Η MADG και η IDE υπέγραψαν Συμφωνία Συνεργασίας για Ολοκληρωμένες Υβριδικές Λύσεις Ηλεκτρικής Ισχύος

Cambridge (UK) & Κορωπί (Ελλάδα), 1η Φεβρουαρίου 2021…

… Η Marshall Aerospace and Defence Group (MADG) και η INTRACOMDEFENSE (IDE) υπέγραψαν συμφωνία με αντικείμενο τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη και υποστήριξη προηγμένων υβριδικών λύσεων ηλεκτρικής ισχύος για διεθνείς αγορές άμυνας και ασφάλειας αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η Marshall Aerospace and Defence Group (MADG) ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων συστημάτων, υποδομών, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών υποστήριξης για επιχειρήσεις πεδίου και την αντιμετώπιση κρισίμων καταστάσεων, για περισσότερα από 100 χρόνια. Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της παγκοσμίως, διεθνώς αναγνωρισμένες υπηρεσίες εφαρμοσμένης μηχανικής σε όλο το φάσμα των κυρίων δραστηριοτήτων της, στην παροχή σύνθετων υπηρεσιών υποστήριξης, τη σχεδίαση και ολοκλήρωση συστημάτων και εφαρμογής τεχνολογιών.

Η MADG διαθέτει προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης που ξεπερνά τα 1.800 άτομα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αφοσιωμένο στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στον τομέα των αεροδιαστημικών και αμυντικών εφαρμογών. Η MADG είναι μέρος της Marshall of Cambridge (Holdings) Limited, της εταιρείας χαρτοφυλακίου της οικογένειας Marshall. Ιδρυθείς το 1909, ο Όμιλος είχε κύκλο εργασιών 2,6 δισεκατομμυρίων λιρών το 2019 και απασχολεί περισσότερα από 6.300 άτομα.

Στo πλαίσιο της συμφωνίας, οι δύο εταιρείες θα αξιοποιήσουν τις συμπληρωματικές τεχνολογικές, κατασκευαστικές και εμπορικές δυνατότητές τους, για να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών παροχής ισχύος στο επιχειρησιακό πεδίο.

Η συνεργασία αυτή θα συνδυάσει την κορυφαία τεχνογνωσία της MADG σε μεταφερόμενες εγκαταστάσεις για την υποστήριξη των επιχειρήσεων, όπως κινητά στρατόπεδα, νοσοκομεία, εργαστήρια, υποδομή διανομής ηλεκτρικής ισχύος, προκεχωρημένους σταθμούς διοίκησης, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Υποστήριξης Πεδίου, με την τεχνολογία των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ισχύος (Hybrid Electric Power Systems – HEPS® ) της IDE στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας και της «έξυπνης» διαχείρισης και ελέγχου ισχύος.

Αναγνωρίζοντας τη διαθεσιμότητα της ηλεκτρικής ισχύος ως κρίσιμη παράμετρο στις ολοένα πιο κινητές και δικτυοκεντρικές επιχειρήσεις (network-centricoperations), οι MADG και IDE δεσμεύτηκαν σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης ευέλικτων ενεργειακών εφαρμογών, που θα περιλαμβάνουν αυτόνομες μονάδες ηλεκτρικής ισχύος, ολοκληρωμένα συστήματα μικροδικτύου (Microgrids), αλλά και λύσεις προσαρμοσμένες σε εξειδικευμένες απαιτήσεις. Μέσω αυτών, οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην παροχή οικονομικά αποδοτικών, αποτελεσματικών και ανθεκτικών λύσεων, φιλικών προς το περιβάλλον, που θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των σύγχρονων και μελλοντικών επιχειρήσεων.

Ειδήσεις / Άρθρα

Πέμπτη, 11 Αὐγούστου 1966

Εφημερίς Εστία
Πρό 60 ετων

Πῶς οἱ baby boomers διεμόρφωσαν καί ἐπεβάρυναν τό μέλλον τῶν νέων

Εφημερίς Εστία
Οἱ νέοι Εὐρωπαῖοι ἀντιμετωπίζουν δυσκολώτερη πρόσβαση στήν κατοικία καί ὑψηλότερη φορολογική πίεση, καθώς ἡ γήρανσις τοῦ πληθυσμοῦ αὐξάνει τίς δαπάνες γιά συντάξεις καί κοινωνική πρόνοια

Κώστας Βαρώτσος: «Δεν γίνεται να είσαι καλλιτέχνης και να μην κοιτάζεις την ιστορία και τον πολιτισμό»

Εφημερίς Εστία
Ο δημιουργός του «Δρομέα» ξεδιπλώνει μια πορεία που ξεκινά από την αμμουδιά της Κουρούτας και φτάνει σε εμβληματικά έργα σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για την τέχνη που ανήκει στο πλατύ κοινό, για τις εποχές που αλλάζουν και για την ανάγκη να συνεχίζεις - ακόμα κι όταν όλα γύρω σου καταρρέουν

​ «Παραιτοῦνται» οἱ ἀνακριτές πού χειρίζονται τόν φάκελλο τοῦ παράνομου στοιχηματισμοῦ

Εφημερίς Εστία
«Μαύρη τρῦπα» τοὐλάχιστον 1,5 δισ. εὐρώ γιά τό Ἑλληνικό Δημόσιο

Οι «βολικοί» φιλόσοφοι και η φωτεινή εξαίρεσίς τους

Εφημερίς Εστία
Μόλις ὁ Στέλιος Ράμφος ἐξέφρασε τήν διαφωνία του γιά τόν γάμο τῶν ὁμοφύλων ζευγαριῶν τόν ἐξαφάνισαν ἀπό τά μέσα ἐνημερώσεως