Με υπερηφάνεια, η AEGEAN μετέφερε τον Πάπα Φραγκίσκο κατά την ιστορική επίσκεψή Του στην Ελλάδα και από την Κύπρο

Ο Πάπας Φραγκίσκος ολοκλήρωσε το 35ο Αποστολικό Ταξίδι του στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας, 6 Δεκεμβρίου και μετά την τελετή αποχώρησης από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, επιβιβάστηκε στο Airbus A321neo της AEGEAN, αναχωρώντας από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Ρώμη.

Η AEGEAN είχε την τιμή να επιλεγεί για την υλοποίηση του ιστορικού αυτού ταξιδιού διάρκειας τριών ημερών στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας την πτήση από την Κύπρο στην Αθήνα, την αυθημερόν επίσκεψη στη Μυτιλήνη καθώς και την πτήση επιστροφής του Πάπα Φραγκίσκου και της παπικής συνοδείας στη Ρώμη.

Η επιλογή της AEGEAN για την υλοποίηση του αποστολικού ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί σημαντική αναγνώριση και ένδειξη εμπιστοσύνης για την ελληνική αεροπορική εταιρεία, αλλά και τη χώρα, καθώς είναι η πρώτη φορά που η AEGEAN επελέγη για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου ταξιδιού. Ταυτόχρονα, αποτελεί σημαντική πράξη εμπιστοσύνης στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τη σταθερή δέσμευση των ανθρώπων της AEGEAN να προσφέρουν μία άριστη εμπειρία ταξιδιού. Η υλοποίηση του αποστολικού ταξιδιού πραγματοποιήθηκε με ένα από τα νέα υπερσύγχρονα και περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον αεροσκάφη της AEGEAN τύπου Airbus A321neo, στελεχωμένο με αγγλόφωνο, ιταλόφωνο και ισπανόφωνο πλήρωμα καμπίνας, που συνόδευσε την αποστολή σε κάθε σταθμό.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN δήλωσε: «Αποτέλεσε εξαιρετικά μεγάλη τιμή για εμάς να προσφέρουμε την ελληνική μας φιλοξενία στην Αγιότητά Του, τον Πάπα Φραγκίσκο, ελπίζοντας να έχουμε συμβάλλει κι εμείς από την μεριά μας στην υποστήριξη της αποστολής Tου στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Ειδήσεις / Άρθρα

Oἱ «σκεπτόμενοι»

Μανώλης Κοττάκης
ΟΙ προσεχεῖς ἐκλογές ἔχουν ὅλες τίς προϋποθέσεις γιά νά εἶναι διαφορετικές

Ὁ κ. Γιαννίτσης «πόνεσε» τό Μαξίμου: Ἐπιτίθεται στήν διαφθορά Σημίτη!

Εφημερίς Εστία
Ἐνόχλησις Μητσοτάκη ἀπό τίς δηλώσεις τοῦ στενοῦ συνεργάτη τοῦ πρώην Πρωθυπουργοῦ γιά τό «200 φορές περισσότερη διαφθορά σήμερα»

Ἑστία, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΛΟΝ» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΙΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

Πολιτισμός τῆς αὐταρέσκειας

Εφημερίς Εστία
Τό Υπουργικό δίδυμο στό Ὑπουργεῖο Πολιτισμοῦ προβάλλει τό σαθρό ἐπιχείρημα τοῦ ἀριθμοῦ τῶν ἀρχαιολογικῶν μουσείων καί χώρων πού ἀποδόθηκαν (μωροφιλόδοξος νεολογισμός) στό κοινό τά τελευταῖα χρόνια

Τί ἀπαντᾶ στήν «ΕτΚ» τό Ὑπουργεῖο Πολιτισμοῦ γιά τήν SingularLogic

Εφημερίς Εστία
«Ἡ ἀνάθεση ἔγινε ἀποκλειστικά μέ κριτήριο τήν ὑψηλότερη οἰκονομική προσφορά, ἡ ὁποία ἀνῆλθε σέ 607.200 εὐρώ ἐτησίως, σχεδόν 10% πάνω ἀπό τήν τιμή ἐκκίνησης»