Ένα υπέροχο οδοιπορικό στη Τζιά από τη δήμαρχο Ειρήνη Βελισσαροπούλου στην «Ελένη» (video)

Η Δήμαρχος Κέας, Ειρήνη Βελισσαροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη, στον Alpha.

Η δήμαρχος μίλησε για το νησί της, την Τζιά που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα και σε ένα υπέροχο «οδοιπορικό» παρουσίασε όσα μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.

Η Δήμαρχος μίλησε επίσης για το δίκτυο των μονοπατιών της Τζιάς, την Καρθαία, τα ναυάγια, τις παραλίες, τα καταγάλανα νερά της και πολλά άλλα. Κλείνοντας, η κ. Μενεγάκη εκδήλωσε την επιθυμία της να γνωρίσει τη Δήμαρχο από κοντά στην επόμενη επίσκεψη της στο νησί.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

Ειδήσεις / Άρθρα

Η Χίος τίμησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Εφημερίς Εστία
Από τις προσφυγικές γειτονιές της Κοκκινιάς έως την Παναγία Σουμελά και από την οικογενειακή μνήμη έως τη νέα γενιά, η τιμητική διάκριση στον Δημήτρη Μελισσανίδη στο «The Chios Festival 2026» έγινε αφορμή για μια βραδιά αφιερωμένη στις ρίζες και στη συνέχεια του Ποντιακού Ελληνισμού

Τό κόμμα τοῦ ἀκαθορίστου φύλου

Εφημερίς Εστία
Ἡ Κυβέρνησις τῆς ΝΔ ζητεῖ μέσῳ ΕΟΠΥΥ ἀπό τούς ἀσφαλισμένους νά δηλώσουν «ἄρρεν», «θῆλυ» ἤ… «ἄλλο» φῦλο γιά νά τούς ἐγκρίνουν τά φάρμακα!

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων

Εικόνες της Μυκόνου – Λεύκωμα φωτογραφίας

Εφημερίς Εστία
Παναγιώτης Γκιώκας, Θανάσης Μπαξόπουλος, Δημήτρης Προκόπιου - Κυκλοφορεί τον Αύγουστο του 2026

Φανερωμένη Κυζίκου: Προσκύνημα στά ἐρείπια ὅπου ἡ σιωπή κράτησε 93 χρόνια

Εφημερίς Εστία
Ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαῖος λειτούργησε παρουσίᾳ ἀπογόνων Ἀρτακηνῶν προσφύγων – «Καί σήμερα πάλιν ἐδῶ εἴμεθα»