ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026

Εστία Επενδυτική για επίθεση στο συνεργείο του OPEN: «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας»

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δημοσιογραφικό δυναμικό και σε όλα τα στελέχη του OPEN, για την άνανδρη και αήθη, οπαδικής έμπνευσης, επίθεση που δέχθηκε το συνεργείο μετάδοσης κατά την επιτέλεση του έργου του.

Είναι απορίας άξιον η επιλογή να «εκφραστεί» η «οργή των αγανακτισμένων τηλεθεατών» στον πλέον αντικειμενικό τηλεοπτικό σταθμό. Στις μαύρες μέρες που ζούμε, κάποιοι επιχειρούν να κάψουν και να κάμψουν και τα ελάχιστα προπύργια της ανεξάρτητης ενημέρωσης. Σημεία των καιρών…»

Ειδήσεις / Άρθρα

200 φορές μεγαλύτερη ἡ διαφθορά ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Τσοχατζόπουλου!

Εφημερίς Εστία
Τί εἶπε ὁ πρώην ὑπουργός Τάσος Γιαννίτσης στόν τηλεοπτικό σταθμό One καί ἄφησε ἄφωνο τόν Γιῶργο Μουρούτη καί τούς λοιπούς συμμετέχοντες – «Κακῶς δέν ἔχουν μπεῖ καί ἄλλοι φυλακή»

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΙ ΤΟΥ ΕΝ ΠΛΩ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ»

Την Παρασκευή 25.09 με την Εστία: Νομίσματα της Αρχαίας Ελλάδας

Εφημερίς Εστία
Tην Παρασκευή 25.09 και κάθε Παρασκευή με την «Εστία»: Νομίσματα της Αρχαίας Ελλάδας

Το Σάββατο 26.09 με την Εστία: Ιωάννης Καποδίστριας

Εφημερίς Εστία
Το Σάββατο 26.09 με την Εστία: Ιωάννης Καποδίστριας

Την Κυριακή 27.9 με την «Εστία» της Κυριακής: «Η δολοφονία του Καποδίστρια και το σκοτεινό παρασκήνιο»

Εφημερίς Εστία
Tην Κυριακή 27.09 η «Εστία» θυμάται: «Η δολοφονία του Καποδίστρια και το σκοτεινό παρασκήνιο»