Εφημερίδα «δημοκρατία»: Ακλόνητα στοιχεία κατά του υβριστή Μιωνή

Επί της σημερινής  (πρώτης) απολογίας του κ. Μιωνή, η «δημοκρατία» απαντά τα ακόλουθα:

– Χαιρόμαστε που, επιτέλους, ο κ. Μιωνής θα προσφύγει και στην ελληνική Δικαιοσύνη την οποία, προφορικώς και εγγράφως, έχει εξυβρίσει σαν «αντισημιτική». Στην είσοδο του Πρωτοδικείου θα αντικρίσει και στελέχη της ΕΛΑΣ την οποία έχει, επίσης, συκοφαντήσει ότι χρησιμοποιεί μεθόδους Ναζί.

– Τα έγγραφα των αρμόδιων ελληνικών αρχών για το λογαριασμό του αποθανόντος Μπούτου βρίσκονται, με όλους τους κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών και τα λοιπά αποδεικτικά στοιχεία, στην Επιτροπή της Βουλής. Οι πληροφορίες μας είναι ακλόνητα έγκυρες.

– Ο κ. Μιωνής ευθύνεται για την, προ διμήνου, παράνομη υπεξαγωγή απόρρητων δημοσίων εγγράφων από τις καταθέσεις εισαγγελέων στην  Επιτροπή της Βουλής. Επομένως, ίσως έχει πρόσβαση και στα συγκεκριμένα έγγραφα για το λογαριασμό Μπούτου, ώστε να λύσει τις όποιες απορίες του.

– Αν «δεν γνώριζε» τον Μπούτο, ίσως μπορεί να διαφωτίσει τις αρμόδιες αρχές πώς, γιατί και μέσω ποιου απέκτησε πρόσβαση διαχειριστή-πληρεξούσιου στο λογαριασμό του. Ίσως, κατά την προσφιλή του έκφραση, να τον «εκβίαζε» να διαχειρίζεται το λογαριασμό άλλη φορά κάποιος υπουργός της ΝΔ και άλλη φορά κάποιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως, δηλαδή, ισχυρίζεται για τους Μάκη Βορίδη και Δημήτρη Παπαγγελόπουλο σε άλλη υπόθεση.

– Για πολλοστή φορά, ο κ. Μιωνής ψεύδεται ότι «έχει λαμβάνειν» χρήματα για δημοσιεύματα εναντίον του. Πρόκειται για απλά δικαστικά έξοδα στο Λονδίνο και η εκτελεστότητα της απόφασης δεν έχει κριθεί στην Ελλάδα. Αν επιθυμεί να κριθεί η ουσία των δημοσιευμάτων για το ρόλο του στη λίστα Λαγκάρντ, μπορεί να παραιτηθεί από το μεταξύ μας συμβιβασμό και να πάμε από κοινού στα αρμόδια δικαστήρια.

Εν τέλει, ο κ. Μιωνής, αντί να ταράζει πάλι το δημόσιο βίο με τα ψεύδη και τις κραυγές του, ας δώσει, όποιες εξηγήσεις καταφέρει, στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές που θα τον καλέσουν μετά τη μηνυτήρια αναφορά μας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Tην Παρασκευή 25.04 με την Eστία: H Χρυσή Βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελλάδας

Εφημερίς Εστία
Για πρώτη φορά την Μεγάλη Παρασκευή 25.04  και κάθε Παρασκευή με την Εστία: H Χρυσή Βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελλάδας

Τo Σάββατο 26.04 με την Εστία: Κλασσικά παραμύθια

Εφημερίς Εστία
Μη χάσετε το Σάββατο 26.04 και κάθε Σάββατο με την Εστία: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Την Κυριακή 27.04 με την Εστία της Κυριακής: Η ΑΟΖ της Ελλάδας

Εφημερίς Εστία
Την Κυριακή 27.04 για πρώτη φορά με την Εστία: Η ΑΟΖ της Ελλάδας

Βερολῖνο: Δίνει φύλλο πορείας γιά τήν Ἑλλάδα σέ χιλιάδες μετανάστες

Εφημερίς Εστία
Ἀπόφασις τοῦ Ἀνωτάτου Δικαστηρίου αἴρει τό τελευταῖο νομικό ἐμπόδιο γιά τήν ἔναρξη ἐπιστροφῶν – Πρό τῶν ἐπιπτώσεων τῶν συμφωνιῶν τοῦ Δουβλίνου γιά μία ἀκόμη φορά ἡ χώρα μας

Ἀνάστασις καί ἐπανάστασις

Εφημερίς Εστία
ΑΥΤΕΣ τίς ἡμέρες τῶν Ἁγίων Παθῶν, ἄς ὑψωθῶμεν δι’ ὀλίγον ὑπεράνω τῶν φροντίδων τῆς ὑλικῆς ζωῆς.