Νέα δεξαμενόπλοια για την Aegean Shipping

Η διεύθυνση της Aegean Shipping με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2020 άσκησε την επιλογή της για την απόκτηση του 3ου πλοίου σε συνέχεια της συμφωνίας με την COSCO Heavy Industry (Yangzhou) Co. Ltd. για την κατασκευή δύο (2) συν ένα (1) δεξαμενόπλοιων AFRAMAX από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Επιπλέον υπέγραψε επιστολή προθέσεως για την κατασκευή ενός ακόμη πλοίου, το τέταρτο στην σειρά.

Με την πρόσθεση αυτών των τεσσάρων πλοίων στον στόλο της AEGEAN, ο συνολικός αριθμός των νέων κατασκευών σε συνεργασία με τα ναυπηγία της Cosco τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανέρχεται σε δώδεκα.

Σήμερα ολόκληρος ο στόλος της Aegean Shipping αποτελείται από νεόκτιστα πλοία.

Όλα τα πλοία της Aegean Shipping και ειδικά οι νέες αγορές είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα να πληρούν τις υψηλότερες, φιλικές προς το περιβάλλον, προδιαγραφές ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με την παραλαβή των τεσσάρων νέων πλοίων ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου της AEGEAN θα είναι 2,9 έτη.

Ο Κύριος Γ. Μελισσανίδης δήλωσε ότι είναι περήφανος για την οικογένεια της Aegean που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματος του πλοιοκτήτη.

Ειδήσεις / Άρθρα

Στόν Ἕβρο, ἀγαποῦν ἀκόμη τήν Ἑλλάδα

Δημήτρης Καπράνος
Εἶδα μιά ἀνάρτηση τοῦ Δημήτρη Χατζόγλου, κατοίκου τῆς Ὀρεστιάδος, καί δάκρυσα

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΙΚΟΚΥΡΟΣΗΜΟΝ» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΔΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΛΑΙΟΝ»

Ἡ Ἱστορία, ἐμπόδιο στά deals

Μανώλης Κοττάκης
Νά γιατί δέν πρέπει νά σβήσει τό κερί

«Βάλανε τόν λύκο νά φυλάει τό… καλώδιο»

Εφημερίς Εστία
Γαλλία καί Τουρκία ὑπέγραψαν στρατιωτική καί ἀμυντική συμφωνία

Ράπισμα κατά τῆς μετριοκρατίας

Εφημερίς Εστία
Ὁ Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ, ὁ καθηγητής κ. Ἰωαννίδης καί ὁ διδάκτωρ κ. Μελετόπουλος μίλησαν γιά τήν ἀριστεία, τόν πατριωτισμό, ἀλλά καί τίς παθογένειες τῆς σύγχρονης Ἑλλάδος