Για 8η χρονιά Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

«Ρούχα και αξεσουάρ που δεν φοράτε πια σχεδόν ποτέ, μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα άλλων».

Με αυτή τη σκέψη, οι «Φίλοι της Μέριμνας» πραγματοποιούν για όγδοη χρονιά το καλοκαιρινό bazaar ρούχων, μια εκδήλωση που έγινε επιτυχημένος θεσμός, για την υποστήριξη των στόχων του σωματείου.

Το φετινό καλοκαιρινό bazaar ρούχων θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, Αθήνα, και θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και ποιότητας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ, καινούργια ή μεταχειρισμένα, επιλέγονται από τους «Φίλους της Μέριμνας» ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση και να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η αγορά τους δίνει στους επισκέπτες την ευχαρίστηση να τα φορέσουν και ταυτόχρονα να προσφέρουν ανακούφιση σε εκείνους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη. Συγχρόνως ο κύκλος ζωής των ρούχων ζωντανεύει, συμβάλλοντας μέσω της ανακύκλωσής τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται υπέρ των προγραμμάτων της «Μέριμνας», που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Περιμένουμε παλιούς και νέους Φίλους

Τετάρτη 14 Ιουνίου2μ.μ. – 7 μ.μ.

Πέμπτη 15Ιουνίου 12μ.μ. – 7μ.μ.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 12π.μ. – 7μ.μ. και

Σάββατο 17  Ιουνίου 12μ.μ – 7 μ.μ

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Ευαγγελισμός – Πλησίον Polis Park

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00,Τηλ. 210 6842833,

[email protected] – https://www.friendsofmerimna.gr/

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἀσυλία καί ἀκαταδίωκτο γιά τραπεζῖτες πού «κουρεύουν» δάνεια

Εφημερίς Εστία
Καί γιά ἀξιωματούχους πού ὑπογράφουν ἰδιωτικοποιήσεις ἐκποιῶντας μετοχές ΔΕΚΟ μέ χαμηλό τίμημα – Μόνο μετά ἀπό ἄδεια εἰδικῆς ἐπιτροπῆς τῆς Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος ἡ ἄσκησις ποινικῆς διώξεως ἐναντίον τους – Τί προβλέπει ἡ τροπολογία τοῦ Ὑπουργείου Οἰκονομικῶν πού κατετέθη στήν Βουλή

Οἱ ἰδέες ἔχουν δύναμη

Μανώλης Κοττάκης
ΤΟ ΒΡΑΔΥ τῶν ἐκλογῶν τῆς 9ης Ἰουνίου, οἱ ἄμεσοι συνεργάτες τοῦ Πρωθυπουργοῦ στό Μέγαρο Μαξίμου ἑτοίμασαν μία δήλωση πού ἀπεῖχε πάρα πολύ ἀπό τήν ἐπικρατοῦσα πολιτική ἀτμόσφαιρα στήν χώρα.

Καραμανλῆς -Σαμαρᾶς θά μιλήσουν σέ παρουσίαση βιβλίου

Εφημερίς Εστία
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ἀναμένεται ἡ παρουσίασις τοῦ βιβλίου τοῦ Διευθυντοῦ τῆς «Ἑστίας» κ. Μανώλη Κοττάκη «Οἱ ἀπόρρητοι φάκελοι Καραμανλῆ», καθώς πρόκειται νά τοποθετηθοῦν δύο πρώην Πρωθυπουργοί.

Ὁ σπουδαῖος μουσικός Νῖκος Σαραγούδας

Δημήτρης Καπράνος
Ἔψαχνα στά σόσιαλ νά βρῶ τήν εἴδηση γιά τήν ἀπώλεια τοῦ σπουδαίου μουσικοῦ Νίκου Σαραγούδα, ἀλλά δέν τήν εὕρισκα…

Σάββατον, 20 Ἰουνίου 1964

Πρό 60 ἐτῶν
O ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!