Μηνύσεις του εκδότη της «δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη, για τα ψεύδη Μιωνή και Παπασταύρου

Σε ανακοίνωση προέβη ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατίας», Ιωάννης Φιλιππάκης, μετά την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο.

Στην ανακοίνωσή του ο κύριος Φιλιππάκης γνωστοποιεί πως κατέθεσε μηνύσεις κατά του «πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ», Σάμπυ Μιωνή, αλλά και του «επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή», Σταύρου Παπασταύρου, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση. Επίσης, τόνισε πως οι Μιωνή και Παπασταύρου αλλά και οι «εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους», θα λάβουν την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του Ιωάννη Φιλιππάκη:

Μετά την πανηγυρική δικαίωση εμού και της «δημοκρατίας» από τον Άρειο Πάγο, κατέθεσα μήνυση κατά του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάμπυ Μιωνή, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση.

Επίσης, κατέθεσα μήνυση κατά του Σταύρου Παπασταύρου, επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης στην οποία προέβη, στηρίζοντας την σκευωρία που κατέπεσε, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εντός των επόμενων ημερών, ακολουθεί και η κατάθεση αγωγής εναντίον του Μιωνή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω αλλά και σειρά νομικών ενεργειών κατά παντός υπευθύνου ή «διαφημιστή» της πρωτοφανούς σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος μας.

Παρά την ανοχή μας, επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Μιωνής συνεχίζει την ίδια τακτική ύβρεων και συκοφαντιών (περί δήθεν Ναζί, εκβιαστών και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων) με μόνιμο και πρόθυμο συμπαραστάτη και μάρτυρά του, τον Παπασταύρου. Παράλληλα, συνεχίζει την τακτική που ακολουθεί εδώ και δέκα χρόνια στην προσπάθειά τους να μας φιμώσουν. Δυστυχώς, τόσο για τους δύο όσο και για τους εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους, θα λάβουν πάλι την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης

Εκδότης

Ειδήσεις / Άρθρα

Πρός ἀναθεώρηση τό πακέτο παροχῶν ἄν παραταθεῖ ἡ κρίσις στό Ἰράν

Εφημερίς Εστία
Γιά «ἀναπροσαρμογή στά σχέδια γιά τά ἔτη 2026-2027» μίλησε χθές ὁ κ. Μητσοτάκης, ὁ ὁποῖος ἐξέφρασε τήν δυσφορία του γιά τήν «παράταση τοῦ πολέμου» – Ἠχηρά προειδοποίησις ΣΕΒ γιά τίς ἐπενδύσεις – Στά 100 δολλάρια τό βαρέλι

Τό διεθνές οἰκονομικό κατεστημένο καί ὁ κύριος Πρωθυπουργός

Μανώλης Κοττάκης
Η χθεσινή συζήτηση στήν Βουλή γιά τήν κύρωση τῆς σύμβασης τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας μέ τήν ἀμερικανική ἑταιρεία Chevron ἦταν ἀποκαλυπτική σέ τρία ἐπίπεδα.

Κυνισμός Τράμπ: Οἱ ΗΠΑ κερδίζουν ἀπό τήν αὔξηση τῶν τιμῶν πετρελαίου!

Εφημερίς Εστία
Τεχεράνη.- Καταιγιστικές εἶναι οἱ ἐξελίξεις στά πολεμικά μέτωπα στήν Μέση Ἀνατολή, καθώς οἱ Ἰρανοί ὁρκίζονται ἐκδίκηση, οἱ Ἰσραηλινοί βομβαρδίζουν ἀκόμη καί τό κέντρο τῆς Βηρυτοῦ καί ὁ Ἀμερικανός Πρόεδρος παραδέχεται ὅτι ἡ χώρα ἐπωφελεῖται οἰκονομικῶς ἀπό τήν αὔξηση τῶν τιμῶν στά καύσιμα.

Οἱ καθηγητές καί τό δυστοπικό σχολικό περιβάλλον

Δημήτρης Καπράνος
Παραμένουμε στό θέμα τοῦ θανάτου τῆς καθηγητρίας Σοφίας Χρηστίδου, ὁ ὁποῖος ἐπανέφερε στό προσκήνιο ἕνα θέμα πού δυστυχῶς συχνά ἀποσιωπᾶται: Τόν ἐκφοβισμό πού δέχονται οἱ ἐκπαιδευτικοί μέσα στό ἴδιο τό σχολικό περιβάλλον.

Σάββατον, 12 Μαρτίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ