Η Lyktos Participations μεταβίβασε τις μετοχές που κατείχε στην Παγκρήτια Τράπεζα

Υπεγράφη σήμερα διμερής συμφωνία μεταξύ της Lyktos Participations και της Thrivest Holding LTD, βάσει της οποίας η πρώτη μεταβιβάζει στην δεύτερη όλες τις μετοχές που κατείχε στην Παγκρήτια Τράπεζα.

Έτσι η Lyktos Participations μεταβιβάζει στην Thrivest Holding LTD, 17.762.020 μετοχές που κατείχε στην Παγκρήτια Τράπεζα ( ποσοστό συμμετοχής 11,25%) .

Ο κ. Μιχάλης Σάλλας Πρόεδρος του Ομίλου Lyktos μετά την υπογραφή της παραπάνω συμφωνίας ευχήθηκε στο νέο Στρατηγικό Επενδυτή της Παγκρήτιας Τράπεζας καλή επιτυχία στο έργο του.

Ειδήσεις / Άρθρα

«Ἐλεύθερη Θράκη»: 81 χρόνια ἐκδοτικῆς ζωῆς μέ καθοριστικό ρόλο στήν ἱστορία τοῦ τόπου

Εφημερίς Εστία
Γενέθλια εἶχε χθές ἡ ἡμερησία ἐφημερίς «Ἐλεύθερη Θράκη», ἡ ὁποία εἰσῆλθε στό 82ο ἔτος τῆς ἐκδοτικῆς της ζωῆς.

Tην Παρασκευή 08.05 με την «Εστία»: Η Ιστορία της Δραχμής

Εφημερίς Εστία
Την Παρασκευή  08.05 και κάθε Παρασκευή  με την  «Εστία»: Η ιστορία της Νεότερης Ελλαδας μέσα από τα χαρτονομισματα της δραχμής.

Το Σάββατο 09.05 με την Εστία: Οι βασιλείς της Ελλάδος – Εικόνες & στιγμιότυπα

Εφημερίς Εστία
Το Σάββατο 09.05  με την Εστία: Οι βασιλείς της Ελλάδος – Εικόνες & στιγμιότυπα

Την Κυριακή 10.05 με την Εστία της Κυριακής: «Ο Γρίβας και η “Χ”»

Εφημερίς Εστία
Tην Κυριακή 10.05 με την «Εστία» αποκαλύπτεται ένα κρυφό κεφάλαιο της Ιστορίας.

Νόμους ἔχουμε, τάξη δέν ἔχουμε

Εφημερίς Εστία
Ἀποσπασματικά καί ἄκαμπτα μέτρα πού ἀφήνουν κενά – Ὑπερβολές καί ἔλλειψις ἐνημερώσεως πού ταλαιπωροῦν τούς πολῖτες – Ἐλλείπει ἡ «κουλτούρα ἀσφαλείας»