Φίλοι της Μέριμνας: Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στο Ζάππειο Μέγαρο 11-12-13 Νοεμβρίου

Μεγάλες προσφορές και ευκαιρίες!

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» ανοίγουν την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων Εορταγορών με το παραδοσιακό, Φιλανθρωπικό Βazaar τους, που είναι γνωστό για την πλούσια ποικιλία των αντικειμένων και, κυρίως, για τις καταπληκτικές ευκαιρίες που διαθέτει σε ρούχα και αξεσουάρ!

Έτσι, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω covid, οι «Φίλοι της Μέριμνας», το Σωματείο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που ιδρύθηκε για να προσφέρει στήριξη στους σκοπούς της Μέριμνας  μας περιμένει. 

Σας προσκαλούμε να συμβάλλουμε Ολοι Μαζί ώστε τα  παιδιά της Υπηρεσίας Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι,  της «Μέριμνας», που ζουν με μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια, να έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει και να παραμείνουν ασφαλή  στο ζεστό περιβάλλον της οικογένειας τους.  

Τα έσοδα του Bazaar, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από την Πέμπτη 11 έως το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, θα διατεθούν γι’ αυτό το σκοπό.

Σε αυτή την τριήμερη γιορτή, θα είναι μαζί μας την Παρασκευή το μεσημέρι, ο αγαπημένος συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης. Όσοι βρεθούμε εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική, γιορτινή ατμόσφαιρα και να περιηγηθούμε σε ένα πολύχρωμο «παζάρι» γεμάτο πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, πολλές γλυκές λιχουδιές, γούρια,  χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, καθώς και μια εκλεκτή συλλογή από εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα – όλα σε πολύ προσιτές τιμές.  

Μεγάλες είναι φέτος οι εκπλήξεις και στη λαχειοφόρο αγορά του Χριστουγεννιάτικου Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», με ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα, όπως ταξίδια, ηλεκτρικό ποδήλατο, ηλεκτρικά πατίνια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα. Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Βazaar, είναι:

  • Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 14.00 – 20.00 
  • Παρασκευή  12 Νοεμβρίου, 10.00 – 20.00 &
  • Σάββατο 13 Νοεμβρίου, 10.00 – 17.00

Επίσης,  μη ξεχάσετε να κάνετε μια στάση στο μικρό «τοπικό» café, στην είσοδο. Εκεί θα απολαύσετε φρέσκους βιολογικούς χυμούς, smoothies και μια πλούσια ποικιλία αρωματικών καφέδων, που θα σας φτιάξουν τη μέρα! 

Λίγα λόγια για τη Μέριμνα

Η «Μέριμνα» – www.merimna.org.gr– είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους. Στα 26 χρόνια λειτουργίας της, η «Μέριμνα» παρείχε δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερα από 50.000 παιδιά & οικογένειες στην αρρώστια και τον θάνατο. Eπιμόρφωσε με πολύωρα προγράμματα περισσότερους από 4.500 εκπαιδευτικούς και 1.000 επαγγελματίες υγείας & ψυχικής υγείας. Επίσης, συνεργάστηκε με περισσότερα από 1.000 σχολεία για τη στήριξη μαθητών ύστερα από τραυματικά γεγονότα ή καταστροφές.

Οι «Φίλοι της Μέριμνας», σωματείο μη κερδοσκοπικό, με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν, στηρίζουν εδώ και 20 χρόνια, ηθικά και οικονομικά, τις υπηρεσίες της Μέριμνας και με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην προβολή και διάδοση του πολυσχιδούς έργου της.

Ειδήσεις / Άρθρα

Σάββατον, 28 Μαρτίου 1964

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Ξεχάστε τίς ἐκλογές τῆς παραγραφῆς τό «στικάκι» ἔχει ἀφήσει ἴχνη

Μανώλης Κοττάκης
Τό Σύνταγμα ἄλλαξε, ἀλλά ὄχι ὁ νόμος περί εὐθύνης Ὑπουργῶν! – Εἶναι ἀλήθεια ὅτι «κομιστής» τῶν μονταρισμένων διαλόγων στά ΜΜΕ εἶναι Βουλευτής τῆς ΝΔ; – Ἡ πανομοιότυπος τακτική: Στά «σκυλιά» οἱ χαμηλόβαθμοι λειτουργοί γιά νά γλυτώνουν οἱ ἔνοχοι: ὁ σταθμάρχης στά Τέμπη, ἀξιωματοῦχοι τῆς ΕΥΠ στίς ὑποκλοπές, ἡ συνεργάτις τοῦ Γραμματέως τοῦ Ὑπουργείου Ἐσωτερικῶν στά «μαίηλ» τῆς ἐπιστολικῆς ψήφου – Σύστημα ἡ καταστροφή τῶν ἀποδείξεων

Πληθωρισμός: Νύχτα σπαρμένη …μάγια!

Εφημερίς Εστία
ΜΙΑ ἀπίστευτη καί, συγχρόνως, μελαγχολική διαπίστωση: ἡ τελευταία ἀνακοίνωση τῆς Eurostat γιά τόν πληθωρισμό στήν χώρα μας τόν περασμένο Φεβρουάριο συμπύκνωσε πολλαπλές καί πολύμορφες ἁμαρτίες κυβερνώντων πενῆντα ἐτῶν.

Τήν μικρότερη ἀγοραστική δύναμη στήν ΕΕ ἔχουν οἱ Ἕλληνες

Εφημερίς Εστία
ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ κατάσταση πού εὑρίσκονται οἱ Ἕλληνες λόγῳ τῆς ἀκρίβειας καί τῶν χαμηλῶν εἰσοδημάτων ἐπιβεβαίωσαν τά στοιχεῖα πού δημοσιοποίησε σήμερα ἡ Eurostat.

Ὁ «βασικός μέτοχος» καί οἱ μοιραῖοι συμμέτοχοι

Δημήτρης Καπράνος
Πόσο καλύτερα θά ἦταν ὅλα γιά τήν Ἑλλάδα ἄν δέν εἶχε χαθεῖ ἡ εὐκαιρία γιά τόν «βασικό μέτοχο»!