Νέα σειρά καρτών από την Aegean και την Alpha Bank

Με περισσότερα προνόμια και επιλογές οι νέες κάρτες θα φέρουν όλους πιο κοντά σε αγαπημένους τους προορισμούς

H AEGEAN, συνεχίζοντας την επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία της με την Alpha Bank, δημιούργησε μία νέα σειρά καρτών πληρωμών Aegean  Bonus Visa, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την αξία και τις επιλογές που δίνει στους επιβάτες της για να έρθουν πιο κοντά στους αγαπημένους τους προορισμούς.

Οι νέες κάρτες Aegean Bonus Visa, με αναβαθμισμένη εικόνα και πολλές, μοναδικές πρόσθετες δυνατότητες που αναβαθμίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν συνδυαστικά στους πελάτες των δυο εταιρειών όλες τις παροχές  του Προγράμματος Επιβράβευσης Βοnus της Alpha Bank και τα μοναδικά προνόμια του Miles+Bonus, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στα μέλη των δυο προγραμμάτων.

Οι νέες κάρτες Aegean Bonus Visa προσφέρουν την αποκλειστική δυνατότητα μετατροπής των Bonus πόντων που συλλέγονται με τη χρήση τους, σε μίλια εξαργύρωσης του Προγράμματος Επιβράβευσης Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air, καθώς και μοναδικά τραπεζικά και ταξιδιωτικά προνόμια, όπως κουπόνια για δωρεάν αποσκευή, έκπτωση στο εισιτήριο, δωρεάν υπηρεσίες προτεραιότητας  Fast Track και επιλογής Upfront θέσης, δωρεάν εισιτήριο για τον/τη συνοδό των κατόχων, άτοκες δόσεις για αγορές στην AEGEAN και σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, την υπηρεσία Alpha Alerts χωρίς χρέωση, ταξιδιωτική ασφάλιση, την υπηρεσία VISA Luxury Hotels με μοναδικές επιλογές διαμονής σε όλο τον κόσμο, αλλά και τακτικές προσφορές για αγορές και διασκέδαση μέσω των διεθνών συνεργασιών της VISA.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλίας Μανδρούκας, Digital & Loyalty Director της AEGEAN «H συνεργασία της AEGEAN και της Alpha Bank με μια κοινή πιστωτική κάρτα για περισσότερα από 10 χρόνια έχει προσφέρει σημαντικά προνόμια στους κατόχους της, πολλαπλασιάζοντας την αξία των αγορών τους και διευκολύνοντας τα ταξίδια τους. Η νέα σειρά καρτών διευρύνει τα προνόμια των Μελών μας, αναβαθμίζοντας τις ταξιδιωτικές τους επιλογές και τους προσκαλεί να έρθουν κοντά σε αγαπημένους προορισμούς αλλά και νέες εμπειρίες. Στη νέα εποχή της AEGEAN πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η μεγιστοποίηση της αξίας και των επιλογών που προσφέρουμε στα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus, μέσα από εδραιωμένες σχέσεις με μεγάλους συνεργάτες όπως η Alpha Bank».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Προϊόντων Λιανικής Τραπεζικής κ. Ιωάννης Ιωαννίδης σημείωσε: «Η νέα σειρά καρτών συνεργασίας της Alpha Bank και της AEGEAN σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας ακόμη δημιουργικής περιόδου για τις δύο εταιρείες και ανοίγει νέους ορίζοντες μοναδικών προνομίων στο ταξιδιωτικό κοινό. H Alpha Bank, με τις νέες κάρτες Aegean Bonus Visa επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και στη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρει στους πελάτες της».

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τα διαφορετικά προνόμια που προσφέρει η νέα σειρά καρτών Aegean Bonus Visa επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com

Οι κάρτες Aegean Bonus Visa διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank καθώς και ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards για πιστωτικές κάρτες ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web για χρεωστικές.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἡ Σημαία ἀγκαλιάζει ὅλα τά παιδιά της

Εφημερίς Εστία
Ἡ συντηρητική προσέγγιση ἀπέναντι στόν αὐτισμό

Ἐάν ζοῦσε ὁ Σπαθάρης σήμερα, θά σατίριζε τόν… λαγοκέφαλο!

Εφημερίς Εστία
Ἡ Μένια Σπαθάρη ἀναφέρει: «Κάθε χρόνο, στήν Διεθνῆ Ἡμέρα Μουσείων, προβάλλουμε ἕνα νέο ταλέντο ἡλικίας 16 ἕως 22 ἐτῶν καί, πιστέψτε με, περιμένουν πολλά παιδιά στήν οὐρά»

Σάββατον, 30 Ἰουλίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ

Δουλικό «ναί» Γεραπετρίτη στήν ἄρση ἀπομονώσεως τῶν Κατεχομένων

Εφημερίς Εστία
Τό Ελληνικό Ὑπουργεῖο Ἐξωτερικῶν ἔσπευσε νά χαιρετίσει τήν νέα, ἀλλά κενή περιεχομένου, πρωτοβουλία τοῦ Γενικοῦ Γραμματέως τοῦ ΟΗΕ γιά τό Κυπριακό, τήν ὁποία ἤδη εἶχε ἀπορρίψει ἡ τουρκική πλευρά, παρ’ ὅτι ἡ πρότασις τοῦ κ. Γκουτέρες παρεξέκλινε σοβαρά ἀπό τήν παγία γραμμή τοῦ διεθνοῦς ὀργανισμοῦ καί ἀπεδέχετο σέ μεγάλο βαθμό τίς τουρκικές ἀξιώσεις.

Ὁ φόβος τοῦ πρέσβεως Μολυβιάτη

Μανώλης Κοττάκης
Πρῶτον, ὁ Πρόεδρος Ἐρντογάν ἔχει διαμηνύσει στόν διεθνῆ παράγοντα, ἀλλά καί σέ Ἕλληνες συνομιλητές του, ὅτι προϋπόθεση γιά τήν ἐπίλυση τῶν ἑλληνοτουρκικῶν εἶναι ἡ προηγούμενη ἐπίλυση τοῦ Κυπριακοῦ, καθώς διαφορετικά «ὅλα εἶναι στόν ἀέρα».