Ένα υπέροχο οδοιπορικό στη Τζιά από τη δήμαρχο Ειρήνη Βελισσαροπούλου στην «Ελένη» (video)

Η Δήμαρχος Κέας, Ειρήνη Βελισσαροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη, στον Alpha.

Η δήμαρχος μίλησε για το νησί της, την Τζιά που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα και σε ένα υπέροχο «οδοιπορικό» παρουσίασε όσα μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.

Η Δήμαρχος μίλησε επίσης για το δίκτυο των μονοπατιών της Τζιάς, την Καρθαία, τα ναυάγια, τις παραλίες, τα καταγάλανα νερά της και πολλά άλλα. Κλείνοντας, η κ. Μενεγάκη εκδήλωσε την επιθυμία της να γνωρίσει τη Δήμαρχο από κοντά στην επόμενη επίσκεψη της στο νησί.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

Ειδήσεις / Άρθρα

ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

Εφημερίς Εστία
Για τον κινηματογράφο τα ελληνικά νησιά αποτελούν, εδώ και δεκαετίες, σκηνικά γεμάτα φως και ιστορία

Παυλόπουλος: Ἡ Ἀποκλειστική Οἰκονομική Ζώνη τῶν κρατῶν-μελῶν εἶναι καί ΑΟΖ τῆς ΕΕ

Εφημερίς Εστία
«Είναι θεσμικῶς αὐτονόητο ὅτι ἡ Ἀποκλειστική Οἰκονομική Ζώνη (ΑΟΖ) τῶν κρατῶν-μελῶν εἶναι καί ΑΟΖ τῆς ἴδιας τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης»

Βεστφαλιανή τάξις ἐναντίον ἠθικιστικῆς ἡγεμονίας: Ἡ σύγκρουσις Ρωσσίας-Δύσεως γιά τούς κανόνες τοῦ διεθνοῦς συστήματος

Εφημερίς Εστία
Πῶς ἡ στροφή τῆς Δύσεως ἀπό τήν ἠθική στόν «ἠθικισμό» καί τήν νομική ἀσυμμετρία ἀποδομεῖ τήν διπλωματία, ὑπονομεύει τήν στρατηγική σκέψη καί συγκρούεται μέ τήν προσήλωση τῆς Μόσχας στήν κρατική κυριαρχία.

Παρασκευή 19 Αὐγούστου 1966

Εφημερίς Εστία
Πρό 60 ετων

«Γαλάζια Πατρίδα»: δόγμα ἤ διοίκηση τῆς θάλασσας;

Εφημερίς Εστία
τῆς Στέλλας Κυβέλου*