Για 8η χρονιά Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

«Ρούχα και αξεσουάρ που δεν φοράτε πια σχεδόν ποτέ, μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα άλλων».

Με αυτή τη σκέψη, οι «Φίλοι της Μέριμνας» πραγματοποιούν για όγδοη χρονιά το καλοκαιρινό bazaar ρούχων, μια εκδήλωση που έγινε επιτυχημένος θεσμός, για την υποστήριξη των στόχων του σωματείου.

Το φετινό καλοκαιρινό bazaar ρούχων θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, Αθήνα, και θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και ποιότητας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ, καινούργια ή μεταχειρισμένα, επιλέγονται από τους «Φίλους της Μέριμνας» ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση και να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η αγορά τους δίνει στους επισκέπτες την ευχαρίστηση να τα φορέσουν και ταυτόχρονα να προσφέρουν ανακούφιση σε εκείνους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη. Συγχρόνως ο κύκλος ζωής των ρούχων ζωντανεύει, συμβάλλοντας μέσω της ανακύκλωσής τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται υπέρ των προγραμμάτων της «Μέριμνας», που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Περιμένουμε παλιούς και νέους Φίλους

Τετάρτη 14 Ιουνίου2μ.μ. – 7 μ.μ.

Πέμπτη 15Ιουνίου 12μ.μ. – 7μ.μ.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 12π.μ. – 7μ.μ. και

Σάββατο 17  Ιουνίου 12μ.μ – 7 μ.μ

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Ευαγγελισμός – Πλησίον Polis Park

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00,Τηλ. 210 6842833,

[email protected] – https://www.friendsofmerimna.gr/

Ειδήσεις / Άρθρα

Τάσος Χαλκιᾶς: «Μετά ἀπό κάθε κακουχία πού μέ γονατίζει, ξανασηκώνομαι καί συνεχίζω»

Εφημερίς Εστία
«Ὕστερα ἀπό τό Νόμπελ τοῦ Ἐλύτη δέν παράγουμε τίποτε πνευματικό», λέει ὁ Ἕλληνας ἠθοποιός, ὁ ὁποῖος μιλᾶ στήν «ΕτΚ» γιά τούς μεγάλους του δασκάλους στό Ἐθνικό Θέατρο, τήν στροφή του στήν ἐπιθεώρηση, τήν συμμετοχή του σέ ἱστορικές θεατρικές παραγωγές, ἀλλά καί τήν πληγή τῆς καταστροφῆς τοῦ σπιτιοῦ του στήν μεγάλη πυρκαϊά στό Πόρτο Γερμενό

Ένας Οκτώβριος γεμάτος μουσική!

Εφημερίς Εστία
Από τον Μπετόβεν και τη σπουδαία Cleveland Orchestra μέχρι τον Γιώργο Απέργη, τη Janine Jansen, τον Julian Barnes και τους ξέφρενους ρυθμούς της Νότιας Ιταλίας, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μάς δίνει πολλούς και καλούς λόγους για να κλείσουμε θέση στην πλατεία.

Ἡ ἀκριβή ἐνέργεια, οἱ εἰσαγωγές καί οἱ «ἑλληνοποιήσεις» ἀδειάζουν τήν ἑλληνική γῆ

Εφημερίς Εστία
Σημαντική μείωση τῆς καλλιεργείας ρυζιοῦ σέ Θεσσαλονίκη καί Κεντρική Μακεδονία

«Λογαριασμό» στό Εἰδικό Δικαστήριο ἄνοιξε ἡ ΝΔ μέ τόν κ. Τριαντόπουλο

Εφημερίς Εστία
Φοβοῦνται συνέχεια μέ τόν πρώην ὑπουργό Καραμανλῆ σέ προεκλογική περίοδο

Ὅταν ἔχεις τέτοιους φίλους, νά φυλάγεσαι…

Δημήτρης Καπράνος
«Εἴμαστε δύο κράτη, ἕνα ἔθνος» ἔχει πεῖ ὁ Ταγίπ Ἐρντογάν, ἀναφερόμενος στήν Τουρκία καί τό Ἀζερμπαϊτζάν