Εφημερίδα «DEALnews»: Ανανεωμένη και πάντα έγκυρη

Σε νέα εποχή περνά η «DEALnews», η εβδομαδιαία εφημερίδα για τις επιχειρήσεις και την οικονομία. Από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 κυκλοφορεί με ανανεωμένη μορφή.

Το νέο, σύγχρονο layout, σε συνδυασμό με στοχευμένα επιχειρηματικά και οικονομικά νέα και καινοτόμες στήλες από έμπειρους αναλυτές της αγοράς, καθιστά την «DEALnews» τον απόλυτο οδηγό για τις εξελίξεις. Με αποκαλυπτικές ειδήσεις και ρεπορτάζ, αναλύσεις και άρθρα από ειδικούς, επενδυτικές συμβουλές, επιχειρηματικές ιστορίες, ανάδειξη των διεθνών εξελίξεων και όλα τα νέα από την εγχώρια και παγκόσμια χρηματαγορά.

Συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά να παρέχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος των αναγνωστών της, μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Παράλληλα, για την καθημερινή σας έγκυρη ενημέρωση το dealnews.gr θα παρακολουθεί και θα μεταφέρει τις εξελίξεις κάθε λεπτό, ευρισκόμενο δίπλα στους ανθρώπους του επιχειρείν και της οικονομίας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ὅταν ὁ Νῖκος Καλογερόπουλος ἔγραψε ἱστορία!

Εφημερίς Εστία
Ὁ ἐκλιπών ὑπῆρξε ἡ ἐν δυνάμει κινητήριος δύναμις στό «Κάμπινγκ», τήν πλέον ἐπιτυχημένη σειρά ὅλων τῶν ἐποχῶν

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ὑπέρυθρες ἀκτῖνες ἀπό τό διάστημα κ.ἄ. ἀντικαθιστοῦν τήν… σκαπάνη!

Εφημερίς Εστία
Ἡ κ. Σάρα Πάρσακ ἐξηγεῖ πώς τό μέλλον τῆς Ἀρχαιολογίας εἶναι ἤδη... παρόν, λέγουσα χαρακτηριστικῶς: «Ὁ Ἰντιάνα Τζόουνς εἶναι παλαιᾶς σχολῆς. Ἔχουμε προχωρήσει, λυπᾶμαι, Χάρρισον Φόρντ».

Ὧρες ἐθνικῆς εὐθύνης γιά τήν κυριαρχία μας στό Αἰγαῖο

Εφημερίς Εστία
Ἀλλά καί συμμαχικῆς – Δέν θά μᾶς ποῦν οἱ Τοῦρκοι ποῦ θά κατασκευάσουμε βάση drones ὅταν αὐτοί κάνουν ὑπερπτήσεις πάνω ἀπό τά νησιά μας μέ UAV

Ἡ «πυριτιδαποθήκη τῆς Εὐρώπης»

Εφημερίς Εστία
Μπορεῖ στό Κοσσυφοπέδιο νά ὑπάρχουν τουρκικοί δῆμοι, στήν Ἑλλάδα ὅμως δέν ὑπάρχουν

3 δισ. τό κόστος τοῦ πολέμου στήν Μέση Ἀνατολή γιά τήν Ἑλλάδα

Εφημερίς Εστία
Στά 3 δισ. εὐρώ προβλέπεται ἀπό τό ΕΒΕΠ ὅτι θά ἐκτοξευθεῖ τό κόστος τοῦ πολέμου στό Ἰράν γιά νοικοκυριά καί ἐπιχειρήσεις