Με κάμερες Quantum 360° της DEFENDER λειτουργεί η Αστυνομική Διευ/νση της Βαλτιμόρης των Η.Π.Α.

Η κάμερα οπτικής απεικόνισης Quantum 360° της εταιρίας DEFENDER LLC, μέλος του Ομίλου EFA GROUP…

… εγκαταστάθηκε με επιτυχία στα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης και Υπηρεσίας Επιβολής του νόμου στη Βαλτιμόρη, μία από τις πιο απαιτητικές υπηρεσίες ασφαλείας των Η.Π.Α., λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.

Οι κάμερες με σύστημα επιτήρησης, καταγραφής και ανάλυσης δεδομένων της νεοφυούς DEFENDER με έδρα τη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, προσαρμόστηκαν τόσο σε οχήματα, όσο και στο Επιχειρησιακό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Βαλτιμόρης, αναβαθμίζοντας κατακόρυφα τις δυνατότητες στις καθημερινές επιχειρήσεις.

«Η απόδοση του συστήματοςQuantum 360°  υπερέβη τις προσδοκίες μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες που παρουσιάζει. Λαμβάνοντας δεδομένα μέσω live streaming video 360°σε 24ωρη βάση, το σύστημα αυτό φέρνει επανάσταση. Στόχος μας είναι να καταστεί το πλέον απαραίτητο εργαλείο για κάθε υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήδη κορυφαίες εταιρίες των Η.Π.Α. μας έχουν προσεγγίσει για να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί μας, ενώ αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε πάνω σε αίτημα ανάπτυξης του συστήματος αυτού για υπηρεσίες του δημόσιου τομέα στη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Derry Goberdhansingh, CTO της DEFENDER LLC.

«Οι νέες εξελίξεις δικαιώνουν την προ μηνών επιλογή μας να επενδύσουμε στρατηγικά ως Όμιλος EFA GROUP στη DEFENDER. Οι εταιρίες του Ομίλου μας, THEON SENSORS, SCYTALYS και EFA VENTURES, βρίσκονται σε συνεχή βιομηχανική συνεργασία με την DEFENDER για την ανάπτυξη νέων εκδόσεων και πρόσθετων εφαρμογών σε αυτόνομα οχήματα, φύλαξη συνόρων και στρατηγικών εγκαταστάσεων. Χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες τεχνολογίες των αισθητήρων της THEON SENSORS (κάμερες νυχτερινής όρασης & θερμικής απεικόνισης) και το λογισμικό της SCYTALYS (Συστήματα Διοίκησης, Ελέγχου και Επικοινωνιών)  στοχεύουμε σε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων υψηλής προστιθέμενης αξίας για την ενίσχυση διεθνών και εγχώριων πελατών σε στρατηγικά σημαντικούς επιχειρησιακούς τομείς», τόνισε ο κ. Μιχάλης Κολώτος, Director USOperations της ΤΗΕΟΝ SENSORS.

O Όμιλος EFA GROUP δραστηριοποιείται στην αγορά της αεροδιαστημικής, άμυνας και ασφάλειας και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Απασχολεί πάνω από 260 άτομα προσωπικό, ως επί το πλείστον Έλληνες επιστήμονες και μηχανικούς. Στον όμιλο ανήκουν η EFA VENTURES (Διεθνής Πάροχος Βιομηχανικών Συνεργασιών και Συναφών Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών), η ΤΗΕΟΝ SENSORS(Συστήματα Νυχτερινής Όρασης και Θερμικής Απεικόνισης), η SCYTALYS (Συστήματα Τακτικής Διοίκησης, Ελέγχου, Επικοινωνιών, Ζεύξης Δεδομένων, Εξομοίωσης, Λύσεις Διαλειτουργικότητας), η ESSYSTEMS(Ολοκληρωμένα Συστήματα Αισθητήρων με τεχνολογία MEMS και Λύσεις IoT) και η DEFENDER (Πανοραμικές Κάμερες και Συστήματα Ανάλυσης και Επεξεργασίας Εικόνας). Οι δραστηριότητες του EFAGROUP ενισχύονται από την epicos.com, τη μοναδική διεθνώς Β2Β διαδικτυακή πύλη για τον χώρο της Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Νέων Τεχνολογιών (ADHT). www.efagroup.eu Περισσότερες πληροφορίες στα:www.efaventures.com  www.theon.com  www.scytalys.com   www.esenssys.com  www.defenderai.com

Ειδήσεις / Άρθρα

Συγκίνησε ὁ Πρόεδρος στήν Μάνη: Ὑπό βροχήν στήν παρέλαση γιά τούς ἥρωες

Εφημερίς Εστία
Ἀπέρριψε εἰσήγηση περί ἀναβολῆς μέ τήν φράση «νά γίνει κανονικά» καί στάθηκε ὄρθιος ἐπί μισή ὥρα μέ ἰσχυρούς ἀνέμους

Τό modus operandi Ἀποδίδει γιά λίγο, σέ στιγματίζει γιά πάντα

Μανώλης Κοττάκης
ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ πρέπει νά τίς κερδίζεις στό φῶς τῆς ἡμέρας μέ τίμιο τρόπο. Ὄχι μέ κτυπήματα κάτω ἀπό τήν ζώνη.

Κλῖμα ἐντάσεως μέ τήν Ἑλλάδα καλλιεργεῖ ἡ Ἄγκυρα

Εφημερίς Εστία
Στήν καλλιέργεια κλίματος ἐντάσεων μέ τήν Ἑλλάδα προχωρεῖ ἡ Ἄγκυρα, μέ ἀναλύσεις τοῦ πρακτορείου Anadolu οἱ ὁποῖες ἐπικεντρώνονται στήν ἀνάπτυξη ἀμυντικῶν συστημάτων ἀπό τήν χώρα μας σέ νησιά τοῦ Αἰγαίου καί στήν Κύπρο.

Γιά νά θυμόμαστε ποιοί μᾶς προστάτευαν!

Δημήτρης Καπράνος
Παρακολουθῶντας τήν σειρά τῶν ἐκπομπῶν τοῦ Ἀλέξη Παπαχελᾶ γιά τήν πορεία καί κατάληξη τῆς «17Νοέμβρη», διαπιστώνει κανείς μερικά πράγματα, πού δείχνουν τήν νοσηρότητα τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ