Για 8η χρονιά Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

«Ρούχα και αξεσουάρ που δεν φοράτε πια σχεδόν ποτέ, μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα άλλων».

Με αυτή τη σκέψη, οι «Φίλοι της Μέριμνας» πραγματοποιούν για όγδοη χρονιά το καλοκαιρινό bazaar ρούχων, μια εκδήλωση που έγινε επιτυχημένος θεσμός, για την υποστήριξη των στόχων του σωματείου.

Το φετινό καλοκαιρινό bazaar ρούχων θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, Αθήνα, και θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και ποιότητας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ, καινούργια ή μεταχειρισμένα, επιλέγονται από τους «Φίλους της Μέριμνας» ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση και να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η αγορά τους δίνει στους επισκέπτες την ευχαρίστηση να τα φορέσουν και ταυτόχρονα να προσφέρουν ανακούφιση σε εκείνους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη. Συγχρόνως ο κύκλος ζωής των ρούχων ζωντανεύει, συμβάλλοντας μέσω της ανακύκλωσής τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται υπέρ των προγραμμάτων της «Μέριμνας», που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Περιμένουμε παλιούς και νέους Φίλους

Τετάρτη 14 Ιουνίου2μ.μ. – 7 μ.μ.

Πέμπτη 15Ιουνίου 12μ.μ. – 7μ.μ.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 12π.μ. – 7μ.μ. και

Σάββατο 17  Ιουνίου 12μ.μ – 7 μ.μ

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Ευαγγελισμός – Πλησίον Polis Park

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00,Τηλ. 210 6842833,

[email protected] – https://www.friendsofmerimna.gr/

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἡ ἡρωική νῆσος Ρῶ στό στόχαστρο τῆς Ἀγκύρας

Βαρβάρα Φανίδη
Ἀπειλοῦν μέ νέα Ἴμια μέσω τοῦ CNN Turk ἐπειδή κτίσθηκαν ἐκεῖ ξενῶνες μέ δωρεά ἰδιωτῶν

Ἡ μάχη γιά τό Αἰγαῖο δίδεται στήν Κύπρο

Εφημερίς Εστία
τοῦ Εὐθ. Π. Πέτρου

Ένα απέραντο ξέφραγο αμπέλι τά καλοκαίρια…

Δημήτρης Καπράνος
Γιά νά δούμε κάποια σημαντικά πράγματα. Κατά τό άρθρο 104 τού Κώδικος Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, ό πλοίαρχος «έχει τήν εὐθύνη τής διοικήσεως τού πλοίου».

Στα ίχνη των ανθρώπων

Εφημερίς Εστία
Με αδημοσίευτες εικόνες από τα ταξίδια του Γιάννη Ψιλάκη σε φυλές και πολιτισμούς του κόσμου κυκλοφορεί από το Μουσείο Μπενάκη το λεύκωμα «Ίχνη Ανθρώπων»

Σάββατον, 13 Αὐγούστου 1966

Βαρβάρα Φανίδη
Πρό 60 ετων