Η MADG και η IDE υπέγραψαν Συμφωνία Συνεργασίας για Ολοκληρωμένες Υβριδικές Λύσεις Ηλεκτρικής Ισχύος

Cambridge (UK) & Κορωπί (Ελλάδα), 1η Φεβρουαρίου 2021…

… Η Marshall Aerospace and Defence Group (MADG) και η INTRACOMDEFENSE (IDE) υπέγραψαν συμφωνία με αντικείμενο τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη και υποστήριξη προηγμένων υβριδικών λύσεων ηλεκτρικής ισχύος για διεθνείς αγορές άμυνας και ασφάλειας αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η Marshall Aerospace and Defence Group (MADG) ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων συστημάτων, υποδομών, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών υποστήριξης για επιχειρήσεις πεδίου και την αντιμετώπιση κρισίμων καταστάσεων, για περισσότερα από 100 χρόνια. Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της παγκοσμίως, διεθνώς αναγνωρισμένες υπηρεσίες εφαρμοσμένης μηχανικής σε όλο το φάσμα των κυρίων δραστηριοτήτων της, στην παροχή σύνθετων υπηρεσιών υποστήριξης, τη σχεδίαση και ολοκλήρωση συστημάτων και εφαρμογής τεχνολογιών.

Η MADG διαθέτει προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης που ξεπερνά τα 1.800 άτομα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αφοσιωμένο στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στον τομέα των αεροδιαστημικών και αμυντικών εφαρμογών. Η MADG είναι μέρος της Marshall of Cambridge (Holdings) Limited, της εταιρείας χαρτοφυλακίου της οικογένειας Marshall. Ιδρυθείς το 1909, ο Όμιλος είχε κύκλο εργασιών 2,6 δισεκατομμυρίων λιρών το 2019 και απασχολεί περισσότερα από 6.300 άτομα.

Στo πλαίσιο της συμφωνίας, οι δύο εταιρείες θα αξιοποιήσουν τις συμπληρωματικές τεχνολογικές, κατασκευαστικές και εμπορικές δυνατότητές τους, για να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών παροχής ισχύος στο επιχειρησιακό πεδίο.

Η συνεργασία αυτή θα συνδυάσει την κορυφαία τεχνογνωσία της MADG σε μεταφερόμενες εγκαταστάσεις για την υποστήριξη των επιχειρήσεων, όπως κινητά στρατόπεδα, νοσοκομεία, εργαστήρια, υποδομή διανομής ηλεκτρικής ισχύος, προκεχωρημένους σταθμούς διοίκησης, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Υποστήριξης Πεδίου, με την τεχνολογία των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ισχύος (Hybrid Electric Power Systems – HEPS® ) της IDE στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας και της «έξυπνης» διαχείρισης και ελέγχου ισχύος.

Αναγνωρίζοντας τη διαθεσιμότητα της ηλεκτρικής ισχύος ως κρίσιμη παράμετρο στις ολοένα πιο κινητές και δικτυοκεντρικές επιχειρήσεις (network-centricoperations), οι MADG και IDE δεσμεύτηκαν σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης ευέλικτων ενεργειακών εφαρμογών, που θα περιλαμβάνουν αυτόνομες μονάδες ηλεκτρικής ισχύος, ολοκληρωμένα συστήματα μικροδικτύου (Microgrids), αλλά και λύσεις προσαρμοσμένες σε εξειδικευμένες απαιτήσεις. Μέσω αυτών, οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην παροχή οικονομικά αποδοτικών, αποτελεσματικών και ανθεκτικών λύσεων, φιλικών προς το περιβάλλον, που θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των σύγχρονων και μελλοντικών επιχειρήσεων.

Ειδήσεις / Άρθρα

Πρός τί ἡ ἐξαγωγή τοῦ Predator σέ δικτατορίες

Μανώλης Κοττάκης
Ἡ ἐνέργεια συνδέει τά αὐταρχικά καθεστῶτα τῆς Μαδαγασκάρης, τοῦ Νότιου Σουδάν καί τῆς Οὐκρανίας

9 μονάδες ἡ διαφορά ΝΔ-ΕΛΑΣ

Εφημερίς Εστία
Η ΕΛΑΣ τοῦ Ἀλέξη Τσίπρα εἶναι δεύτερο κόμμα στήν πρόθεση ψήφου, συμφώνως πρός τήν δημοσκόπηση τῆς Alco, καί μάλιστα μέ μονοψήφια διαφορά ἀπό τήν Νέα Δημοκρατία.

Ὁ Ἐθνικός Ὕμνος δέν εἶναι «ταραντέλα» οὔτε «τραγούδι»

Δημήτρης Καπράνος
Δέν γνωρίζουμε ποιός εἶχε τήν φαεινή ἰδέα νά καθιερωθεῖ ἡ ἀνάκρουση τοῦ Ἐθνικοῦ Ὕμνου στούς ἀγῶνες μπάσκετ, ὅπου στίς κερκίδες ἐπικρατεῖ κατάσταση –ἐπιεικῶς– ἀπαράδεκτη, ἀλλά καί στό παρκέ συνήθως δέν ὑπάρχουν Ἕλληνες ἀθλητές!

Πέμπτη, 16 Ἰουνίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ

«Από το χάος στον κόσμο»: Έκθεση ζωγραφικής της Άννας Μαρίας Τσακάλη και του Εδουάρδου Σακαγιάν

Εφημερίς Εστία
Στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού 10 Ιουλίου – 23 Αυγούστου 2026