Μηνύσεις του εκδότη της «δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη, για τα ψεύδη Μιωνή και Παπασταύρου

Σε ανακοίνωση προέβη ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατίας», Ιωάννης Φιλιππάκης, μετά την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο.

Στην ανακοίνωσή του ο κύριος Φιλιππάκης γνωστοποιεί πως κατέθεσε μηνύσεις κατά του «πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ», Σάμπυ Μιωνή, αλλά και του «επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή», Σταύρου Παπασταύρου, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση. Επίσης, τόνισε πως οι Μιωνή και Παπασταύρου αλλά και οι «εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους», θα λάβουν την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του Ιωάννη Φιλιππάκη:

Μετά την πανηγυρική δικαίωση εμού και της «δημοκρατίας» από τον Άρειο Πάγο, κατέθεσα μήνυση κατά του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάμπυ Μιωνή, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση.

Επίσης, κατέθεσα μήνυση κατά του Σταύρου Παπασταύρου, επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης στην οποία προέβη, στηρίζοντας την σκευωρία που κατέπεσε, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εντός των επόμενων ημερών, ακολουθεί και η κατάθεση αγωγής εναντίον του Μιωνή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω αλλά και σειρά νομικών ενεργειών κατά παντός υπευθύνου ή «διαφημιστή» της πρωτοφανούς σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος μας.

Παρά την ανοχή μας, επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Μιωνής συνεχίζει την ίδια τακτική ύβρεων και συκοφαντιών (περί δήθεν Ναζί, εκβιαστών και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων) με μόνιμο και πρόθυμο συμπαραστάτη και μάρτυρά του, τον Παπασταύρου. Παράλληλα, συνεχίζει την τακτική που ακολουθεί εδώ και δέκα χρόνια στην προσπάθειά τους να μας φιμώσουν. Δυστυχώς, τόσο για τους δύο όσο και για τους εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους, θα λάβουν πάλι την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης

Εκδότης

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἐπιλήσμονες τῆς Ἱστορίας γιά λίγες ψήφους στίς Σέρρες

Μανώλης Κοττάκης
Τόν καιρό πού ἦταν ἀρχηγός τῆς Ἀξιωματικῆς ἀντιπολίτευσης ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε μέ ἀνθρώπους τῶν Γραμμάτων καί τῶν Τεχνῶν, τινές ἐκ τῶν ὁποίων τόν παρότρυναν νά ἀσχοληθεῖ ἐνεργά μέ τόν Πολιτισμό.

Θά μποροῦσε ἡ Τουρκία νά ξεκινήσει πόλεμο γιά τόν ἀγωγό

Εφημερίς Εστία
Η συμφωνία τῆς 5ης Αὐγούστου 2026, πού δίνει στήν γαλλική Meridiam τό πλειοψηφικό πακέτο μετοχῶν στόν ἀγωγό διασύνδεσης τῆς Μεγάλης Θάλασσας μεταξύ Ἑλλάδας καί Κύπρου, ἀποτελεῖ τόσο ἐπένδυση ὅσο καί γεωπολιτικό ἑλιγμό

Ἀπειλή χρεοκοπίας γιά χιλιάδες νοικοκυριά Αὐξάνεται ραγδαίως τό ἰδιωτικό χρέος

Εφημερίς Εστία
Στά 420,9 δισ. εὐρώ ἔφθασε τό πρῶτο τρίμηνο τοῦ 2026, διογκωμένο κατά 22,1 δισ. εὐρώ – Τά μισά ἀφοροῦν σέ κόκκινα δάνεια καί ληξιπρόθεσμες ὀφειλές

Οὔτε σέ ταινίες μέ τόν Τόμ Κρούζ!

Δημήτρης Καπράνος
Σκέψου τώρα, νά εἶσαι ἐπιβάτης σέ ἀεροσκάφος, νά βρίσκεσαι σέ ὕψος χιλιάδων ποδῶν καί μέσα στό «κόπκιτ» ὁ βοηθός πιλότος νά ἐπιχειρεῖ νά σκοτώσει τόν προϊστάμενό του μέ ἕνα μαχαίρι!

Καρνεάδου: Στά ἴδια «φίλτρα αἵματος» οἱ VIPs καί οἱ ἐξαθλιωμένοι τοξικομανεῖς

Εφημερίς Εστία
Ἀνησυχία γιά λουτρό μολύνσεων ἀπό μή τήρηση τῶν πρωτοκόλλων ἀσηψίας