ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2026

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς στην Κύπρο

Παιανία, Πέμπτη 13/05/2021

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για το έργο Κατασκευή της Α’ Φάσης του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, στην Κύπρο, ύψους 86,8 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Τη σύμβαση υπέγραψαν στο Δημαρχείο της πόλης Χρυσοχούς ο κ. Αντώνης Κουτσούλλης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου και o κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRAKAT.

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υπογράψαμε σήμερα το πρώτο έργο υποδομής που αναλαμβάνουμε στην Κύπρο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε, να αναλάβουμε μια τέτοια πρόκληση. Σας διαβεβαιώνω ότι οι άνθρωποι της Intrakat, με την υψηλή επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, με την εξαιρετική εταιρική κουλτούρα, με τη δημιουργικότητα, αφοσίωση και τελειομανία που τους διακρίνει, αποτελούν την εγγύηση για την άρτια και εμπρόθεσμη κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος (ΔΗΣΥ) στην Κύπρο, ο κ. Γιάννης Καρούσος, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου, ο κ. Σταύρου Μιχαήλ, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου, ο κ. Γιώτης Παπαχριστοφή, Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, ο κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, Δήμαρχος Πάφου, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου και της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής.

Το έργο αφορά την Κατασκευή της Α’ Φάσης του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, και συνίσταται σε αυτοκινητόδρομο μήκους 15 χλμ με δύο σήραγγες μήκους 900 μέτρων και πέντε υψηλές γέφυρες μήκους 1.400 μέτρων.

Ειδήσεις / Άρθρα

Μέ ἐπί κεφαλῆς ἕναν Παπαδόπουλο θά κατέλθει στίς ἐκλογές ὁ Ἠλίας Κασιδιάρης!

Εφημερίς Εστία
Τά σενάρια ἐπιστροφῆς τοῦ πρώην βουλευτῆ τῆς «Χρυσῆς Αὐγῆς», μέσῳ «δούρειου ἵππου» στήν Βουλή, καί τά δημοκρατικά ἀναχώματα

Σωσίβιο στόν κ. Κασιδιάρη ἐπένδυση στήν ἀποστασία

Εφημερίς Εστία
Τόν χαρακτήρισε «ἀντισυστημικό»! – Ἡ χλιαρή ἀντίδρασις τοῦ κ. Μητσοτάκη, ὁ ὁποῖος θά τόν ἀφήσει νά ἐπιτίθεται σέ Σαμαρᾶ καί Δένδια, μέχρι νά ἀποφασίσει ἄν θά τόν ἀποκλείσει μέ νέα τροπολογία ἤ θά διευκολύνει τήν κάθοδό του

Oἱ «σκεπτόμενοι»

Μανώλης Κοττάκης
ΟΙ προσεχεῖς ἐκλογές ἔχουν ὅλες τίς προϋποθέσεις γιά νά εἶναι διαφορετικές

Ὁ κ. Γιαννίτσης «πόνεσε» τό Μαξίμου: Ἐπιτίθεται στήν διαφθορά Σημίτη!

Εφημερίς Εστία
Ἐνόχλησις Μητσοτάκη ἀπό τίς δηλώσεις τοῦ στενοῦ συνεργάτη τοῦ πρώην Πρωθυπουργοῦ γιά τό «200 φορές περισσότερη διαφθορά σήμερα»

Ἑστία, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΛΟΝ» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΙΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»