Εστία Επενδυτική: Ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε. της «λίστας Πέτσα»

Kαταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν  τα Μ.Μ.Ε.,  στα οποία διανεμήθηκε το περίφημο κονδύλι των 20 εκ. (διαδικασίες, κριτήρια κλπ.)

O κ. Πέτσας προφανώς μένοντας ικανοποιημένος από την σκανδαλώδη διαχείριση των ενημερωτικών κονδυλίων για τον κορωνοϊό,   καλεί την Βουλή των Ελλήνων, να νομιμοποιήσει την προσπάθειά του να χειραγωγήσει τα Μ.Μ.Ε. και να ελέγξει απόλυτα   την ενημέρωση, λαμβάνοντας παράλληλα και την απαιτούμενη ασυλία.

Τα φαινόμενα της “εξαγοράς” της ενημέρωσης μέσω της λίστας Πέτσα, της παρέμβασης στην διανομή διαφημιστικών κονδυλίων, του ξεδιάντροπου ελέγχου της διανομής, των πάσης φύσεως απειλών, διασποράς ψευδών φημών και συκοφαντιών  έχουν τον ίδιο στόχο: Να πάψουν να υπάρχουν ενοχλητικές φωνές!

Σας διαβεβαιώνουμε  ότι δεν θα καμφθούμε από τις μεθόδους του λούμπεν παρακράτους που ανθούν στον χώρο του τύπου, τα τελευταία χρόνια. Είμαστε και θα είμαστε παρόντες στην καθημερινή μάχη της ανεξάρτητης ενημέρωσης. Να γνωρίζουν δε όλοι οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης ότι αργά ή γρήγορα, έρχεται η ώρα της λογοδοσίας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Δυσφορία σέ Kυβέρνηση καί βουλευτές ἀπό τόν νέο τοπικό ΕΝΦΙΑ Λιβάνιου

Εφημερίς Εστία
Ἐν ἀγνοίᾳ τῶν συναρμοδίων οἰκονομικῶν ὑπουργείων τό νέο Τέλος Τοπικῆς Ἀνάπτυξης μέ ἐπιβάρυνση ἕως 33 εὐρώ ἀνά ἰδιοκτήτη κατοικίας – Ἐνόχλησις καί στούς δήμους: Θά παρεμβαίνει ὡς διάδικος τό Ὑπουργεῖο Ἐσωτερικῶν σέ δίκες μεταξύ ΟΤΑ καί 20.000 ὁμήρων συμβασιούχων

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: Πώς αντιδρούν κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Εφημερίς Εστία
Η Ολλανδία ήδη έχει θέσει μια σειρά ζητημάτων στο πλαίσιο των προωθούμενων αλλαγών, εκφράζοντας την ανησυχία της για το «τι μέλλει γενέσθαι»

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: Οι νομικές ενστάσεις σε σχέση με το CSA2

Εφημερίς Εστία
Σύμφωνα με τη Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η εθνική ασφάλεια παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη κάθε κράτους-μέλους της Ε.Ε.

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΕΡΕΥΝΑ – ΦΑΚΕΛΟΣ 2ο ΜΕΡΟΣ – Έως 4 δισ. € το κόστος για την Ελλάδα από τις προτεινόμενες αλλαγές

Εφημερίς Εστία
Τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, τράπεζες και υγεία βρίσκονται στο επίκεντρο των νέων απαιτήσεων, που συνολικά καλύπτει 18 κρίσιμους τομείς

Εἴχαμε ἄδικο γιατί εἴχαμε δίκιο πολύ νωρίς

Μανώλης Κοττάκης
Διαβάζω τήν κυριακάτικη ἀνάρτηση τοῦ Πρωθυπουργοῦ γιά τόν ἀπολογισμό στό κυβερνητικό ἔργο, ἀλλά, παραμονές τῆς ἑορτῆς τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, καμμία ἀναφορά σέ αὐτήν.