Μεγάλη Βρεταννία: Πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Φέτος το ξενοδοχείο υποστηρίζει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου»

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας έλαμψε και πάλι και το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο στο ιστορικό ξενοδοχείο. Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενοδοχείου, που φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία καλεσμένων, σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το πανύψηλο έλατο ύψους 7 μέτρων δεσπόζει στο εντυπωσιακό λόμπυ διακοσμημένο με περίτεχνα στολίδια και πάνω από 20 χιλιάδες αστραφτερά λαμπάκια δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό. Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και η ατμόσφαιρα να μην πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας, όμως ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, φέτος θα υποστηρίξει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», που τα τελευταία 23 χρόνια με την καθοδήγηση του πάτερ Αντωνίου φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, από 4/12/2021 και για τους επόμενους 6 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με σκοπό τη συνεισφορά στο έργο του οργανισμού.

  • Στο βίντεο που ακολουθεί, η μικρή Ελένη από την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με πίστη, αγάπη και ελπίδα φωτίζει μαγικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις καρδιές μας:

 

Ειδήσεις / Άρθρα

Βίος ἀβίωτος

Εφημερίς Εστία
ΕΛΣΤΑΤ: Αὐξήσεις φωτιά σέ ἐνοίκια, κρέας, καφέ, σοκολάτα – Νέα ἄνοδος τοῦ δείκτου τιμῶν καταναλωτοῦ στό 2,5% τόν Δεκέμβριο – Πτῶσις στόν τζίρο τῶν ἐμπορικῶν καταστημάτων τά Χριστούγεννα! – 3,6% αὔξησις στήν διατροφή (ψωμί, κτηνοτροφικά, γαλακτοκομικά, φροῦτα)

Ὁ ἐγωισμός δέν εἶναι πολιτική ἀτζέντα

Μανώλης Κοττάκης
ΑΠΟ τήν ἀρχή τῶν ἀγροτικῶν κινητοποιήσεων ἡ Κυβέρνηση ἔδειξε τίς προθέσεις της: ἀντιμετώπισε τούς Ἕλληνες γεωργούς ὡς ἀντιπάλους, ὡς πολιτικούς ἐχθρούς, σέ κάποιες περιπτώσεις καί ὡς ἐγκληματίες. Ποτέ ὡς Ἕλληνες πολῖτες, ποτέ ὡς τέως ψηφοφόρους της.

Οὐκρανικά drones ἔπληξαν τρία ἑλληνικά τάνκερ

Εφημερίς Εστία
Ὀδησσός.– Τρία ἑλληνόκτητα δεξαμενόπλοια ἔπληξαν χθές στήν Μαύρη Θάλασσα οὐκρανικά drones.

Εἰς τό ὄνομά Του συμβαίνουν τά χειρότερα

Δημήτρης Καπράνος
Ἦταν ἕνα τραγούδι τοῦ ὁποίου τούς στίχους εἶχε γράψει ἡ ἀλησμόνητη παλιά μου γειτόνισσα (στήν Νίκαια) Σάσα Μανέτα καί τήν μουσική ὁ ἐπί σειράν ἐτῶν συνεργάτης καί καλός φίλος Γιῶργος Πολυχρονιάδης, ὁ ὁποῖος τό ἑρμήνευσε καί κέρδισε τό Πρῶτο Βραβεῖο στό «Φεστιβάλ Ἑλληνικοῦ Τραγουδιοῦ Θεσσαλονίκης», ὅταν ὑπῆρχε ἀκόμη Φεστιβάλ.

Παρασκευή, 14 Ἰανουαρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
O ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΖΑΝΝ