ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025

Μεγάλη Βρεταννία: Πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Φέτος το ξενοδοχείο υποστηρίζει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου»

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας έλαμψε και πάλι και το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο στο ιστορικό ξενοδοχείο. Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενοδοχείου, που φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία καλεσμένων, σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το πανύψηλο έλατο ύψους 7 μέτρων δεσπόζει στο εντυπωσιακό λόμπυ διακοσμημένο με περίτεχνα στολίδια και πάνω από 20 χιλιάδες αστραφτερά λαμπάκια δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό. Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και η ατμόσφαιρα να μην πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας, όμως ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, φέτος θα υποστηρίξει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», που τα τελευταία 23 χρόνια με την καθοδήγηση του πάτερ Αντωνίου φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, από 4/12/2021 και για τους επόμενους 6 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με σκοπό τη συνεισφορά στο έργο του οργανισμού.

  • Στο βίντεο που ακολουθεί, η μικρή Ελένη από την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με πίστη, αγάπη και ελπίδα φωτίζει μαγικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις καρδιές μας:

 

Ειδήσεις / Άρθρα

Τί συμβαίνει μέ τήν χρυσῆ λίρα

Εφημερίς Εστία
Γιατί οἱ Ἕλληνες τήν ἐπιλέγουν ὡς ἐπένδυση – Ἡ τιμή της ἔχει ἀπογειωθεῖ καί συνεχίζει νά ἀνατιμᾶται – Τί δείχνουν τά στοιχεῖα τῶν ἀγοραπωλησιῶν ἀπό τήν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος

Ὁ Κύριος ἀπουσιάζει

Μανώλης Κοττάκης
Διανύουμε μία περίοδο τοῦ χρόνου πού ἐκπαιδεύουμε τούς ἑαυτούς μας στό ὄνειρο, στήν φιλοδοξία, στήν ἐλπίδα, στήν προοπτική ὅτι τά πράγματα θά ἀλλάξουν.

Κατέπεσε τό ἀεροσκάφος τοῦ Λίβυου Α/ΓΕΕΘΑ κοντά στήν Ἄγκυρα

Εφημερίς Εστία
Iδιωτικό ἀεροσκάφος Falcon 50, στό ὁποῖο ἐπέβαιναν πέντε ἐπιβάτες, συμπεριλαμβανομένου τοῦ Ἀρχηγοῦ τοῦ Ἐπιτελείου τῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων τῆς Λιβύης, στρατηγοῦ Μοχάμεντ Ἀλί Ἀχμέντ-ἀλ Χαντάντ, ἐχάθη ἀπό τίς ὀθόνες τῶν ραντάρ μετά τήν ἀπογείωσή του ἀπό τό ἀεροδρόμιο Ἐσένμπογκα τῆς Ἄγκυρας.

Ὁ Μίκης, ὁ Σεφέρης, ὁ Καλδάρας, ὁ Μούτσιος καί ἡ ἄνω τελεία

Δημήτρης Καπράνος
Μέ τόν ἐξαίρετο μουσικό καί ἄνθρωπο Ἀπόστολο Καλδάρα συνεργάσθηκα ἐπί ἕνα χρόνο, στήν ἐκπομπή τῆς δημοσίας τηλεοράσεως «Ἀφετηρίες».

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 1965

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΒΑΤΡΑΧΟΣΟΥΠΑ