Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συμμαχεί με το ΕΛΙΖΑ

Υπογράψτε την Πρόταση #safeforkids για ένα διαδίκτυο ασφαλές για τα παιδιά

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και το ΕΛΙΖΑ – Σωματείο Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μέσα από το διαδίκτυο.

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ως κύριος εκφραστής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας προς όφελος της κοινωνίας και το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, με πολυετή δράση στην πρόληψη και την πρώιμη παρέμβαση για κάθε μορφή κακοποίησης και παραμέλησης σε παιδιά, συμπορεύονται, έχοντας ως κοινό την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, την προσφορά, τη συνεργασία, τις συνέργειες για καλό σκοπό.

Οι δύο οργανισμοί συστρατεύονται για να υποστηρίξουν ενεργά την Ευρωπαϊκή κίνηση του ελβετικού οργανισμού, Fluri Foundation, που με την πρωτοβουλία του «JUSTICE INITIATIVE», εργάζεται για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας στα παιδιά, με επίκεντρο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης μέσα από το διαδίκτυο.

Το ΕΛΙΖΑ ηγείται της πρωτοβουλίας αυτής στην Ελλάδα και συμπορεύεται με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» για να υποστηρίξει την καμπάνια συλλογής υπογραφών που ξεκίνησε επίσημα στο Παρίσι στις 21.2.23 με την υποστήριξη της Ε.Ε., θυμάτων κακοποίησης και άλλων διεθνών φορέων της κοινωνίας των πολιτών.

Μαζί μπορούμε και πρέπει να τερματίσουμε τη σεξουαλική βία κατά των παιδιών στην Ευρώπη. Μαζί μπορούμε και πρέπει να απαιτήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει τη νομοθεσία και λαμβάνοντας μια παγκόσμια ηγετική θέση να ψηφίσει υπέρ της τρέχουσας πρότασης EU CSAM, που καθιστά δύσκολη ή αδύνατη την κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο.

Καλούμε όλα τα μέλη μας, εταιρείες και επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα, φορείς του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, καθώς και κάθε ενεργό πολίτη, να ψηφίσουν την πρόταση #safeforkids για ένα διαδίκτυο ασφαλές για τα παιδιά.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ  https://justice-initiative.eu/el/petition/

Ειδήσεις / Άρθρα

Τετάρτη, 10 Αὐγούστου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων

Ἰδού οἱ ἀποδείξεις γιά τό δεῖπνο: Ἐμφύλιος γιά «συμφέροντα» καί «χορηγούμενους»

Εφημερίς Εστία
Ἡ Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει «ὑπόγεια παιχνίδια» καί μιλᾶ πρώτη φορά γιά «πολιτικούς χορηγούμενους» τῶν συμφερόντων πού θέλουν νά πλήξουν τήν αὐτονομία τοῦ ΠΑΣΟΚ

Ἡ Ἑλλάς χάνει τίς συμμαχίες της στόν ἀραβικό κόσμο

Εφημερίς Εστία
Συμφωνία ἀμυντικῆς συνεργασίας ὑπέγραψαν Τουρκία καί Αἴγυπτος – Καταργεῖται στήν πράξη ἀπό τά λάθη μας στήν Κάσο ἡ μερική ὁριοθέτησις ΑΟΖ μέ τό Κάιρο

Αἰδώς, Ἀργεῖοι

Εφημερίς Εστία
Ὁ ἑλληνικός λαός ἔμαθε τί σημαίνουν τά «ἤρεμα νερά» μέ τόν Ἐρντογάν

Ἑλληνικά Apache στέλνονται γιά τήν ἄμυνα τῶν Ἐμιράτων

Εφημερίς Εστία
Παρά τό γεγονός ὅτι ἡ Σαουδική Ἀραβία ὑπέγραψε χθές ἀμυντική συμφωνία μέ τήν Τουρκία,η Ἑλλάς ὄχι μόνον δέν προτίθεται νά ἀποσύρει τούς πυραύλους Patriot πού ἔχει διαθέσει στήν χώρα αὐτήν, ἀλλά προτίθεται νά στείλει καί ζεῦγος ἐπιθετικῶν ἑλικοπτέρων Apache στά Ἡνωμένα Ἀραβικά Ἐμιρᾶτα, προκειμένου νά ἀναλάβουν ἀποστολές ἀναχαιτίσεως drones