Μηνύσεις του εκδότη της «δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη, για τα ψεύδη Μιωνή και Παπασταύρου

Σε ανακοίνωση προέβη ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατίας», Ιωάννης Φιλιππάκης, μετά την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο.

Στην ανακοίνωσή του ο κύριος Φιλιππάκης γνωστοποιεί πως κατέθεσε μηνύσεις κατά του «πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ», Σάμπυ Μιωνή, αλλά και του «επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή», Σταύρου Παπασταύρου, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση. Επίσης, τόνισε πως οι Μιωνή και Παπασταύρου αλλά και οι «εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους», θα λάβουν την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του Ιωάννη Φιλιππάκη:

Μετά την πανηγυρική δικαίωση εμού και της «δημοκρατίας» από τον Άρειο Πάγο, κατέθεσα μήνυση κατά του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάμπυ Μιωνή, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση.

Επίσης, κατέθεσα μήνυση κατά του Σταύρου Παπασταύρου, επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης στην οποία προέβη, στηρίζοντας την σκευωρία που κατέπεσε, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εντός των επόμενων ημερών, ακολουθεί και η κατάθεση αγωγής εναντίον του Μιωνή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω αλλά και σειρά νομικών ενεργειών κατά παντός υπευθύνου ή «διαφημιστή» της πρωτοφανούς σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος μας.

Παρά την ανοχή μας, επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Μιωνής συνεχίζει την ίδια τακτική ύβρεων και συκοφαντιών (περί δήθεν Ναζί, εκβιαστών και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων) με μόνιμο και πρόθυμο συμπαραστάτη και μάρτυρά του, τον Παπασταύρου. Παράλληλα, συνεχίζει την τακτική που ακολουθεί εδώ και δέκα χρόνια στην προσπάθειά τους να μας φιμώσουν. Δυστυχώς, τόσο για τους δύο όσο και για τους εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους, θα λάβουν πάλι την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης

Εκδότης

Ειδήσεις / Άρθρα

Η Rolex στο Μουσείο Μπενάκη

Εφημερίς Εστία
Το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζει μια νέα, διεθνούς βεληνεκούς συνεργασία με τη Rolex, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο του «Επίσημου Ρολογιού» του Μουσείου, σηματοδοτώντας ακόμη ένα βήμα εξωστρέφειας και στρατηγικής σύμπραξης με κορυφαίους παγκόσμιους οργανισμούς.

Την Παρασκευή 06.03 με την «Εστία»: Η Ιστορία της Δραχμής

Εφημερίς Εστία
Την Παρασκευή 06.03 και κάθε Παρασκευή με την  «Εστία»: Η ιστορία της Νεότερης Ελλαδας μέσα από τα χαρτονομισματα της δραχμής.

Το Σάββατο 07.03 με την Εστία: Η φάρμα των ζώων

Εφημερίς Εστία
Το Σάββατο 07.03  με την Εστία: «Η φάρμα των ζώων»  

Την Κυριακή 08.03 με την «Εστία» της Κυριακής: Η πολεμική αρετή των Ελλήνων

Εφημερίς Εστία
Την Κυριακή 08.03 για πρώτη φορά με την «Εστία»: Η πολεμική αρετή των Ελλήνων

Τά μυστικά πρακτικά τῆς Κομμισσιόν γιά τό δυστύχημα τῶν Τεμπῶν

Μανώλης Κοττάκης
Οἱ ψευδεῖς ὑποσχέσεις πού ἔδιναν κυβερνητικοί ἀξιωματοῦχοι στήν ἁρμόδια Γενική Διεύθυνση Περιφερειακῆς Πολιτικῆς τόν Δεκέμβριο τοῦ 2021, σύμφωνα μέ τίς ὁποῖες ἡ τηλεδιοίκησις, μεταξύ ἄλλων καί γιά τά τμήματα Δομοκός-Λάρισα καί Λάρισα-Πλατύ, θά ἐτίθετο σέ λειτουργία τόν Ὀκτώβριο τοῦ 2022 τό ἀργότερο! Οἱ ὀθόνες καί οἱ κεραῖες πού δέν παραδόθηκαν ποτέ – Γιατί ἐξετέθη ὁ κ. Κυρανάκης