Με υπερηφάνεια, η AEGEAN μετέφερε τον Πάπα Φραγκίσκο κατά την ιστορική επίσκεψή Του στην Ελλάδα και από την Κύπρο

Ο Πάπας Φραγκίσκος ολοκλήρωσε το 35ο Αποστολικό Ταξίδι του στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας, 6 Δεκεμβρίου και μετά την τελετή αποχώρησης από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, επιβιβάστηκε στο Airbus A321neo της AEGEAN, αναχωρώντας από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Ρώμη.

Η AEGEAN είχε την τιμή να επιλεγεί για την υλοποίηση του ιστορικού αυτού ταξιδιού διάρκειας τριών ημερών στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας την πτήση από την Κύπρο στην Αθήνα, την αυθημερόν επίσκεψη στη Μυτιλήνη καθώς και την πτήση επιστροφής του Πάπα Φραγκίσκου και της παπικής συνοδείας στη Ρώμη.

Η επιλογή της AEGEAN για την υλοποίηση του αποστολικού ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί σημαντική αναγνώριση και ένδειξη εμπιστοσύνης για την ελληνική αεροπορική εταιρεία, αλλά και τη χώρα, καθώς είναι η πρώτη φορά που η AEGEAN επελέγη για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου ταξιδιού. Ταυτόχρονα, αποτελεί σημαντική πράξη εμπιστοσύνης στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τη σταθερή δέσμευση των ανθρώπων της AEGEAN να προσφέρουν μία άριστη εμπειρία ταξιδιού. Η υλοποίηση του αποστολικού ταξιδιού πραγματοποιήθηκε με ένα από τα νέα υπερσύγχρονα και περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον αεροσκάφη της AEGEAN τύπου Airbus A321neo, στελεχωμένο με αγγλόφωνο, ιταλόφωνο και ισπανόφωνο πλήρωμα καμπίνας, που συνόδευσε την αποστολή σε κάθε σταθμό.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN δήλωσε: «Αποτέλεσε εξαιρετικά μεγάλη τιμή για εμάς να προσφέρουμε την ελληνική μας φιλοξενία στην Αγιότητά Του, τον Πάπα Φραγκίσκο, ελπίζοντας να έχουμε συμβάλλει κι εμείς από την μεριά μας στην υποστήριξη της αποστολής Tου στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Ειδήσεις / Άρθρα

Πρό τῶν πυλῶν νέα ἀνάφλεξις στό Ἰράν

Εφημερίς Εστία
Τεχεράνη.- Αὐτό πού ἐφοβοῦντο οἱ διεθνεῖς ἀγορές συνέβη χθές τό ἀπόγευμα στόν Περσικό Κόλπο, ὅταν τό Ἰράν ἔσπασε τήν ἐκεχειρία πού ἴσχυε ἀπό τίς 7 Ἀπριλίου καί πυροδότησε νέο κλῖμα ἐντάσεως μέ ἀπρόβλεπτες ἐξελίξεις.

Εἴμαστε μοναδικοί στήν διαχείριση τοῦ χάους!

Δημήτρης Καπράνος
Μιά πρωτότυπη, ἀλλά ἀπό μία πλευρά λογική ἄποψη σχετικῶς μέ τό «γιατί εἴμαστε πρῶτοι στήν ναυτιλία καί γιατί οἱ πιλότοι μας εἶναι οἱ πρῶτοι στόν ἀέρα» ἔδωσε ἡ καθηγήτρια Μαρία Εὐθυμίου, μιλῶντας χθές στήν Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιῶς.

Πέμπτη, 5 Μαΐου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Η ΜΠΥΡΑ

«Ἐλεύθερη Θράκη»: 81 χρόνια ἐκδοτικῆς ζωῆς μέ καθοριστικό ρόλο στήν ἱστορία τοῦ τόπου

Εφημερίς Εστία
Γενέθλια εἶχε χθές ἡ ἡμερησία ἐφημερίς «Ἐλεύθερη Θράκη», ἡ ὁποία εἰσῆλθε στό 82ο ἔτος τῆς ἐκδοτικῆς της ζωῆς.

Tην Παρασκευή 08.05 με την «Εστία»: Η Ιστορία της Δραχμής

Εφημερίς Εστία
Την Παρασκευή  08.05 και κάθε Παρασκευή  με την  «Εστία»: Η ιστορία της Νεότερης Ελλαδας μέσα από τα χαρτονομισματα της δραχμής.