Εμείς δωρίζουμε 1.000.000 € – Εσύ Αποφασίζεις Που θα το Μοιράσεις

Η Νέα Μεγάλη Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου TEXAN Envipco για το περιβάλλον, για την παιδεία, για την υγεία & για την τοπική κοινωνία!

Όμιλος εταιριών ΤΕΧΑΝ Envipco ξεκινά ένα μοναδικό και καινοτόμο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & προσφέρει 1.000.000 € για την ενίσχυση σημαντικών δράσεων με όφελος για κάθε έναν από τους παρακάτω άξονες:

  • το περιβάλλον,
  • την παιδεία,
  • την υγεία
  • τις τοπικές κοινωνίες.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο μεγάλες φάσεις, από τις οποίες θα προκύψουν οι μεγάλες δράσεις ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ που θα χρηματοδοτηθούν. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στην τελική φάση του προγράμματος οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιες θα είναι οι επιλεγμένες δράσεις στο πλαίσιο δημόσιας ψηφοφορίας!

Η πρώτη φάση της νέας μεγάλης πρωτοβουλίας από την TEXAN Envipco, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου, οι Οργανισμοί και Φορείς Ιδιωτικού και Δημόσιου Δικαίου με δράση στους παραπάνω άξονες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, δηλώνουν συμμετοχή, υποβάλλοντας συγκεκριμένη πρόταση για να αξιολογηθεί από ειδική Κριτική Επιτροπή υψηλού προφίλ που θα συσταθεί ειδικά για την πρωτοβουλία αυτή.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται στους παρακάτω επιλέξιμους φορείς:

–     ερευνητικές ομάδες

–     Πανεπιστήμια

–     Νοσοκομειακά Ιδρύματα

–     Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού

–     Φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

–     άλλα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου

–     εταιρίες – τεχνοβλαστοί ερευνητικού οργανισμού

–     νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups)

–     άλλοι φορείς που θα αποδείξουν ότι αξίζουν να ενισχυθούν για να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Ο κάθε Φορέας που επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να αναζητήσει την Αίτηση Συμμετοχής στον ιστοχώρο του Προγράμματος https://csr2022-texan-envipco.recycling-center.gr  και να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα, υποβάλλοντας τη συμμετοχή του στον ίδιο ιστοχώρο ως και τις 31.7.2022 και ώρα 15:00.

Εφόσον ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Προγράμματος, η εξειδικευμένη Επιτροπή Αξιολόγησης που θα απαρτίζεται από σημαντικούς επιστήμονες και άτομα εγνωσμένου κύρους, με ακαδημαϊκό, επιχειρηματικό και επιστημονικό υπόβαθρο, θα επιλέξει τις 5 καλύτερες προτάσεις – έργα ανά πυλώνα του Προγράμματος έως και τις 5.9.2022. Στη συνέχεια, τα επιλεγμένα έργα θα τεθούν εκ νέου σε ψηφοφορία στον ιστοχώρο, από 5.9.2022 έως και 31.10.2022, ώστε το κοινό να αποφασίσει ποιες δράσεις θα λάβουν χορηγικά ποσά προκειμένου να υλοποιηθούν. Τα έργα τα οποία τελικά θα ψηφίσει το κοινό, θα ανακοινωθούν την 1η Νοεμβρίου 2022 και θα λάβουν συνολικά χορηγικά ποσά ύψους 1.000.000 € μέσα από το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΤΕΧΑΝ – Envipco!

Ειδήσεις / Άρθρα

Οἱ δημοσκοπήσεις εἶναι πάνω ἀπό τίς δικαστικές ἀποφάσεις!

Εφημερίς Εστία
Ὑποτιμητικό σχόλιο γιά τήν ἐτυμηγορία τοῦ Μονομελοῦς Πλημμελειοδικείου γιά τίς παρακολουθήσεις – «Εἴμαστε πρῶτοι παρά τίς ὑποκλοπές» – Σαμαρᾶς: «Εἶστε συνώνυμοι τῆς διαφθορᾶς – Πεῖτε μου ἄν ἐρευνήσατε ποιός παρακολουθοῦσε τό κινητό μου»! Ἀνδρουλάκης: «Ὅταν συνταγματάρχης τοῦ Ἰσραήλ παρακολουθεῖ τόν Α/ΓΕΕΘΑ, ἐσεῖς εἴσαστε οἱ πατριῶτες τῆς φακῆς»

Ν(έα) Δ(ικογραφία) – Μέ ποινικές ἐκκρεμότητες τό 14% τῶν μελῶν τῆς ΚΟ τῆς ΝΔ

Εφημερίς Εστία
Ζήτησα καί ἔλαβα πρό ἡμερῶν στό γραφεῖο μου τό πόρισμα τῆς Ἐξεταστικῆς Ἐπιτροπῆς τῆς Βουλῆς τῶν Ἑλλήνων γιά τόν ΟΠΕΚΕΠΕ, συνολικῆς ἐκτάσεως 807 σελίδων. 

«Ἐτίναξαν στόν ἀέρα» τήν δίκη γιά τά βίντεο!

Εφημερίς Εστία
Η δίκη τῶν Τεμπῶν γιά τά βίντεο ἀναβάλλεται ἐπ’ ἀόριστον καί θά ξεκινήσει ἀπό τήν ἀρχή, διότι ἔγινε δεκτή ἡ δήλωσις ἀποχῆς τῆς προέδρου ἀπό τό Συμβούλιο Πλημμελειοδικῶν Λάρισας.

Εὐτυχῶς πού ὑπάρχει γιά ἐμᾶς καί τό ΡΙΚ…

Δημήτρης Καπράνος
Προχθές, πρώτη Ἀπριλίου, ἦταν ἡ ἐπέτειος τῆς ἐνάρξεως τοῦ ἀπελευθερωτικοῦ ἀγῶνος τῆς ΕΟΚΑ, τό 1955.

Σάββατον, 2 Ἀπριλίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑΪΤ-ΚΛΑΜΠΣ… ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!