Γιώργος και Νικόλας Πατέρας δώρισαν στο Λιμενικό 35.000 μάσκες

Σε μια σημαντική κίνηση που αποσκοπεί στην προστασία από την επιδημία του κορωνοϊού…

… των στελεχών που φροντίζουν για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της χώρας προχώρησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δρ Γεώργιος Πατέρας, με την παράδοση σημαντικής ποσότητας υγειονομικού υλικού προς τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη.

Η δράση αυτή περιελάμβανε τη δωρεά 25.000 χειρουργικών μασκών, με σκοπό την προστασία των λιμενικών από τον «αόρατο εχθρό» και την κάλυψη των σχετικών αναγκών του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Δωρητής είναι η ναυτιλιακή εταιρία Contships Management Inc. του γνωστού εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα, που επίσης συμμετείχε στη δράση αυτή, δωρίζοντας με τη σειρά της άλλες 10.000 μάσκες για την προστασία από τον φονικό κορωνοϊό στο Λιμεναρχείο της Χίου, καθώς και στον Δήμο Οινουσσών.

Ειδήσεις / Άρθρα

«Τοκάτα για την Κόρη με το Καμένο Πρόσωπο»: Ενα σύγχρονο ορατόριο για την Ιστορία, τη μνήμη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Εφημερίς Εστία
Η «Τοκάτα για την Κόρη με το Καμένο Πρόσωπο» μετατρέπει τη σκηνή του Auditorium σε έναν χώρο όπου η μουσική και ο λόγος συναντιούνται, φωτίζοντας τη φθορά της μνήμης και την εύθραυστη φύση της αλήθειας.

Την Παρασκευή 03.04 με την «Εστία»: Η Ιστορία της Δραχμής

Εφημερίς Εστία
Την Παρασκευή 03.04 και κάθε Παρασκευή με την  «Εστία»: Η ιστορία της Νεότερης Ελλαδας μέσα από τα χαρτονομισματα της δραχμής.

Το Σάββατο 04.04 με την Εστία: Μία διπλή προσφορά

Εφημερίς Εστία
Το Σάββατο 04.04  με την Εστία μία διπλή προσφορά

Την Κυριακή 05.04 με την «Εστία» της Κυριακής: Ο πόλεμος του πετρελαίου

Εφημερίς Εστία
Την Κυριακή 05.04 με την  «Εστία»: Ο πόλεμος του πετρελαίου – Ολη η αλήθεια για τις συγκρούσεις για το μαύρο χρυσό

Μέλος τῆς Φιλικῆς Ἑταιρείας ὁ Μπετόβεν

Εφημερίς Εστία
Ὁμοφροσύνη φιλίην ποιεῖ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ