Μηνύσεις του εκδότη της «δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη, για τα ψεύδη Μιωνή και Παπασταύρου

Σε ανακοίνωση προέβη ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατίας», Ιωάννης Φιλιππάκης, μετά την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο.

Στην ανακοίνωσή του ο κύριος Φιλιππάκης γνωστοποιεί πως κατέθεσε μηνύσεις κατά του «πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ», Σάμπυ Μιωνή, αλλά και του «επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή», Σταύρου Παπασταύρου, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση. Επίσης, τόνισε πως οι Μιωνή και Παπασταύρου αλλά και οι «εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους», θα λάβουν την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του Ιωάννη Φιλιππάκη:

Μετά την πανηγυρική δικαίωση εμού και της «δημοκρατίας» από τον Άρειο Πάγο, κατέθεσα μήνυση κατά του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάμπυ Μιωνή, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση.

Επίσης, κατέθεσα μήνυση κατά του Σταύρου Παπασταύρου, επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης στην οποία προέβη, στηρίζοντας την σκευωρία που κατέπεσε, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εντός των επόμενων ημερών, ακολουθεί και η κατάθεση αγωγής εναντίον του Μιωνή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω αλλά και σειρά νομικών ενεργειών κατά παντός υπευθύνου ή «διαφημιστή» της πρωτοφανούς σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος μας.

Παρά την ανοχή μας, επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Μιωνής συνεχίζει την ίδια τακτική ύβρεων και συκοφαντιών (περί δήθεν Ναζί, εκβιαστών και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων) με μόνιμο και πρόθυμο συμπαραστάτη και μάρτυρά του, τον Παπασταύρου. Παράλληλα, συνεχίζει την τακτική που ακολουθεί εδώ και δέκα χρόνια στην προσπάθειά τους να μας φιμώσουν. Δυστυχώς, τόσο για τους δύο όσο και για τους εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους, θα λάβουν πάλι την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης

Εκδότης

Ειδήσεις / Άρθρα

Ὀργή κατά τῶν ὑπουργῶν τοῦ ΠΑΣΟΚ στήν Κ.Ο. τῆς Νέας Δημοκρατίας

Εφημερίς Εστία
Ὁ ὑπουργός Ἐπικρατείας Ἄκης Σκέρτσος, μέ τήν σύμφωνη γνώμη τοῦ ὑπουργοῦ Ἐσωτερικῶν Θεόδωρου Λιβάνιου, βασικός εἰσηγητής τῆς ἰδέας γιά τό ἀσυμβίβαστο ὑπουργοῦ-βουλευτοῦ καί τήν μείωση τῶν ἑδρῶν – Βολές Μπουκώρου κατά ὑπουργῶν Δημοσίας Τάξεως μέ καταγωγή ΠΑΣΟΚ γιά τίς ὑποκλοπές καί γιά ἐπιλεκτική ἀποστολή στοιχείων στήν Εὐρωπαία Εἰσαγγελέα

Ἡ παγίδα τῶν Ἀθέων καί ἡ ἐξουδετέρωσή της

Μανώλης Κοττάκης
Η Ελλάδα εἶναι Δημοκρατία.

Ἐνεργειακό σόκ πρό τῶν πυλῶν

Εφημερίς Εστία
Τό δεύτερο τρίμηνο τοῦ ἔτους ἀναμένεται νά ἀποτυπωθοῦν οἱ ἐπιπτώσεις τῆς πολεμικῆς συγκρούσεως στήν Μέση Ἀνατολή στήν ἑλληνική οἰκονομία.

Ἡ Μεγάλη Τετάρτη τῶν ποιητῶν καί τό σήμερα

Δημήτρης Καπράνος
«Ὁλοένα οἱ κάκτοι μεγαλώνουν κι ὁλοένα οἱ ἄνθρωποι ὀνειρεύονται σά νά ’ταν αἰώνιοι. Ὅμως τό μέσα μέρος τοῦ Ὕπνου ἔχει ὅλο φαγωθεῖ καί μπορεῖς τώρα νά ξεχωρίσεις καθαρά τί σημαίνει κεῖνος ὁ μαῦρος ὄγκος πού σαλεύει. Ὁ λίγες μέρες πρίν ἀκόμη μόλις ἀναστεναγμός. Καί τώρα μαῦρος αἰῶνας»…

Παρασκευή, 8 Ἀπριλίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
O ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΟΧΙ ΔΕΚΑ;