Μηνύσεις του εκδότη της «δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη, για τα ψεύδη Μιωνή και Παπασταύρου

Σε ανακοίνωση προέβη ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατίας», Ιωάννης Φιλιππάκης, μετά την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο.

Στην ανακοίνωσή του ο κύριος Φιλιππάκης γνωστοποιεί πως κατέθεσε μηνύσεις κατά του «πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ», Σάμπυ Μιωνή, αλλά και του «επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή», Σταύρου Παπασταύρου, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση. Επίσης, τόνισε πως οι Μιωνή και Παπασταύρου αλλά και οι «εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους», θα λάβουν την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του Ιωάννη Φιλιππάκη:

Μετά την πανηγυρική δικαίωση εμού και της «δημοκρατίας» από τον Άρειο Πάγο, κατέθεσα μήνυση κατά του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάμπυ Μιωνή, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση.

Επίσης, κατέθεσα μήνυση κατά του Σταύρου Παπασταύρου, επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης στην οποία προέβη, στηρίζοντας την σκευωρία που κατέπεσε, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εντός των επόμενων ημερών, ακολουθεί και η κατάθεση αγωγής εναντίον του Μιωνή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω αλλά και σειρά νομικών ενεργειών κατά παντός υπευθύνου ή «διαφημιστή» της πρωτοφανούς σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος μας.

Παρά την ανοχή μας, επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Μιωνής συνεχίζει την ίδια τακτική ύβρεων και συκοφαντιών (περί δήθεν Ναζί, εκβιαστών και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων) με μόνιμο και πρόθυμο συμπαραστάτη και μάρτυρά του, τον Παπασταύρου. Παράλληλα, συνεχίζει την τακτική που ακολουθεί εδώ και δέκα χρόνια στην προσπάθειά τους να μας φιμώσουν. Δυστυχώς, τόσο για τους δύο όσο και για τους εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους, θα λάβουν πάλι την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης

Εκδότης

Ειδήσεις / Άρθρα

«Αστραψε και βρόντηξε» ο Μητροπολίτης Συμεών: «Να αποσυρθεί τώρα η διάταξη για τους μισθούς»

Εφημερίς Εστία
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών, με αφορμή τη διάταξη που προβλέπει σημαντικές αυξήσεις στις αποδοχές του Αρχιεπισκόπου και των Μητροπολιτών, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις φέρεται να φτάνουν ακόμη και το 90%, οδηγώντας ουσιαστικά σε σχεδόν διπλασιασμό των αποδοχών τους.

Θολές εξηγήσεις Αγαπηδάκη για τα 69 εκατ. ευρώ της UNICEF

Εφημερίς Εστία
Στη σκιά των 69 εκατ. ευρώ η τηλεοπτική εμφάνιση Αγαπηδάκη

Σκοτεινές μεθοδεύσεις για τα ΜΜΕ

Εφημερίς Εστία
Η κυβέρνηση έδωσε παράταση 4 ημερών για την κατάθεση των δικαιολογητικών, για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, τρεις ώρες πριν από την εκπνοή της αρχικής -ασφυκτικής- προθεσμίας

«Τόν νοῦ σας σέ ὅσους εἶναι ἐρωτευμένοι μέ τόν ἑαυτό τους, τό χρῆμα καί τήν ἐξουσία!»

Εφημερίς Εστία
«Ἡ πατρίδα εἶναι κάτι πολύ μεγαλύτερο ἀπό ἐμᾶς – Ὁ Ἐθνικός Ὕμνος καί τό “Τῇ Ὑπερμάχῳ” εἶναι “in”, ὄχι ντεμοντέ Ἐμεῖς εἴμαστε οἱ γνήσιοι Μακεδόνες – Δέν καταδεχθήκαμε ποτέ νά σφετεριστοῦμε τίς ταυτότητες ἄλλων»

Ἡ ἀνωτερότης ἑνός πολιτισμοῦ ἀκατάδεκτου στήν ἀντιγραφή

Μανώλης Κοττάκης
Τά θέματα Ἱστορίας δέν κλείνουν ποτέ ἐπειδή τό θέλουν οἱ πολιτικοί.