Η εταιρία Biostile επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα

Η πρωτοπόρος εταιρία Biostile επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην ελληνική αγορά.

Η εταιρία δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών προϊόντων που συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του οργανισμού.

Με εμπειρία από το 1991, η Biostile ηγείται στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και των καλλυντικών προϊόντων, με οδηγό τις βασικές αξίες της εταιρίας: ποιότητα, καινοτομία, προσαρμογή και αξιοπιστία. Ξεκινώντας από τη Σλοβενία, η εταιρία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε 11 ακόμη χώρες, δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα σε Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Τσεχία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Μετρώντας πλέον δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και πάνω από 220 υπαλλήλους, τα προϊόντα της Biostile δημιουργούνται από εξειδικευμένους επιστήμονες και ερευνητές με πρωτοποριακές φόρμουλες, περνώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχους των ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας. Με την έναρξη της δραστηριότητας της εταιρίας στην Ελλάδα, η Biostile κάνει διαθέσιμα τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά με στόχο να αλλάξουν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων συμβάλλοντας σε μια υγιή καθημερινότητα!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.biostile.gr.

Ειδήσεις / Άρθρα

Δυσφορία σέ Kυβέρνηση καί βουλευτές ἀπό τόν νέο τοπικό ΕΝΦΙΑ Λιβάνιου

Εφημερίς Εστία
Ἐν ἀγνοίᾳ τῶν συναρμοδίων οἰκονομικῶν ὑπουργείων τό νέο Τέλος Τοπικῆς Ἀνάπτυξης μέ ἐπιβάρυνση ἕως 33 εὐρώ ἀνά ἰδιοκτήτη κατοικίας – Ἐνόχλησις καί στούς δήμους: Θά παρεμβαίνει ὡς διάδικος τό Ὑπουργεῖο Ἐσωτερικῶν σέ δίκες μεταξύ ΟΤΑ καί 20.000 ὁμήρων συμβασιούχων

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: Πώς αντιδρούν κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Εφημερίς Εστία
Η Ολλανδία ήδη έχει θέσει μια σειρά ζητημάτων στο πλαίσιο των προωθούμενων αλλαγών, εκφράζοντας την ανησυχία της για το «τι μέλλει γενέσθαι»

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: Οι νομικές ενστάσεις σε σχέση με το CSA2

Εφημερίς Εστία
Σύμφωνα με τη Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η εθνική ασφάλεια παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη κάθε κράτους-μέλους της Ε.Ε.

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΕΡΕΥΝΑ – ΦΑΚΕΛΟΣ 2ο ΜΕΡΟΣ – Έως 4 δισ. € το κόστος για την Ελλάδα από τις προτεινόμενες αλλαγές

Εφημερίς Εστία
Τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, τράπεζες και υγεία βρίσκονται στο επίκεντρο των νέων απαιτήσεων, που συνολικά καλύπτει 18 κρίσιμους τομείς

Εἴχαμε ἄδικο γιατί εἴχαμε δίκιο πολύ νωρίς

Μανώλης Κοττάκης
Διαβάζω τήν κυριακάτικη ἀνάρτηση τοῦ Πρωθυπουργοῦ γιά τόν ἀπολογισμό στό κυβερνητικό ἔργο, ἀλλά, παραμονές τῆς ἑορτῆς τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, καμμία ἀναφορά σέ αὐτήν.