Visa επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com

Οι κάρτες Aegean Bonus Visa διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank καθώς και ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards για πιστωτικές κάρτες ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web για χρεωστικές.

Ειδήσεις / Άρθρα

Διαφωνία Δένδια – Μητσοτάκη γιά τό… Ἀζερμπαϊτζάν

Εφημερίς Εστία
Τί ἀναφέρει ὁ Ὑπουργός Ἐξωτερικῶν σέ ἀνάρτησή του – Καί στό βάθος διένεξις γιά τήν χρήση τῶν ὅρων «κυριαρχία» καί «κυριαρχικά δικαιώματα» σέ Αἰγαῖο καί Μεσόγειο

Φίλοι «σας» οἱ Τοῦρκοι, κύριε Πρόεδρε, ὄχι ὅμως καί φίλοι «μας»!

Μανώλης Κοττάκης
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ὑποστηρίζει ὅτι τό τουρκολιβυκό μνημόνιο εἶναι παράνομο…

«Μικρασία: ὅσο σέ θυμᾶμαι, ζεῖς!»

Εφημερίς Εστία
ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ πατρίδες τοῦ Ἑλληνισμοῦ τῆς Μικρᾶς Ἀσίας εἶναι…

Ἡ Νέα Δημοκρατία «ἔκλεισε» τά σαράντα ὀκτώ

Δημήτρης Καπράνος
Σάν χθές, τό 1974, ὁ Κωνσταντῖνος Καραμανλῆς ἵδρυσε τήν Νέα Δημοκρατία…

Παρασκευή, 5 Ὀκτωβρίου 1962

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ