Εστία Επενδυτική: Ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε. της «λίστας Πέτσα»

Kαταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν  τα Μ.Μ.Ε.,  στα οποία διανεμήθηκε το περίφημο κονδύλι των 20 εκ. (διαδικασίες, κριτήρια κλπ.)

O κ. Πέτσας προφανώς μένοντας ικανοποιημένος από την σκανδαλώδη διαχείριση των ενημερωτικών κονδυλίων για τον κορωνοϊό,   καλεί την Βουλή των Ελλήνων, να νομιμοποιήσει την προσπάθειά του να χειραγωγήσει τα Μ.Μ.Ε. και να ελέγξει απόλυτα   την ενημέρωση, λαμβάνοντας παράλληλα και την απαιτούμενη ασυλία.

Τα φαινόμενα της “εξαγοράς” της ενημέρωσης μέσω της λίστας Πέτσα, της παρέμβασης στην διανομή διαφημιστικών κονδυλίων, του ξεδιάντροπου ελέγχου της διανομής, των πάσης φύσεως απειλών, διασποράς ψευδών φημών και συκοφαντιών  έχουν τον ίδιο στόχο: Να πάψουν να υπάρχουν ενοχλητικές φωνές!

Σας διαβεβαιώνουμε  ότι δεν θα καμφθούμε από τις μεθόδους του λούμπεν παρακράτους που ανθούν στον χώρο του τύπου, τα τελευταία χρόνια. Είμαστε και θα είμαστε παρόντες στην καθημερινή μάχη της ανεξάρτητης ενημέρωσης. Να γνωρίζουν δε όλοι οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης ότι αργά ή γρήγορα, έρχεται η ώρα της λογοδοσίας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Σάββατον, 6 Αὐγούστου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων

Ὑπερπτήσεις πάνω ἀπό νησιά καί παραβιάσεις ἄρχισε ξανά ἡ Τουρκία

Εφημερίς Εστία
Μία ἡμέρα μετά τήν ἐπίσκεψη τοῦ Πρωθυπουργοῦ Κυριάκου Μητσοτάκη στό Ἀγαθονήσι, τουρκικό drone πέταξε πάνω ἀπό τό Φαρμακονήσι

Τεχνολογίες τοῦ παρελθόντος διηγοῦνται τήν ἱστορία τῶν «ἐργαλείων πού ἄλλαξαν τόν κόσμο»

Εφημερίς Εστία
Στό πλαίσιο ἐκθέσεως στό Κέντρο Διαδόσεως Ἐπιστημῶν καί τό Μουσεῖο Τεχνολογίας «Νόησις», ὁ ὑπολογιστής τοῦ Ἀριστοτελείου, τό 1959, ἐκόστιζε ἄνω τῶν. 500.000 εὐρώ, σέ σημερινές τιμές

Ἐρωτήματα συγκυριαρχίας γιά τό καλώδιο στό Αἰγαῖο

Εφημερίς Εστία
Θολές ἡ συμφωνία πού ὑπέγραψε ὁ Πρωθυπουργός μέ τήν γαλλική Μeridiam καί ἡ τριμερής ΑΔΜΗΕ - GSI - Nexans

Ἡ στιβαρότητα τῆς Δεξιᾶς

Μανώλης Κοττάκης
H μνήμη μπορεῖ νά ὑποχωρεῖ ἐνίοτε, ἀλλά διαθέτει ἕνα χαρακτηριστικό: δέν διαγράφει τά γεγονότα