Η Φιλαρμονική μας πάει Κολλέγιο!

Κάθε Χριστούγεννα το Κολλέγιο Αθηνών τιμά την παράδοση προσφοράς και εθελοντισμού στο κραταιό σχολείο του Ψυχικού και υποδέχεται μέσα στους καταπράσινους χώρους του πλήθος επισκεπτών.

Πράγματι, ένα από τα Χριστουγεννιάτικα bazaar που κάθε χρόνο σπάει ταμία, είναι αυτό του Κολλεγίου. Και πως αλλιώς αφού από το 1981 μέχρι και σήμερα, η μεγάλη Κολλεγιακή οικογένεια, εθελοντές όλοι, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, εθελοντές γονείς, γονείς αποφοίτων και απόφοιτοι κατασκευάζουν πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες και ετοιμάζουν διασκεδαστικές δράσεις για αξέχαστες εμπειρίες.

Φέτος μάλιστα, το θεσμικό Κολλεγιακό bazaar «στόλισε» μουσικά και η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς «Ανδρέας Κατεβαίνης». Το κέφι μαθητών, γονέων και επισκεπτών ανέβηκε στο κόκκινο καθώς οι δεξιοτέχνες της Φιλαρμονικής μας ερμήνευσαν με τον δικό τους  μοναδικό τρόπο Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο.

Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γονέων – Parents Fund Drive Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα και Λένα Κωσταρίδη – Μαχαίρα αντίστοιχα.

Τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα όλων προς τη Φιλαρμονική μας, δέσμευσαν την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Προέδρου του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών, Λένας Παπαγγελάκη-Μπεράχα, ώστε η πολυβραβευμένη διεθνώς Φιλαρμονική μας με μαέστρο τον κύριο Φίλιππο Χίου, να είναι παρούσα και στο επόμενο bazaar του Κολλεγίου Αθηνών.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς επί τω έργω υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από το διήμερο bazaar του Κολλεγίου θα διατεθούν όπως πάντα υπέρ του Ταμείο Υποτροφιών για μαθητές του σχολείου.

Στην γυάλινη χιονόμπαλα της προσφοράς πολλοί οι νεαροί επισκέπτες!

Ομάδα εθελοντών μαθητών, γονέων, καθηγητών πανηγυρίζουν για την επιτυχία και του φετινού τους bazaar

Ειδήσεις / Άρθρα

Γιατί ἡ Ἑλλάς δέν καταγγέλλει τήν παραβίαση τῆς Διακηρύξεως τῶν Ἀθηνῶν;

Εφημερίς Εστία
Ὁ Ἐρντογάν τήν παρεβίασε δύο φορές: Μέ τίς προκλητικές δηλώσεις γιά τήν κατάληψη τῆς ἐλεύθερης Κύπρου καί μέ τό βέτο πού θέτει στήν ἄσκηση τῆς ἐθνικῆς κυριαρχίας μας στίς Ἀνατολικές Κυκλάδες – Θά νομιμοποιήσουμε διά τοῦ διαλόγου τίς γκρίζες ζῶνες;

Ροῦχα μαζί πού πλύθηκαν

Μανώλης Κοττάκης
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ νά πάρω στά σοβαρά τόν Πρόεδρο τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Κασσελάκη, ἀλλά λυπᾶμαι. Δέν δύναμαι.

«Θαῦμα» Κασσελάκη: Διέγραψε τόν Παπανώτα

Εφημερίς Εστία
ΣΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ τῶν ὑποψήφιων εὐρωβουλευτῶν τοῦ ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σοφίας Μπεκατώρου καί Δώρας Τσαμπάζη, ὅπως καί τοῦ ὑπουργοῦ Ὑγείας κ. Ἄδωνι Γεωργιάδη, ὑπέκυψε ὁ κ. Στέφανος Κασσελάκης.

Στόν Ὑμηττό, στόν Ἰλισσό καί στόν ὑπέροχο Μᾶνο

Δημήτρης Καπράνος
Κι ἔχει ἀνάψει ἡ κουβέντα περί μουσικῆς κι ἔχουμε φθάσει στό κεφάλαιο «Μᾶνος Χατζιδάκις».

Σάββατον, 18 Ἀπριλίου 1964

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΕΟΡΤΗ!