Ενημέρωση για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Η Παγκρήτια Τράπεζα Α.Ε., που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης (λεωφ. Ικάρου 5) (η Τράπεζα)…

… ανακοινώνει ότι ανέθεσε στην εταιρία QQUANT MasterServicer Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (η Quant)τη διαχείριση απαιτήσεών της σε καθυστέρηση, οι οποίες απορρέουν από επιχειρηματικά δάνεια και πιστώσεις που έχει χορηγήσει σε πελάτες της (οι Απαιτήσεις), η οποία αναμένεται να ξεκινήσει εντός του μηνός Απριλίου 2021. HQuantείναι εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με τον ν. 4354/2015 και την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής ΤτΕ 118/2017 (αρ. απόφασης 247/14.11.2017).

Η παραπάνω ανάθεση της διαχείρισης δεν επηρεάζει τη θέση των οφειλετών, εγγυητών ή άλλων υπόχρεων προσώπων, ούτε τους όρους αποπληρωμής των σχετικών οφειλών, περιλαμβανομένου του τρόπου καταβολής, που εξακολουθεί να πραγματοποιείται μέσω της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο της παραπάνω ανάθεσης, τα προσωπικά δεδομένα των οφειλετών της Τράπεζας, καθώς και των φυσικών προσώπων που συνδέονται, με οποιονδήποτε τρόπο, με τις Απαιτήσεις διαβιβάζονται στην Quant προς τον σκοπό της διαχείρισης των Απαιτήσεων.

Η Τράπεζα έχει ενημερώσει με προσωπικές επιστολές τους οφειλέτες και εγγυητές των Απαιτήσεων. Ενημερώνει επίσης τα πρόσωπα που συνδέονται, με οποιονδήποτε τρόπο με τις Απαιτήσεις (ενδεικτικά: τρίτους παρέχοντες εξασφαλίσεις, ειδικούς ή καθολικούς διαδόχους των ανωτέρω ή των οφειλετών και εγγυητών, εταίρους, νομίμους εκπροσώπουςή μέλη διοίκησης νομικών προσώπων, αντικλήτους, πληρεξουσίους ή δικηγόρους των ανωτέρω, δικαστικούς επιμελητές και συμβολαιογράφους, καθώς και πρόσωπα κατά των οποίων είναι δυνατό να προβληθεί δικαίωμα της Τράπεζας για την είσπραξη των Απαιτήσεων, π.χ. τρίτους στα χέρια των οποίων είναι δυνατόν να επιβληθεί κατάσχεση ή κατά των οποίων είναι δυνατόν να προβληθεί δικαίωμα συμψηφισμού) ότι η Quantθα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα τους που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση των Απαιτήσεων(ενδεικτικά: δεδομένα ταυτοποίησης και επικοινωνίας, στοιχεία δανειακής σύμβασης/λογαριασμού, π.χ. ποσό δανείου, εξασφαλίσεις, χρεωστικό υπόλοιπο, καταβολές, τυχόν οικονομικά στοιχεία που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο του δανείου κ.λπ.). Η Τράπεζα έχει λάβει τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα από τους οφειλέτες, εγγυητές, τρίτους παρέχοντες εξασφαλίσεις, ειδικούς ή καθολικούς διάδοχους των ανωτέρω, ή τα έχει συλλέξει η ίδια στο πλαίσιο συναλλακτικής σχέσης μαζί τους ή νόμιμα από διάφορες άλλες πηγές. Για τους σκοπούς της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της διαχείρισης των Απαιτήσεων υπεύθυνος επεξεργασίας αυτών είναι η Quant. Παράλληλα η Τράπεζα θα εξακολουθεί να επεξεργάζεται τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα ως δικαιούχος των Απαιτήσεων.

Τα υποκείμενα των προσωπικών δεδομένων μπορούν να ασκούν τα σχετικά με την παραπάνω επεξεργασία δικαιώματά τους (α) προς την Τράπεζα με επιστολή στη διεύθυνση Λ. Ικάρου 5, 71306, Ηράκλειο Κρήτης ή μέσω του δικτύου καταστημάτων με κατάθεση του σχετικού εντύπου, που διατίθεται σε αυτάή μέσω emailστην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected] και (β) προς την Quantμε επιστολή στη διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 66, 15 125 Μαρούσι ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επίσης, μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους (α) από την Τράπεζα μέσω της Ενημέρωσης Πελατών για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων που βρίσκεται διαρκώς αναρτημένη στην ιστοσελίδα της https://www.pancretabank.gr/privacy/privacypolicyκαι παρέχεται σε έντυπη μορφή και στα καταστήματα της Τράπεζας και (β) από την Quant μέσω τηςΠολιτικής Προστασίας Δεδομένων που βρίσκεται διαρκώς αναρτημένη στην ιστοσελίδα τηςhttps://www.qquant.gr/personal-data-protection-policy-gre/.

Ειδήσεις / Άρθρα

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας τήν ἐγγύηση ἀξιωματούχου τοῦ ΟΣΕ;

Μανώλης Κοττάκης
Συναντήθηκε συνεργάτης τοῦ κ. Μητσοτάκη μέ ἄλλον ἀξιωματοῦχο τοῦ ΟΣΕ καί τόν ἐνημέρωσε ὅτι «θά πάει φυλακή», ἀλλά θά «ἀνταμειφθεῖ»; – Ἡ μυστική συνάντησις τοῦ Πρωθυπουργοῦ μέ ὀλιγάρχη

Στό χεῖλος τῆς καταστροφῆς…

Εφημερίς Εστία
ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ πόσοι τόν Ἰούλιο τοῦ 1939 περίμεναν ὅτι μετά δύο μῆνες θά ξέσπαγε ὁ μεγαλύτερος Ἀρμαγεδδών στήν ἱστορία τῆς ἀνθρωπότητος.

Καραμανλῆς: Δέν πρόκειται νά κρυφθῶ πίσω ἀπό τήν βουλευτική ἀσυλία

Εφημερίς Εστία
Δέν θά κρυφθεῖ πίσω ἀπό καμμία βουλευτική ἀσυλία γιά τήν τραγωδία τῶν Τεμπῶν, δήλωσε ἐπανειλημμένως χθές ὁ πρώην ὑπουργός Μεταφορῶν κ. Κώστας Ἀχ. Καραμανλῆς, τονίζοντας ὅτι ἀντιτίθεται στά λαϊκά δικαστήρια.

Ἡ Κρήτη, ὁ Καζαντζάκης, ἡ Στέλλα κι ὁ Σεφέρης

Δημήτρης Καπράνος
Πέρασα ἕνα ἀκόμη ὄμορφο τριήμερο στήν Κρήτη.

Σάββατον, 28 Μαρτίου 1964

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ