ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Για 8η χρονιά Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

«Ρούχα και αξεσουάρ που δεν φοράτε πια σχεδόν ποτέ, μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα άλλων».

Με αυτή τη σκέψη, οι «Φίλοι της Μέριμνας» πραγματοποιούν για όγδοη χρονιά το καλοκαιρινό bazaar ρούχων, μια εκδήλωση που έγινε επιτυχημένος θεσμός, για την υποστήριξη των στόχων του σωματείου.

Το φετινό καλοκαιρινό bazaar ρούχων θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, Αθήνα, και θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και ποιότητας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ, καινούργια ή μεταχειρισμένα, επιλέγονται από τους «Φίλους της Μέριμνας» ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση και να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η αγορά τους δίνει στους επισκέπτες την ευχαρίστηση να τα φορέσουν και ταυτόχρονα να προσφέρουν ανακούφιση σε εκείνους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη. Συγχρόνως ο κύκλος ζωής των ρούχων ζωντανεύει, συμβάλλοντας μέσω της ανακύκλωσής τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται υπέρ των προγραμμάτων της «Μέριμνας», που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Περιμένουμε παλιούς και νέους Φίλους

Τετάρτη 14 Ιουνίου2μ.μ. – 7 μ.μ.

Πέμπτη 15Ιουνίου 12μ.μ. – 7μ.μ.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 12π.μ. – 7μ.μ. και

Σάββατο 17  Ιουνίου 12μ.μ – 7 μ.μ

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Ευαγγελισμός – Πλησίον Polis Park

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00,Τηλ. 210 6842833,

i[email protected] – https://www.friendsofmerimna.gr/

Ειδήσεις / Άρθρα

Την Κυριακή 10.12 με την Εστία: Σύνταγμα Χωροφυλακής Αθηνών

Εφημερίς Εστία
Μη χάσετε στις 10.12 με την Εστία της Κυριακής: ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ • Το έπος της μάχης του Μακρυγιάννη!

Κυριάκο, χάσαμε

Εφημερίς Εστία
Ἡ Οὐάσιγκτων ἐγκαταλείπει τό Κίεβο ἀναγγέλλοντας ἐμμέσως τήν διακοπή τῆς χρηματοδοτήσεως, ἐνῷ τό ΝΑΤΟ προαναγγέλλει διά τοῦ Στόλτενμπεργκ τήν ἧττα τῆς Οὐκρανίας στό μέτωπο! – Τί ἐκέρδισε ἡ Ἑλλάς πού στάθηκε στήν σωστή πλευρά τῆς ἱστορίας;

Θά τά «δώσουμε», μιά μέρα, ξαφνικά

Μανώλης Κοττάκης
Διαπραγμάτευση κάτω ἀπό τό τραπέζι λόγῳ πολιτικοῦ κόστους

Πρεμιέρα τῆς «Νέας Ἀριστερᾶς» μέ ψῆφο πρός τούς τραπεζῖτες

Εφημερίς Εστία
ΟΙ 11 ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ βουλευτές τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἀνεκοίνωσαν χθές τό ὄνομα τοῦ φορέως τῆς Κοινοβουλευτικῆς Ὁμάδος πού συνεκρότησαν καί φέρει τήν ὀνομασία «Νέα Ἀριστερά».

Ἕνας ἀνήσυχος γεωπόνος τοῦ Μοντεβιδέο

Δημήτρης Καπράνος
Ὁ Ρομπέρτο Οὐάσιγκτων Καλκατέρα εἶναι γεωπόνος ἀπό τήν Οὐρουγουάη. Ὑπῆρξε διεθνής ποδοσφαιριστής, ἔπαιξε στήν Νασιονάλ τοῦ Μοντεβιδέο καί ὁ Δημήτριος Καρέλλας τόν ἔφερε νά παίξει, τό 1974, στήν «Νασιονάλ» (Ἐθνικός) τοῦ Πειραιῶς.