Για 8η χρονιά Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

«Ρούχα και αξεσουάρ που δεν φοράτε πια σχεδόν ποτέ, μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα άλλων».

Με αυτή τη σκέψη, οι «Φίλοι της Μέριμνας» πραγματοποιούν για όγδοη χρονιά το καλοκαιρινό bazaar ρούχων, μια εκδήλωση που έγινε επιτυχημένος θεσμός, για την υποστήριξη των στόχων του σωματείου.

Το φετινό καλοκαιρινό bazaar ρούχων θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, Αθήνα, και θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και ποιότητας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ, καινούργια ή μεταχειρισμένα, επιλέγονται από τους «Φίλους της Μέριμνας» ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση και να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η αγορά τους δίνει στους επισκέπτες την ευχαρίστηση να τα φορέσουν και ταυτόχρονα να προσφέρουν ανακούφιση σε εκείνους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη. Συγχρόνως ο κύκλος ζωής των ρούχων ζωντανεύει, συμβάλλοντας μέσω της ανακύκλωσής τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται υπέρ των προγραμμάτων της «Μέριμνας», που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Περιμένουμε παλιούς και νέους Φίλους

Τετάρτη 14 Ιουνίου2μ.μ. – 7 μ.μ.

Πέμπτη 15Ιουνίου 12μ.μ. – 7μ.μ.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 12π.μ. – 7μ.μ. και

Σάββατο 17  Ιουνίου 12μ.μ – 7 μ.μ

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Ευαγγελισμός – Πλησίον Polis Park

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00,Τηλ. 210 6842833,

[email protected] – https://www.friendsofmerimna.gr/

Ειδήσεις / Άρθρα

«Ἐλεύθερη Θράκη»: 81 χρόνια ἐκδοτικῆς ζωῆς μέ καθοριστικό ρόλο στήν ἱστορία τοῦ τόπου

Εφημερίς Εστία
Γενέθλια εἶχε χθές ἡ ἡμερησία ἐφημερίς «Ἐλεύθερη Θράκη», ἡ ὁποία εἰσῆλθε στό 82ο ἔτος τῆς ἐκδοτικῆς της ζωῆς.

Tην Παρασκευή 08.05 με την «Εστία»: Η Ιστορία της Δραχμής

Εφημερίς Εστία
Την Παρασκευή  08.05 και κάθε Παρασκευή  με την  «Εστία»: Η ιστορία της Νεότερης Ελλαδας μέσα από τα χαρτονομισματα της δραχμής.

Το Σάββατο 09.05 με την Εστία: Οι βασιλείς της Ελλάδος – Εικόνες & στιγμιότυπα

Εφημερίς Εστία
Το Σάββατο 09.05  με την Εστία: Οι βασιλείς της Ελλάδος – Εικόνες & στιγμιότυπα

Την Κυριακή 10.05 με την Εστία της Κυριακής: «Ο Γρίβας και η “Χ”»

Εφημερίς Εστία
Tην Κυριακή 10.05 με την «Εστία» αποκαλύπτεται ένα κρυφό κεφάλαιο της Ιστορίας.

Νόμους ἔχουμε, τάξη δέν ἔχουμε

Εφημερίς Εστία
Ἀποσπασματικά καί ἄκαμπτα μέτρα πού ἀφήνουν κενά – Ὑπερβολές καί ἔλλειψις ἐνημερώσεως πού ταλαιπωροῦν τούς πολῖτες – Ἐλλείπει ἡ «κουλτούρα ἀσφαλείας»